Tinute elegante pentru nunta in functie de varsta. Ce sa alegi?

rochie roz

O nuntă este un eveniment la care poți alege oricând să te simți în cea mai bună formă. Și cum stilul nu ține cont de anii din buletin, într-o asemenea ocazie specială vei arăta oricând spectaculos dacă știi să profiți de avantajele pe care ți le oferă vârsta, indiferent care ar fi aceasta.

Fie că ai 20, 40 sau 50 de ani, este important să știi cum să alegi piesele vestimentare care să-ți pună în evidență atuurile pe care le are corpul tău. Doar în acest fel, la o nuntă vei fi oricând o apariție mereu stilată, iar cifrele din buletin vor deveni irelevante. 

Iată ce propuneri de ținute elegante de seară avem pentru tine, în funcție de vârstă.

Ținute de nuntă pentru 20 de ani

Vârsta de început a tinereții îți permite să abordezi la o nuntă orice stil vestimentar care te face să te simți bine și să-ți pui în evidență personalitatea. Croiurile largi, evazate, fustele și rochiile mini sau maxi cu decolteuri adânci sau crepeuri interesante pe fustă sunt doar o parte dintre ținutele pe care le poți aborda cu succes la această vârstă. 

Dacă te bucuri de o siluetă androgină, cu proporții bine echilibrate, poți alege pentru un astfel de eveniment special o rochie cambrată pe corp, și cu anumite accente care să ofere un look mai spectaculos. Încearcă de exemplu o rochiță midi sau scurtă, sexy și un pic provocatoare, dintr-o culoare îndrăzneață precum roșu-bordo, deoarece formele generoase ale siluetei tale merită să fie evidențiate așa cum trebuie! Nu te teme să porți pantofi înalți, iar o geantă plic simplă va completa cu succes un astfel de look interesant.

Rochie bordo cu fulgi la mâneci

Rochie bordo cu fulgi la mâneci

Ținute pentru 30 de ani

La 30 de ani, când corpul tău a început deja să treacă printr-o serie de modificări, poți opta pentru o rochie de ocazie dreaptă sau conică, simplă și elegantă, mai ales dacă ai un bust mai generos dar picioare subțiri și frumoase. Un astfel de model drept sau stil clopot te va ajuta să echilibrezi frumos proporțiile corpului și să pui în evidență avantajele sale. 

Dacă vrei să accentuezi însă un bust de dimensiuni mai mic, alege un model de rochie ușor cambrat, cu umerii mai generoși. O culoare diafană precum roz pudră este o alegere inspirată pentru această vârstă, pentru că nu va face altceva decât să sporească misterul din jurul tău la o nuntă. Accesorizează oricare din aceste variante de ținute de ocazie cu sandale înalte, cu baretă, mai ales în sezonul cald. 

Rochie roz din tafta, cu paiete a bust

Rochie roz din tafta, cu paiete a bust

Ținute pentru nuntă la 40 de ani

În perioada ta de maturitate timpurie sunt potrivite orice fel de ținute care să-ți pună în valoare stilul personal, bine definit. Optează pentru o rochie lungă și elegantă, dintr-un material prețios precum satin, voal ori mătase. 

O propunere interesantă în acest sens este cea a unei rochii într-o culoare intensă precum bordo sau bleumarin, cu aplicații interesante pe umăr. Silueta îți va fi bine pusă în valoare datorită cordonului din tale, iar lungimea îți oferă alungirea de care ai nevoie pentru a obține un look stylish, deosebit de elegant.

Rochie bleumarin din satin cu aplicații pe umăr

Rochie bleumarin din satin cu aplicații pe umăr

Ținute de nuntă pentru femeile de 50 de ani

La vârsta de 50 de ani, stilul tău bine conturat îți permite să abordezi și o rochie luxury, cu aplicații strălucitoare, dar și ținute vintage sau minimaliste. În funcție de preferințe, optează pentru una dintre aceste variante, cea în care te simți cel mai confortabil și mai în largul tău. 

De exemplu, rochia Leonard Collection din mătase neagră are croiul cloș și un decolteu discret și elegant, așa că poți alege pentru nuntă o astfel de ținută care emană rafinament deplin. Cu o geantă plic și pantofii potriviți, de exemplu stiletto negri cu accesorii pe vârf, poți fi o adevărată apariție plină de grație. 

Rochie Leonard Collection neagră, din mătase

Rochie Leonard Collection neagră, din mătase 

Indiferent de vârsta pe care o ai, poți experimenta diverse ținute care să te pună bine în valoare și să-ți evidențieze atuurile. Ține cont de propunerile de mai sus pentru a fi oricând o apariție stilată și în trend, la orice nuntă la care participi!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon