Urmeaza luna iubirii – tu cum o astepti?

Nu mai e mult si intram in luna iubirii, dupa cum si-a castigat aceasta renumele. Este luna inimioarelor, a micilor cupidoni disponibili in magazine sub diverse forme, a trandafirilor si a gesturilor romantice. Cei care au o relatie de cuplu cu siguranta ca se gandesc deja la un mod special in care sa petreaca Ziua Indragostitilor sau Dragobetele. Desigur ca nu este singura perioada din an sau din luna in care cei indragostiti isi pot declara iubirea, dar este o perioada potrivita pentru cei care au intrat intr-o stare de amorteala vizavi de armonia din relatie.

Prea rare mai sunt cuplurile care isi fac acum declaratii desprinse parca din randurile lui Shakespeare, rostite cu voci tremurande. Cumparaturile ce implica lucuri mici si pufoase sunt mai populare ca niciodata. Cu toate acestea, unii prefera sa pastreze emotia unor astfel de trairi, altii se gandesc la escapade romantice diverse. Fiecare se orienteaza spre ceea ce considera mai potrivit in cuplu, insa un lucru este cert si anume ca femeile vor pune intotdeauna accent pe tinuta pe care o vor adopta cu o astfel de ocazie deosebita.

Daca stii ca urmeaza o cina romantica cu aceasta ocazie speciala, atunci mai mult ca sigur vei dori sa adopti o tinuta aparte, care sa te faca sa te simti cu adevarat deosebita. Dar spre ce e mai potrivit sa te indrepti din multitudinea de optiuni?

Cu ce tinuta intampini deosebita zi a indragostitilor?

Pentru ca intreaga luna este una care celebreaza romantismul si iubirea, poti avea in vedere in decursul acesteia diverse tinute prin care sa te remarci in peisaj. Mai ales de ziua Indragostitilor insa, recomandarea noastra este sa mizezi pe culoarea pur feminina, care te va pune in orice vreme intr-o aura de mister si senzualitate - rosu.

Este de altfel perioada in care ne aflam la tranzitia dintre sezoane, ceea ce inseamna ca poti profita de ofertele noastre pentru a alege rochii deosebite, parca special gandite pentru tine si aceasta ocazie deosebita.

Despre rosu stim ca este culoarea prin care orice femeie devine cuceritoare, eleganta, deosebita. Acest simbol al iubirii si pasiunii este fara varsta. Chiar si daca nu esti cea mai mare amatore a nuantelor de rosu, poti face un pas in acest sens, mai ales in luna iubirii. Asociaza cele mai interesante piese de vestimentatie cu aceasta sarbatoare si bucura-te de o armonizare aparte a tinutei cu coafura, accesoriile si decorul localului in care alegi sa petreci romantica seara alaturi de partener.

Chiar daca poti tinde si spre alte idei de nuante, sunt prioritare rochiile rosii, respectiv cele ce includ cel putin detalii in acest ton. Te poti indrepta astfel atat spre rochiile clasice, cele mulate pe corp si de lungime medie, cat si spre cele in pliuri sau clos, intrucat sunt nemuritoare. Nu uita insa ca cea mai buna completare a acestora este o pereche de pantofi tip stiletto. Este ideea care va constitui intotdeauna un aliat de incredere si nu doar de Ziua Indragostitilor, ci ori de cate ori doresti sa iti subiniezi senzualitatea si feminitatea.

Nu uita de atitudine. Nu tine doar de vestimentatie si fizic. De asemenea este necesar sa insotesti tinuta cu un sarm pe masura, trebuie sa intensifici flacara pasiunii atat prin gesturi afectuoase, cat si prin vorbe asemenea. Si cel mai important este sa fii naturala - poarta-te asa cum iti doresti sa te cunoasca partenerul pentru ca barbatii sunt atrasi mai ales de naturalete.

Iata care sunt recomandarile noastre vizavi de speciala luna ce se apropie - a iubirii, respectiv de ziua Indragostitilor pe care mai mult ca sigur si tu o astepti cu sufletul la gura.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon