Top secrete despre ce rochie ti se potriveste - afla ce pareri conteaza si ce nu ti se spune niciodata

Este un lucru deja cunoscut faptul ca femeile au un avant la shopping, mai ales cand vine vorba despre alegerea unei rochii. Insa pe masura entuziasmului de a face asta vine si dilema asupra tipului de rochie la care sa se opreasca.

 

Va dezaluim astazi cateva din secretele acestei industrii si ce ar trebui sa tineti seama cand sunteti intr-o astfel de situatie.

Tenul este un factor determinant la capitolul culoare

Poate ca niciodata nu te-ai gandit astfel, insa culoarea tenului poate fi cea determinanta asupra unei palete de culori pentru tinute. Spre exemplu, pentru doamnele si domnsioarele cu un ten foarte deschis tonurile alese nu trebuie sa fie din categoria celor extreme, tipatoare, puternice. Desigur, asta nu inseamna sa sa le limiteze la nude sau bej. Insa se pot alege cu succes nuante calde, pastelurile de asemenea.

De asemenea, pentru cele care au un ten creol, o nuanta mai inchisa a tenului, contrastele merg de minune. De regula, se aplica metoda evitarii extremelor: indiferent de culoarea tenului si a parului, de armonia de culori in aspect, la tinute nu se aleg cele care fac purtatoarea sa para palida sau din contra, sa fie exagerat de colorata.

Rochiile lungi nu ascund defectele – cel putin nu de fiecare data

rochii-lungiO greseala comuna pe care o fac reprezentantele sexului feminin se refera la obsesia de a ascunde anumite parti ale corpului. Lucru absolut normal, doar ca alegerea unei rochii lungi de fiecare data nu este o solutie.

Exista atat de multe tipare, insa mai mult conteaza ca defectul cu pricina sa fie identificat. Iti doresti sa iti etalezi picioarele? Foarte bine poti alege o rochie lunga, dar cu o lunga crapatura pe un picior. Astfel, poti distrage atentia de la zona taliei, marcata mai sus de ce nu. Iti doresti sa ascunzi zona umerilor? Poti foarte bine sa atragi cu un decolteu generos in schimb. Se merge dupa cum ne dam seama pe regula de echilibru – ca sa “ascunzi” ceva cu succes trebuie sa arati altceva care sa distraga.

O rochie calitativa are doua puncte de reper: material si cusatura

Asa cum v-am obisnuit, rochiile DyFashion sunt calitative. Ca sa le recunoasteti, trebuie sa tineti cont de doua elemente. In primul rand, atingeti materialul; acesta va da cele mai simpliste si la indemana elemente pentru a defini calitatea. Nici nu trebuie sa fiti experti in asta pentru a va da seama cand un material este bun sau nu. Este de preferat sa aveti parte de o atingere suava, fina, placuta. De asemenea trebuie sa verificati daca se sifoneaza rapid sau nu, conteaza daca are acea textura sintetica. Toate aceste elemente se completeaza cu o scurta si rapida analiza a rochiei: ce tipuri de materiale include, care este cel de baza, ce strat de material vine in atingere directa cu pielea? Pentru ca, nu-i asa, trebuie sa permita porilor pielii sa respire si sa ofere in acelasi timp si confort.

Mai mult decat atat, cusaturile sunt si ele de luat in seama. Degeaba ai un material bun, daca lucrarea in sine lasa de dorit. Cusaturile se pot vedea cu ochiul liber astfel ca orice mic defect sare in evidenta. Desigur, trebuie sa fii atenta la linia cusaturilor, de aceea multe dintre voi nu va dati seama cat de importante sunt aspectele unei rochii, pana la cele mai mici detalii.

Nu in ultimul rand, ar trebui mentionat faptul ca o rochie se completeaza cu atributele frumusetii unei femei si invers. Nu poti pune totul in seama unei tinute, sa te transforme ca pe o Cenusareasa. De fapt te pui pe tine pe primul loc, devii tu in centrul atentiei, iar rochia bine aleasa de altfel este un aliat in acest sens.

Astfel de sfaturi se aplica indiferent de modalitatea de achizitie a unei rochii. Asadar, va bucurati de colectia disponibila online si puteti cumpara la fel de usor. Punem la dispozitia clientelor si posibilitatea de retur. Suntem pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba de dorinta de a furniza calitate si rochii incantatoare!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon