Schimbul Produselor

Dacă produsele comandate nu ți se potrivesc sau nu sunt conform așteptărilor tale, nu este nicio problemă pentru că le poți schimba simplu și rapid cu altele. Iar la DY Fashion, schimbul este foarte ușor de realizat.

 

Cum pot face schimb de produse?

Trebuie doar să accesezi secțiunea „Schimb de produse” din contul tău de client. Completează FORMULARUL DE RETUR și alege opțiunea "Schimbare produs" din secțiunea Metoda de compensație. Introdu numele sau codul produsului pe care ți-l dorești la schimb în câmpul "Caută produs" și alege mărimea dorită. Este important să știi că valoarea produsele dorite trebuie să fie cel puțin egală cu valoarea produselor achiziționate inițial. După ce ți-ai ales produsele, apasă butonul Trimite și gata, cererea ta a fost înregistrată. Așa-i că n-a fost greu?

 

Ce se întâmplă după ce trimit cererea de schimb?

După ce ai plasat cererea de schimb mai trebuie doar să ai puțină răbdare până ajunge curierul cu produsele la tine. În momentul în care curierul îți va livra produsele noi pe care le-ai vrut la schimb, tu trebuie să-i returnezi produsele comandate inițial și să achiți diferența de cost dintre produse (dacă este cazul). Costul transportului pentru procedura de schimb este de 12 lei.

 

De ce poate fi refuzat schimbul?

Nu este nimic complicat, dar trebuie să ai în vedere câteva lucruri înainte să returnezi un produs. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervăm dreptul să refuzăm orice produs returnat care nu poate fi revândut ca nou, întrucât acesta poate pune în pericol sănătatea cumpărătorilor.

Conform Ordonantei 34/2014, art.16, lit.e), costumele de baie sunt articole care nu se pot returna/schimba, din motive de igiena!

Așadar, schimbul îți poate fi refuzat dacă:

    • produsul nu este în aceeași stare în care a fost livrat: prezintă semne de purtare, este deteriorat, nu are eticheta intactă;
    • eticheta de compoziție sau sigiliul de securitate a fost îndepărtat;
    • în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat.

Facem tot posibilul să-ți oferim cele mai bune produse și servicii, dar știm că uneori lucrurile nu decurg conform planului. Dacă întâmpini orice problemă legată de returnarea sau schimbul produselor, contactează-ne la 0376.44.88.00 și vom găsi o soluție. Pentru noi, mulțumirea ta este cea mai importantă.

Produse vizualizate recent

    Angle up icon