Vestimentatia feminina - eticheta sociala sau emblema starii interioare?

Nu mai este o noutate pentru multi faptul ca in general femeile sunt judecate dupa statutul lor social in mai mare masura decat reprezentantii masculini. Bineinteles, veriga ce contureaza tot se refera la pretentiile fata de prestanta vestimentara a reprezentantelor sexului frumos, de multe ori devenind poate prea iesita din comun in incercarea de a lasa impresii bune.

Pe buna dreptate se spune asta pentru ca si asa este. Lumea modei este una insa extrem de diversificata, cea din prezent implicand variatii de simplitate si complexitate, fiecare urmarind sa exprime prin vestimentatie de obicei mesaje subtile, insa transmise la tinta.

A fi femeie este o misiune dificila – aceasta este o afirmatie pe care fiecare reprezentanta feminina o sustine. Pe langa faptul ca este mereu necesara gasirea unei vestimentatii stilate, in tendinte, plierea eleganta a diverselor pieselor vestimentare pentru fiecare zona a corpului este mai mult decat o necesitate, este cheia prin care femeile lasa anonimatul in trecut.

Rezolvari la indemana in situatii vestimentare critice

Exista anumite piese de vestimentatie prin care femeile „ies din bucluc” atunci cand sunt presate de timp si necesita o solutie de imbracaminte cu stil.

· Camasa

Este un astfel de articol vestimentar la care poti apela in cazuri urgente. Cunosc sentimentul mai ales femeile care activeaza intr-un domeniu profesional care impune un nivel superlativ de seriozitate. In astfel de cazuri, sunt potrivite modelele care alcatuiesti tinute spre casual sau in orice caz mai relaxate. Cu toate acestea pot fi cu lejeritate asortate si in tinutele de zi cu zi, pentru plimbari, iesiri in oras sau chiar in ocazii diverse, precum petrecerile cocktail de exemplu.

Se poarta in acest an tonuri de alb si bleumarin, deci combinarea lor cu piese vestimentare de asemenea in tendinte se poate dovedi o alegere geniala. Este o solutie de ultim moment camasa, atat ca piesa vestimentara purtata la nivel inferior, cat si superior, exprimand de cele mai multe ori starea interioara a purtatorei, insa poate totodata reprezenta o strategie in vederea obtinerii unei anumite etichete sociale.

Vestea imbucuratoare cu privire la camasa, indiferent ca stilul specific acesteia este unul care tradeaza o anumita eticheta sociala sau o stare interioara, este ca este recomandata in tendintele actuale si de designeri celebri.

In cazul in care o reprezentanta feminine este agent de teren, in mod cert ca se poate folosi de camasa pentru a forma o prima impresie potrivita celor cu care intra in contact. Distribuitorii o vor privi din start diferit, in calitate de ceea ce reprezinta - agent de vanzari.

Fiecare situatie impune un anumit stil vestimentar. Femeia poate alege sa se conformeze cu acesta sau sa iasa din tipare, sa mearga pe varianta personalizata, optand pentru ceea ce considera individual potrivit – fie dupa stare sa interioara, fie dupa eticheta pe care doreste sa o afiseze in societate.

Ce solutii abordeaza la nivel de incaltaminte o femeie si la ce se raporteaza?

Inca o situatie in care fiecare trebuie sa aleaga una dintre cele doua tabere vizavi de imaginea pe care o afiseaza in societate este cea in care alege incaltaminea. Din nou, acesta se poate exprima conformandu-se cu stilul vestimentatiei sau poate merge pe alta linie. In orice caz, recomandarea noastra este sa ai in vedere in acest caz ca ultimele tendinte sunt deseori confuze. Sunt sanse ca prin rebeliunea fata de un anumit stil vestimentar sa reusesti in formarea unei tinute de invidiat sau sa esuezi complet. Depinde de tine daca ceea ce scoti in evidenta este dezinvoltura in exprimare la nivel feminin sau daca realizezi o asonanta cromatica exemplu. In fond conteaza ca tu sa te simti in elementul tau, sa beneficiezi de confort pe toate planurile si sa te simti feminina.

Indiferent de directia in care decizi sa duci partea de vestimentatie, iti stam la dispozitie cu solutii de actualitate, intr-o varietate de stiluri. Te asteptam in magazinul nostru DyFashion!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon