Povestea DY Fashion

Povestile de succes sunt marcate de modestie si pasiune. Nu facem exceptie. DY Fashion a pornit ca un plan indraznet. Am pus bazele acestuia in camera copilului nostru, intr-un apartament de dimensiuni reduse . Am avut ambitia de a gandi un plan de afacere care sa ne ofere independenta, o activitate care sa ne multumeasca pe deplin, mai ales ca faceam totul din pasiune.

In 2012, DY Fashion era deja un nume cunoscut, un magazin online cu articole fashion dedicat femeilor de pretutindeni. Investitia in calitate a fost o deviza, astfel incat de la planul pe care l-am pus la cale initial in camera baietelului nostru, apoi intr-un apartament mai mare, a inceput sa dea roade. Magazinul a prins contur. Un generos spatiu de 700 mp gazduieste acum sediul DY Fashion.

Evolutia DY Fashion este marcata de votul de incredere oferit de public. Atestat magazin de incredere, cu marca inregistrata la OSIM, DY Fashion este acum un brand solid in care continuam sa investim. Cu peste 20.000 de articole, portofoliul cuprinde o varietate de optiuni pe partea de vestimentatie, incaltamine si accesorizare, deci solutii suficiente indiferent de ce si-ar putea dori orice femeie pentru garderoba sa.

DY Fashion mizeaza pe produsele romanesti ce stau sub emblema calitatii, insa oferta cuprinde si produse aduse din afara. Ne mandrim cu vaste colectii din care 90% este productie romaneasca, de calitate. Fiecare articol vestimentar in parte este confectionat in raport cu inalte standard calitative, cu dibacie si cu atentie, in fabrici diverse din tara - produse furnizate de colaboratorii nostri.

DY Fashion este despre tine

DY Fashion a fost creat cu scop clar - de a fi locul perfect unde orice femeie sa aiba parte de experiente de shopping deosebite. DY Fashion este despre implinirea preferintelor femeilor de pretutindeni, atat de diferite de altfel si insotite de pretentii diverse. Oricine este in cautarea noului si de stiluri in voga, regaseste in portofoliul nostru DY Fashion solutii indiferent de sezon.

Online-ul ne-a ajutat sa trecem de bariere si inconveniente si se ne adresam cu cea mai mare usurinta publicului feminin din toata lumea. Livram oriunde in UE, suntem flexibili si datorita sistemului implementat ne preocupam ca fiecare clienta, fiecare femeie care ne-a ales sa fie multumita de alegerile realizate.

Povestea noastra a inceput timid, dar cu planuri marete. Ne-am extins si continuam sa facem asta din dorinta de a oferi solutii vestimentare complete tuturor femeilor. Urmareste-ne si nu rata colectiile noi la final de saptamana, pe care echipa noastra le pregateste cu drag, pentru tine. Ideea a pornit de la dorinta de a ne surprinde clientele cu ceva nou, deosebit in fiecare saptamana, iar colectiile speciale de joi mentin neobosit interesul acestora pentru produsele DY Fashion si speram ca si pe al tau.

Propunem un mod cat mai facil pentru alegerile vestimentare. Colectiile sunt completate de sedinte foto relevante pentru ca tu sa iti dai seama de fiecare detaliu privitor la produse si astfel sa te hotarasti mai usor in privinta celor de interes. Livram rapid si fara costuri , returul este gratuit in Romania si fiecare colet trimis este promisiunea calitatii respectata.

In prezent DY Fashion este alcatuit dintr-o echipa de 30 de persoane - este dinamica, implicata si lucreaza pentru un scop comun: acela de a metine brandul pe placul publicului feminin.

Produse vizualizate recent

    Angle up icon