Termeni si conditii

Site-ul www.dyfashion.ro este aflat in proprietatea exclusiva a societatii DYANDRESS FASHION SRL, denumita in continuare DY Fashion. Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul www.dyfashion.ro presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

DY Fashion isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii.

 

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.dyfashion.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Magazinului DY Fashion sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul DyFashion.Ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@dyfashion.ro.

Utilizarea site-ului www.dyfashion.ro

1) Plasarea comenzii
Comenzile pot fi plasate telefonic, prin email sau utilizand cosul de cumparaturi virtual prezent in cadrul site-ului DY Fashion.
Pentru comenzi telefonice se va suna la numerele de telefon 0376.44.88.00, urmand ca un consultant DY Fashion sa preia comanda. Comenzile telefonice pot fi plasate de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-16:00.
Pentru comenzi transmise prin email pot fi utilizate adresele dyfashion@yahoo.com sau contact@dyfashion.ro. Comenzile prin email vor contine specificatii exacte despre produs (nume sau cod de produs, cantitate, marimi) si date referitoare la livrare (nume, adresa de livrare, numar de telefon).
Comenzile pot fi plasate si prin intermediul cosului de cumparaturi. Dupa alegerea produsului si a marimii corespunzatoare se realizeaza adaugarea in cos, iar pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral campurile formularului de comanda cu date exacte si corecte.

Ne rezervam dreptul de a nu expedia comenzi daca  aveti inregistrate 3(trei)  comenzi cu status refuzat la livrare.In situatia in care comenzile au fost achitate online banii va vor fi returnati  in contul bancar mentionat

Vocuhere cadou primite in interiorul coletelor nu se aplica si la produsele aflate deja la reducere.


2) Metode de plata
Plata poate fi facuta ramburs, in momentul livrarii coletului cu produsul/produsele comandate, sau elecronic, cu cardul, prin peocesatorul de plati PayU.


3) Transport si livrare
Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei este GRATUITA si se face prin intermediul Sameday sau GLS Curieri Rapid. Timpul estimat necesar livrarii produselor este de 24-48 ore in zilele lucratoare ( Luni-Vineri | 09:00 - 17:00 ), calculat din momentul confirmarii comenzii.


4) Returnarea si schimbul produselor

La DY Fashion te bucuri de RETUR GRATUIT in Romania! Termenul maxim in care pot fi returnate sau inlocuite produsele comandate din cadrul site-ului este de 14 zile calendaristice, din momentul primirii coletului.
Conditii de returnare a produselor:

  • Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;
  • - Produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare, spalare;
  • - Fiecare produs returnat trebuie sa contina etichetele, documentele impreuna cu care a fost trimis precum si sigiliul intact;
  • - Produsele care nu intrunesc conditiile mentionate nu vor fi acceptate;
  • -Conform Ordonantei 34/2014, art.16, lit.e), costumele de baie sunt articole care nu se pot returna/schimba, din motive de igiena!
  • Daca doriti sa returnati prin alt curier costul transportului va fi suportat de dvs.
  • Nu se accepta colete returnate prin Posta Romana;
  • Contravaloarea produselor returnate va fi transferata in contul bancar specificat de utilizator in maximum 7 zile lucratoare de la procesarea returului.

Costul transportului pentru procedura de schimb este de 12 lei.

 

Campania de reduceri de sfarsit de sezon se desfasoara in perioada 1 ianuarie 2024-31 martie 2024, in limita stocului disponibil.

 

PRP” (sau denumit “RRP”, dupa caz) este un pret recomandat de revanzare al Bunului transmis direct de catre producator, cat si, dupa caz, prin intermediul distribuitorului, furnizorului, vanzatorului, pretul de vanzare fiind stabilit in mod independent de catre vanzator, in functie de propria sa politica comerciala. Scopul unic al aceste informatii este de a sprijini clientul in decizia de cumparare a bunului. Clientul intelege ca marcarea mai putin evidenta a acestei informatii nu este de natura de produca confuzie si ca, in luarea deciziei de cumparare a bunului, clientul trebuie sa aiba in vedere strict pretul de vanzare comunicat de catre vanzator si solicitat de acesta din urma Clientului pentru bunul comercializat.

“Pret Taiat” reprezinta pretul de referinta, respectiv cel mai scăzut preț practicat de catre Vanzator cel puțin în perioada ultimelor 30 de zile înainte de data aplicării reducerii de pret asupra Bunului. In conditiile legii, Pretul Taiat poate fi mentinut si in conditiile unei reduceri succesive, treptate. Pretul Taiat este valabil in limita stocului disponibil al produsului.

Pret de Vanzare” reprezinta contravaloarea produsului, pretinsa si solicitata de catre vanzator. Vanzatorul poate afisa distinct, intr-un mod vizibil, cuantumul valoric al diferentei dintre pretul de vanzare si PRP si/sau diferenta valorica ori procentuala dintre Pretul de vanzare si pretul de referinta. Preţul de referinţă reprezintă cel mai scăzut preţ practicat în acelaşi spaţiu de vânzare în perioada ultimelor 30 de zile, înainte de data aplicării preţului redus. Pretul de vanzare este valabil in limita stocului disponibil al produsului.

 

In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un cont pe site, accepta Documentul (Termeni si Conditii) și bifează opțiunea de Abonare la Newsletter sau Alerta SMS, se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea DY Fashion, transmise prin posta electronica (e-mail), SMS sau notificare PUSH. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, SMS-urilor, pot si vor fi folosite de catre DY Fashion in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre DY Fashion, de catre Membru sau Client apartinator al contului de Membru sau Client la care se opereaza modificarea/actualizarea;

Legea nr. 506 din 2004, privind implementarea Directivei ePrivacy în România permite companiilor de genul DY Fashion, care au clienți ce au achiziționat produse ori servicii să trimită acestor clienți comunicări comerciale similare cu cele pe care le-au achiziționat deja. În acel caz nu este nevoie de consimțământul CLIENTULUI, ci de menționarea dreptului clientului de a se opune la trimiterea acestor comunicări comerciale.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentul Termeni si Conditii.

 

5) Conciliere interna

Depunem eforturi considerabile ca tu sa fii multumita de produsele si serviciile oferite de DY Fashion. Insa, daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dl. Aipu Dragos, tel 0745.339.676 sau prin email: dragos.aipu@dyfashion.ro

Va asiguram ca vom raspunde la TOATE cererile si/sau reclamatiile, feedback-ul de la dumneavoastra fiind foarte important pentru noi.

Garantia articolelor
Magazinul DY Fashion ofera o garantie de 30 de zile calendaristice,conform OG34/2014. Termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr OUG 140/2021.
Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa DY Fashion.

 

In cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.


Protectia datelor cu caracter personal


DY Fashion este inregistrata la Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 6755.

În conformitate cu Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR) vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege sau cerute de utilizarea serviciului nostru, conform notificării cu numărul 6755 A.N.S.P.D.C.P. 

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către Dyandress Fashion SRL.

Dyandress Fashion SRL garantează respectarea drepturilor conferite de Regulamentul European 2016/679. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisă prin email la adresa contact@dyfashion.ro.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
DY Fashion poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea GDPR - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca, mai intai, o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul DY Fashion. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din raza teritorial-administrativa unde se gaseste sediul DY Fashion.
DY Fashion nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@dyfashion.ro. De asemenea, ar trebui sa stii ca este dreptul tau sa modifici sau sa stergi orice informatii din baza noastra de date, printr-un simplu e-mail la aceeasi adresa contact@dyfashion.ro.

Produse vizualizate recent

    Angle up icon