Ajutor DyFashion.ro

Locul unde gasiți răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

Termeni si conditii

Site-ul www.dyfashion.ro este aflat in proprietatea exclusiva a societatii DYANDRESS FASHION SRL, denumita in continuare DyFashion. Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul www.dyfashion.ro presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

DyFashion isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.dyfashion.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Magazinului DyFashion.Ro sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul DyFashion.Ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresele de mail dy.fashion@yahoo.com sau contact@dyfashion.ro.

‼️ INFORMARE  Campanie "Black Friday 2020"‼️

Campania se desfășoara in perioada 11-21 Noiembrie 2020.

Produsele aflate in cadrul campaniei cu o reducere de 90% au un stoc limitat.

Din cauza numarului foarte mare de accesari si vanzari in cadrul acesti campanii este posibil ca pe parcursul campaniei anumite produse sa nu se mai gaseasca in stoc si sa fie inlocuite cu altele in cel mai scurt timp posibil.

DYFashion nu poate si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru epuizarea rapida a stocurilor, aceasta stare de fapt depinde exclusiv de volumul mare de cumparatori si de achizitii.

Echipa DyFashion.ro

Utilizarea site-ului www.dyfashion.ro

1) Plasarea comenzii
Comenzile pot fi plasate telefonic, prin email sau utilizand cosul de cumparaturi virtual prezent in cadrul site-ului DyFashion.
Pentru comenzi telefonice se va suna la numerele de telefon 0376.44.88.00, urmand ca un consultant DyFashion sa preia comanda. Comenzile telefonice pot fi plasate de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-17:00, iar sambata in intervalul orar 09:30-14:00.
Pentru comenzi transmise prin email pot fi utilizate adresele dyfashion@yahoo.com sau contact@dyfashion.ro. Comenzile prin email vor contine specificatii exacte despre produs (nume sau cod de produs, cantitate, marimi) si date referitoare la livrare (nume, adresa de livrare, numar de telefon).
Comenzile pot fi plasate si prin intermediul cosului de cumparaturi. Dupa alegerea produsului si a marimii corespunzatoare se realizeaza adaugarea in cos, iar pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral campurile formularului de comanda cu date exacte si corecte. 

Vocuhere cadou primite in interiorul coletelor nu se aplica si la produsele aflate deja la reducere.


2) Metode de plata
Plata poate fi facuta ramburs, in momentul livrarii coletului cu produsul/produsele comandate, sau elecronic, cu cardul, prin MobilPay.


3) Transport si livrare
Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei este GRATUITA si se face prin intermediul societatii de curierat GLS COURIER. Timpul estimat necesar livrarii produselor este de 24-48 ore, calculat din momentul confirmarii comenzii. 
DyFashion livreaza produse si in strainatate. Pentru mai multe detalii despre costuri si timpul estimat al livrarii, accesati pagina https://www.dyfashion.ro/livrare-in-ue.htm.


4) Returnarea si schimbul produselor
Termenul maxim in care pot fi returnate produsele comandate din cadrul site-ului este de 14 zile calendaristice, din momentul primirii coletului.
Conditii de returnare a produselor:

  • Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;
  • - Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, spalare;
  • - Fiecare produs returnat trebuie sa contina etichetele, documentele impreuna cu care a fost trimis precum si sigiliul intact;
  • - Produsele care nu intrunesc conditiile mentionate nu vor fi acceptate;
  • Retururile de produse sunt GRATUITE. Costurile transportului de retur sunt suportate integral de catre DyFashion prin firma Urgent Cargus.Daca doriti sa returnati prin alt curier costul transportului va fi suportat de dvs.
  • Nu se accepta colete returnate prin Posta Romana;
  • Contravaloarea produselor returnate va fi transferata in contul bancar specificat de utilizator in maximum 5 zile lucratoare.

5) Conciliere interna

 Depunem eforturi considerabile ca tu sa fii multumita de produsele si serviciile oferite de DyFashion.Ro. Insa, daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dl. Aipu Dragos, tel 0745.339.676 sau prin email: dragos.aipu@dyfashion.ro 

Va asiguram ca vom raspunde la TOATE cererile si/sau reclamatiile, feedback-ul de la dumneavoastra fiind foarte important pentru noi.

 

 

 

Garantia articolelor
Magazinul DyFashion ofera o garantie de 30 de zile calendaristice,conform OG34/2014. Termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.
DyFashion.Ro garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa DyFashion.

 

In cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.


Protectia datelor cu caracter personal


DyFashion este inregistrata la Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 6755.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate si livrarii acestora catre dvoastra. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
DyFashion.Ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra;
  • livrarea produselor comandate de catre dumneavoastra.

Conform legii, dar si din respect fata de clienti, certificam faptul ca nu vom transmite datele tale personale catre nicio alta institutie sau persoana. Singura exceptie de la aceasta regula o constituie autoritatile competente, care au rolul de a verifica legal orice tranzactie comerciala facuta online.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca, mai intai, o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul DyFashion. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din raza teritorial-administrativa unde se gaseste sediul DyFashion.
DyFashion nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@dyfashion.ro. De asemenea, ar trebui sa stii ca este dreptul tau sa modifici sau sa stergi orice informatii din baza noastra de date, printr-un simplu e-mail la aceeasi adresa contact@dyfashion.ro.

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE 2+1

“Cumpara 3 si plateste doar 2”

 

 

Art.1      Organizatorul Campaniei Promoționale

1.1.         Campania promoțională “Cumpara 3 si plateste doar 2” este organizată de DYANDRESS FASHION SRL., persoană juridică română, cu sediul în Ramnicu Valcea, str. Caminului nr.7B, jud.Valcea, cod unic de înregistrare RO34236651, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J38/149/2015

1.2.        Regulamentul oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile din Romania, urmând a fi disponibil pe site-ul www.dyfashion.ro pe toată perioada de desfășurare a Campaniei Promoționale.

1.3.         Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment oricare din condițiile stabilite în prezentul Regulament în perioada desfășurării Campaniei Promoționale, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

 

 

Art.2      Denumire. Durata. Locul desfășurării

2.1.         Campania promoțională poartă denumirea “Cumpara 3 si plateste doar 2”

2.2.         Campania promoțională se desfășoară în perioada 20 octombrie 00:00 - 31 octombrie 23:59 2020 , pe platforma de comerț online www.dyfashion.ro.

2.3          Promoția este valabila numai în limita stocului disponibil al produselor ce participă la prezenta Campanie Promoționala. 

 

Art.3      Produse participante la Campania Promoțională

3.1.         Obiectul Campaniei Promoționale îl reprezintă produsele comercializate pe platforma de comerț online www.dyfashion.ro, în condițiile menționate în prezentul Regulament.

3.2.         Promoția este valabilă pentru comenzi care conțin minimum 3 produse


3.3.        În cadrul promoției, al  treilea cel mai ieftin produs  este gratuit..

Exemplu:

-              Pentru comenzi între 3 si 5 produse, comanda va conține 1 produs gratuit (cel mai ieftin produs)

-              Pentru comenzi între 6 si 8 produse, comanda va conține 2 produse gratuite (cele mai ieftine 2 produse)

-              Pentru comenzi între 9 si 11 produse, comanda va conține 3 produse gratuite (cele mai ieftine 3 produse)

ȘAMD.

3.5.        Numărul produselor gratuite dintr-o comandă nu poate fi mai mare de 10 (maximum 30 de produse/coş de cumpărături).

3.6.        In cazul existenței unor vouchere, deținătorul unui asemenea voucher poate beneficia de reducerea cumulată conferită de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existentă în cadrul unei promoții.

3.7.         Promoția se va desfășura conform informațiilor primite prin newsletter şi, de asemenea, prezentate pe website-ul www.dyfashion.ro, iar clienții pot participa prin plasarea unei comenzi în categoriile participante la promoție, in perioada in care aceasta este in curs de desfășurare.

3.8.      Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse.


3.9.  În cazul unui retur pentru produse ce participă la promoția “Cumpara 3 si plateste doar 2”
, trebuie returnate inclusiv produsele oferite gratis. In cazul in care se returneaza doar un produs se va returna obligatoriu si produsul gratuit.

 

Art.4      Protecția datelor cu caracter personal

4.1.        Participarea la Campania Promoțională implică acceptarea expresă de către participanți ca datele lor personale să fie stocate și prelucrate de Organizator în vederea desfășurării Campaniei Promoționale și pentru potențiale informări ulterioare din partea acestuia.

4.2.        Organizatorul nu va transmite datele personale către terți, cu excepția entităților implicate, după caz, în organizarea/desfășurarea  Campaniei Promoționale.

4.3.         Participanților la promoție le sunt garantate drepturile prevăzute de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul General privind Protecția Datelor”) (i.e. dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea sau ștergerea datelor, dreptul de opoziție, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a-şi retrage consimțământul cu privire la prelucrarea datelor, dreptul de a se opune prelucrărilor automate şi creării de profiluri, dreptul de a depune plângere) pe baza cererii scrise a participantului, datată şi semnată, expediată la sediul Organizatorului din Rm. Valcea, str. Caminului nr.7B, jud. Valcea sau la adresa de poștă electronică contact@dyfashion.ro.

4.4.         În cadrul Campaniei Promoționale, Operatorul va colecta de la participanți următoarele categorii de date cu caracter personal:

(i)            Nume și prenume;

(ii)           Adresa de email;

(iii)          Număr de telefon;

(iv)         Adresă de livrare.

4.5.         Datele cu caracter personal ale participanților la Campania Promoțională vor fi prelucrate în scopul organizarii si desfasurarii Campaniei Promotionale.

 

Art.5      Litigii

5.1.        În cazul unor eventuale dispute apărute între Organizator și participanții la Campania Promoțională, acestea vor fi mai întâi soluționate pe cale amiabilă. Daca acest lucru nu este posibil, orice litigiu va fi înaintat spre rezolvare instanțelor judecătorești competente.

 

Art.6      Dispoziții finale

6.1.        Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe Campania Promoțională oricând pe parcursul desfășurării acesteia, fără a putea fi atrasă în acest caz răspunderea acestuia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare (afișare pe platforma online www.dyfashion.ro).

6.2.        Organizatorul şi participanții sunt de acord să se conformeze şi să respecte prevederile prezentului Regulament. Astfel, pentru a putea participa la promoție, clienții sunt obligați să respecte prevederile prezentului Regulament.

6.3.         Orice contestație având ca obiect Campania Promoțională poate fi formulată în scris şi depusă la adresa situată în Rm. Valcea, str. I.L.Caragiale nr.1, jud. Valcea sau la următoarea adresa de email: contact@dyfashion.ro.

6.4          Toate prevederile referitoare la fraudă, menționate pe platforma online www.dyfashion.ro sunt pe deplin aplicabile în ceea ce privește fraudarea promoției, iar tentativa de fraudă va fi adusă la cunoștința organelor abilitate.

6.5.         În cazul în care există situații de fraudă identificate, Organizatorul își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create şi de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula comenzile fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

6.6.         Prezentul Regulament se completează cu orice alte prevederi şi mențiuni din “Termeni şi Condiții” de pe www.dyfashion.ro, fiind disponibil în mod gratuit oricărui solicitant la Secțiunea Regulamente.

 

 

DYANDRESS FASHION SRL