Vara - concedii si nopti albe in cluburi

Cluburile reprezinta acea doza de relaxare de la finalul saptamanii. Vara in schimb aduce si optiunea zilelor de concediu sau liberele vacantelor. Fie optati pentru vacanta la mare sau nu, distractiile nocturne readuc spiritul tanar la orice varsta.

Cluburile inseamna in principal distractie si entuziasmul dansului. Dar intrebarea general valabila este: ce tinute adoptati?

Suntem de acord cu ideea ca tinutele sexy poate insemna o provocare deorece este vorba despre etalarea atuurilor fizice. Aspectul wow, nelipsit de la o astfel de iesire ce are scopul de a atrage atentia trebuie combinat cu un stil ce nu denota vulgaritate si totusi sa fie in ton cu locatia respectiva. In acest sens, echipa noastra DyFashion a creat o categorie aparte speciala pentru astfel de distractii.

Distractia este perceputa diferit de fiecare persoana. De aceea pentru locul unde inhibitiile raman la usa ne propunem o prezentare diferita a mai multor modele vestimentare care sa acopere stiluri si personalitati multiple. Intr-un final distractia si starea de bine isi impletesc itele cu confortul pe toata durata petrecerii.

De obicei fetele opteaza pentru aparitii hot si astfel aleg tinute cu decolteuri adanci, tocuri inalte si machiaje extravagante. Pe principiul ce e prea mult strica, hot nu inseamna neaparat ideile prezentate anterior. Nota de mister si totusi stilul elegant pot fi motive bune de a atrage atenția. Marea mirare apare atunci cand se aleg tinute hot prin faptul ca nu este transmis vibe-ul dorit, acest aspect inclinand spre aspecte ce nu sunt vizate de toate persoanele.

Alegerea tinutelor pentru club reprezinta o provocare tocmai pentru faptul ca pot trece de linia fina intre eleganta, limite si etalarea calitatilor fizice spre directia de prost gust sau kitch.

Cum sa adoptati un stil pentru club?

In categoria noastra, tinutele pentru club se regasesc in nuante si modele prezentate in mod original, pentru a va putea orienta in alegeri. Prezentarile tinutelor sunt realizate astfel incat sa denote croiul si modul de asezare al acestora.

O optiune care salveaza atat aparentele, dar poate fi incadrata la articolele hot sunt rochiile cu franjuri. Acestea lasa in acelasi timp nota misterioasa, dar se potrivesc si pentru mai multe stiluri corporale. Mai mult decat atat, se pot incadra cu succes la un asemenea eveniment. Un model elegant ce este menit sa intoarca privirile este rochia Zina neagra cu paiete si franjuri.

O regula de baza care completeaza o tinuta de bun gust este aceea de echivalare a anumitor puncte forte cu altele prezentate intr-un mod mai cuminte sau invers.

De exemplu daca doriti sa scoateti buzele in evidenta, atunci restul machiajului este recomandat a fi mai domol. In plus oja de pe unghii sau extensiile de par sau gene trebuie sa fie alese cu grija, deoarece viata de club nu dureaza vesnic, probabil mai aveti si alte activitati de facut ce nu se preteaza pe un asemenea stil.

In privinta tocurilor recunoastem ca ideea de baza este aceea ca ofera un plus de feminitate si un aspect hot, insa daca nu sunteti obisnuita cu acestea este bine sa va orientati spre platforme sau alte tipuri de incaltaminte cat sa va fie confortabile in special daca scopul este dansul.

Rochiile mulate nu avantajeaza orice corp, acestea pot scoate in evidenta defecte ce in general se doresc a fi ascunse. Modele ce se potrivesc pentru o varietate de siluete prezinta decoratiuni de paiete, iar un exemplu ce se regaseste in catalogul nostru este rochia Anisia scurta cu paiete reversibile.

Salopetele pot fi o alegere optima in cazul in care scopul principal este dansul si starea de confort. Puteti alege salopeta Moze neagra cu paiete si bust petrecut pentru un plus de stil si originalitate. Acest model se potriveste in cadrul mai multor evenimente fiind unul decent.

 Cataloagele noastre cu articole vestimentare alese pentru onorarea diverselor evenimente va stau la dispozitie pe Dyfashion.ro.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon