Verdele smarald – emblematic sau nu pentru toamna?

 

Atunci cand vorbim despre acest anotimp, deja gandul ne zboara la stari de melancolie, dimineti reci si vant care adie lin. Se poate spune ca din punct de vedere peisagistic, toamna isi pune amprenta asupra naturii, colorand-o in tot felul de culori mate si nuantele lor derivate.

Pentru ca peisagistica este cea care face acest anotimp atat de interesant, misterios, accentele si nuntele naturii au fost introduse si in lumea modei. Printre cele mai de interes culori se numara verdele, mai exact nuanta verde smarald. De ce? Pentru ca este singura nuanta se poarta vie amintirea verii, a pomilor si pajistilor verzi, a tot ce avea viata inainte de venirea toamnei.

De unde provine denumirea de verde smarald?

Dupa cum am spus si anterior, verdele smarald este o nuanta derivata a culorii verde. Smaraldul este mai exact un mineral regasit in roci. Culoarea verde pe care o capata, atat de unica si pura, se datreaza ionilor de crom si vanadiu regasiti in structura chimica. El intra in categoria pietrelor pretioase datorita constructiei, rezistentei si aspectului inegalabil.

Cum arata tabloul pieselor vestimentare pe verde smarald?

Verdele smarald este nuanta care sta la baza trendurilor in aceasta toamna, sustine linii de moda complete, acest lucru este clar. Pentru ca stim ca iti doresti sa fii mereu in pas cu moda, sa emani eleganta si feminitate la orice aparitie, ti-am pregatit o multudine de articole vestimentare in aceasta nuanta aici.

Cu ce vin la pachet aceste piese? Ei bine, automat cu un plus speranta daca revizuim simbolistica chinezeasca a culorilor. Speranta este asociata cu puritatea, deci un adevarat beneficiu pentru purtatoare. Mai exact, piesele vestimentare verde smarald arata intotdeauna fresh, pur feminin si se integreaza perfect in tabloul toamnei. Sunt, daca putem spune asa, cele ce reprezinta natura vie, precum o fac si rasinoasele.

Cum este bine sa compui o tinuta verde smarald?

Dupa cum stii, nu mai este la moda sa te imbraci in aceeasi culoare din cap pana in picioare. Ai nevoie de cateva piese din vestimentatia ta care sa iasa in evidenta, sa le foloseasca pe celelalte pe post de fundal. Verdele smarald face cel mai bine acest lucru si nu este nici pretentios – nu tine cont de piesele pe care vrei sa le folosesti drept fundal, se potriveste cu orice.

De exemplu, daca optezi pentru o pereche de pantofi verde smarald, in partea de sus a corpului poti alege oricare alta culoare sau nuanta. Tine cont doar ca aceasta sa respecte standardele acestui anotimp. Pantofii verde smarald cu carouri la spate, varf ascutit si toc gros, ofera o nota de eleganta tinutelor office in special. Decupajul in V stimuleaza factorul termic – picioarele tale nu vor simti variatiile de temperatura de afara. Ii gasesti aici: https://www.dyfashion.ro/incaltaminte/pantofi-verde-inchis-cu-imprimeu-in-carouri-la-spate.html.

Rochiile verde smarald – o incantare in aceasta toamna!

Toamna vine la pachet cu o reimprospatare in garderoba. Alegerile ce privesc piesele care raman in dressing si cele care intra in stand-by pana vara viitoare sunt destul de grele si dureroase. Atat timp cand iei in considerare factorul termic si tendintele noului sezon atunci cand faci sortarea, lucrurile vor fi vizibil mai usoare.

In orice caz, rochiile verde smarald trebui sa troneze in dresing-ul tau toamna aceasta. Eleganta la superlativ cu care vin la pachet este cea care le face atat de speciale. Nu tin cont de imprejurimi, rochiile verde smarald sunt piese independente – se pot integra perfect in cadrul oricarei tinute sau eveniment.

De aceea, ti-am pregatit o multudine de modele in cadrul magazinului. Poti alege in functie de material, intensitatea nuantei, lungime si accesorii care fac diferenta. Nu ezita niciun moment sa profiti de trendurile toamnei atunci cand piesele verde smarald iti stau la dispozitie pe DyFashion.ro!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon