Yellow alert – a revenit galbenul in tendintele fashion

Da, ati citit bine. Galbenul este culoarea la moda in acest sezon de la rochii, la tricouri si chiar la incaltaminte. In orice caz, designerii vestimentari merg adesea pe ideea nuantelor vii, expresive. Acestea denota energie si vitalitate la orice pas. Asortarea cu natura se ia in considerare cand vine vorba despre tendintele oricarui sezon.

Este important sa nu va limitati doar la galben, deoarece riscati sa afisati un stil plictisitor. Tocmai din acest motiv variantele combinatiilor includ si alte nuante din topul trendurilor actuale. Spre exemplu, galbenul este scos in evidenta de culori inchise de albastru. In functie de vestimentatie puteti alege sa adaugati albastrul in alegerile ce tin de accesorii – pantofii si gentile.

Tot in aceasta vara se poarta imprimeurile, mai ales pe partea de topuri si rochii. Tendintele vorbesc despre materiale vaporoase, lejere și feminine ce urmează linia siluetei. Atentie au revenit la moda si franjurii. Magazinul DyFashion a fost infiintat, intocmai pentru a acoperi stiluri diverse din moda care se schimba frecvent. De aceea am si introdus prezentari saptamanale ale articolelor de imbracaminte – rutina nu defineste trendurile.

In ceea ce priveste machiajul este bine sa nu urmati sfaturile nuantelor pentru haine pentru ca se poate trece usor intr-un aspect ce nu se doreste a fi afisat cu orice ocazie. In materie de machiaj se merge mai mult pe ideea de natural. Practic, trasaturile trebuie sa fie doar conturate, iar nuantele sa se apropie de culoarea naturala a tenului. In principiu puteti folosi cateva produse cum ar fi un eyeliner, mascara si eventual un fard de pleoape fad.

Sugestii de integrare a galbenului in garderoba

Da, galbenul este la moda, insa, la ora actuala se regasesc pe piata de profil vestimentar zeci de nuante de la galben mustar, lime pana la cel deschis pastelat. Aceasta alegere trebuie facuta in functie de culoarea tenului.  

In al doilea rand, poti sa alegi piesele de culoare galbena in functie de silueta. Fiind o culoare puternica, orice articol vestimentar veti purta, va iesi in evidenta. Spre exemplu, daca doriti sa evidentiati bustul un top sau o bluza galbena este un aliat de incredere. Un model ce starneste inspiratia il puteti vizualiza aici: https://www.dyfashion.ro/bluze-topuri-camasi/top-ladonna-galben-cu-volan-la-bust.html.

Daca intampinati incertitudinea in ceea ce priveste avantajele galbenului si cum se potriveste aceasta nuanta puteti alege modele cu imprimeuri. Acestea sunt menite sa atraga atentia, galbenul fiind o nota de fundal ce completeaza tinuta.

In general, galbenul se asorteaza cu nuante neutre. Cum explozia de culori a acaparat tendintele, albastrul este o alegere potrivita. Daca abordati stiluri ce nu se incadreaza in elementul extravagant, galbenul se poate asorta ideal cu albul.

Pantalonii galbeni lejeri sunt completati ideal de un top alb. Bluzele albe in orice caz sunt vizate pe timpul verii. In ceea ce priveste modele puteti sa va orientati in functie de activitati. Spre exemplu, o tinuta office impune un anumit dresscode.

Chiar si vara tinutele office trebuie sa respecte anumite standarde. Fustele in principiu nu trebuie sa treaca de linia genunchilor, in schimb bluzele pot fi fara maneci. Modele de bluze ce pot fi asortate la fuste sau pantaloni galbeni puteti sa le vizualizati in categoria noastra dedicata, aici https://www.dyfashion.ro/bluze-topuri-camasi/. Chiar daca unele modele de bluze va sunt pe plac si totusi nu sunt in prezentarea principala in nuanta dorita, modele pot fi disponibile in mai multe culori.

In principiu categoriile de pe pagina noastra oficiala a site-ului incadreaza sortimente ce se pot include in garderoba indiferent de sezon. Mai mult decat atat, puteti sa alegeti variante ce va completeaza outfitul din cap pana in picioare.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon