Vara, dulce vara – ce purtam si ce trenduri va aducem in colectiile DyFashion

Mult asteptatul sezon de vara isi intra in drepturi si o data cu acesta si interesele pentru alte trenduri si alte adaptari ale garderobei. Desigur, mentinem ideea ca se poarta ce va sta bine, dar in acelasi timp ne dorim sa fim de fiecare data solutia vestimentara pentru orice moment al vietii voastre.

Daca ne uitam putin la defilarile de moda si la ce trenduri au fost setate de marile case de moda, putem spune cu lejeritate ca exista suficiente optiuni pentru toate gusturile. Va propunem o scurta calatorie in detalierea trendurilor verii 2019.

Bulinele

Ne amintesc de un stil romantic, vintage si se pare ca se reintorc in trenduri cu forte proaspete. Clasice, totusi surprinzatoare, bulinele sunt mai sexy ca oricand. Propuneri sa porti buline? La bluze sau rochii transparente, in stil retro sau de ce nu moderne.

Un croi in clos este poate rochia clasica cu buline ce poate fi integrata la stilul pin up. In schimb, croiurile asimetrice pot fi incadrate mai degraba in categoria de tinute moderne. Iata si o optiune din colectia noastra: https://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-moze-ivoire-cu-buline-negre-si-cordon-in-talie.html. Deci, ce alegi?

Imprimeuri – nu scapam de ele

Nici nu se punea discutia ca acestea sa nu faca parte din lista de optiuni ale acestei veri. Ne-am delectat toata primavara cu printuri, iar acum este cazul sa le actualizam. In principiu se poarta orice tip de imprimeu.

Combinatiile propuse de marile case de moda arata ca aceasta sursa pare sa fie una inepuizabila si inspira la atat de multe combinatii. In colectia noastra de rochii de vara propunem la fel de diverse imprimeuri precum acesta: https://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-amelia-alba-cu-imprimeu-divers-de-zi.html sau cele florale.

Volume si culori vibrante

Vara aceasta lanseaza provocarea de a introduce in tinutele tale volum, dar nu intr-atat incat sa fie supradimensionate. Poti opta pentru straturi suprapuse, aplicatii din tull, flori 3D. Cert este ca ai de unde alege.

Cat despre culori, acestea trebuie sa fie in ton cu sezonul, nu-i asa? Cand te gandesti la vara iti vin automat in minte nuante vibrante. Influente maritime, exotice, culori placute precum galbenul solar sunt optiuni. Nu vei  gresi insa nici daca mergi pe pasteluri si culori calde, mai ales cand vei afisa pielea ta bronzata, constrastand cu tinutele in tonuri calde.

Alege roz fucsia E https://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-arya-fucsia-cu-volane-din-dantela-alba-la-umeri.html sau

Bej E https://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-dalida-bej-cu-decolteu-petrecut-si-lungime-asimetrica.html.

Tendinte indraznete

Pentru cele care trec de sfera cuminte si in limite obisnuite, exista si altfel de tedinte ce pot fi adoptate. Spre exemplu la inceputul acestui an eram surprinsi de aparitia masiva a plasticului si a transparentei in tinute si la incaltaminte de asemenea. Acestea pot fi de continuitate si vara aceasta.

Elemente din plasa, rochii, pantaloni, veste, o intoarcere la anii 90 se pare ca se inscriu de asemenea in listele de propuneri asa  cum anunta marile case de moda. Poti purta un singur element de acest gen, dar la fel de bine poti mixa mai multe piese minimaliste cu un stil de acest gen.

Ceva si mai indraznet este sa te increzi in aparitiile tale incat sa iti permiti sa combini stiluri care mai de care mai neobisnuite. O gaselnita a modei de actualitate spune ca nu este nimic gresit in a combina rochii de seara cu detalii sport, bustiere de neopren cu pantaloni chic sau costume de baie in tinute de cocktail. Pana la urma orice este posibil in moda, dar rezultatul trebuie sa fie specific tie. Cu alte cuvinte nu purta nimic fortat, nimic din ce nu te defineste.

Pentru tinute clasice sau croiuri moderne, rochii variate te asteptam in cadrul paginii noastre. Nu uita ca saptamanal completam cu alte aparitii in trend.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon