Un must have in sezonul rece – maleta si cum se poarta

Zilele capricioase de toamnă continuă să fie o provocare pentru publicul feminin, care caută permanent modalități prin care să realizeze un echilibru eficient între estetică și confort, prin alegerea unor piese vestimentare potrivite. Pe cât este de dificilă intrarea în anotimpul ploios, pe atât este de greu a depăși cu succes tranziția dintre toamnă și iarnă. 

Maleta este neîndoielnic unul dintre acele articole care nu ar trebui să lipsească din garderoba de toamnă a unei femei. Este un obiect soluția salvatoare în orice zi, fiind ideală nu doar pentru a alcătui un outfit original și confortabil, ci și pentru a beneficia de protecție contra aerului rece de afară. În fiecare an, designeri pricepuți propun variante de îmbrăcăminte pliate pe preferințe dintre cele mai diverse, iar o bluză stil helancă nu lipsește din colecțiile acestora.

Mai jos îți prezentăm câteva modalități prin care poți crea outfituri originale potrivite în sezonul rece cu o maletă sau bluză turtleneck.

Ce este o maletă?

Maleta este o piesă vestimentară basic într-o garderobă feminină, dar și masculină.  Această bluză cu guler pe gât din bumbac sau tricot subțire, de tip helancă, își atinge apogeul în moda anilor 1970. Datorită versatilității sale și a faptului că poate fi integrată într-o mulțime de ținute, continuă să se numere însă printre preferatele multora dintre noi.

Dacă te întrebi de ce să alegi o maletă și de ce să o folosești pentru outfiturile tale feminine, trebuie să știi că vedete precum Jennifer Lopez sau Kim Kardashian au introdus-o în ultimii ani nu doar în ținutele lor de zi, ci și unele glam, iar fashion icons precum Audrey Hepburn au reușit să creeze un adevărat statement prin purtarea ei. 

maletă neagra

Cum se poartă maleta?

Vestea buna pe care ți-o dăm astăzi este că ai și tu posibilitatea să alegi între numeroase modele de malete, disponibile pe site-ul dyfashion.ro. O astfel de piesă vestimentară este ușor de introdus în mai multe tipuri de ținute, atât office, cât și casual sau chiar glam.

Fiind un obiect versatil și comod, poți folosi o maletă de damă în zeci de combinații vestimentare, fără ca prin aceasta să pierzi ceva din șarmul acestora. Din contră, o maletă de damă te ajută să arăți mai sexy și mai feminină, iar astfel de bluze stil turtleneck se vor potrivi de minune în garderoba ta de toamnă sau de iarnă. 

Un alt avantaj este că o maletă de mărimea potrivită îți oferă confort, fără să camufleze inestetic liniile corpului. Iată deci mai multe motive pentru care un astfel de obiect vestimentar alb, negru sau colorat este un must-have, mai ales în anotimpurile reci.

maletă rosie

  • Introdu maleta în ținutele office

Dacă lucrezi în mediul corporate și vrei să ai siguranța că afișezi întotdeauna o imagine corespunzătoare, mai ales toamna când ai nevoie de un nivel mai ridicat de protecție, introdu în ținutele tale office o maletă. O astfel de piesă este ideală prin liniile simple ce o definesc, fiind ușor de combinat atât cu fuste drepte, stil creion, cât și cu pantaloni. O maletă feminină este o piesă de rezistență pentru un outfit smart casual, care te va ajuta să subliniezi o atitudine serioasă și profesionistă.

Pentru un plus de protecție, poți completa partea superioară cu un sacou pe măsură, care să contrasteze plăcut cu maleta. Acesta poate fi și într-o nuanță neutră, dacă dorești să păstrezi linia eleganței prin culori uni. 

În ceea ce privește partea de încălțăminte, potențează-ți atitudinea alegând o pereche de stiletto eleganți, sau botine scurte din piele, cu toc, de fiecare dată când alegi această piesă pentru outfituri office.

maletă alba

  • Completează vestimentația pentru oraș cu o maletă

Onorează plimbările de seară sau ieșirile în oraș cu un outfit pe măsură. Dacă vrei sa pari mai feminină si să observe asta și cei din jur, alege o maletă pe gustul tău, în culorile favorite, și asociaz-o spre exemplu cu o fustă mini sau midi. 

La fel, împreună cu o pereche de jeansi skinny și un pardesiu de damă trei-sferturi, vei arăta chic și te vei simți extrem de trendy atunci când ești alături de prieteni.

  • Adopta un stil glam de senzație

Te poți raporta la maletă și ca la o piesă vestimentară ideală pentru a completa un stil glam senzațional. Ai în vedere acest articol de îmbrăcăminte feminină, alături de o serie de ajustări minore dacă dorești să obții o ținută cu totul deosebită. Este o idee atrăgătoare, pentru că nu trebuie să depui prea mult efort pentru a obține look-ul dorit.

Daca îți este dificil să faci asocieri de haine si accesorii, limitează-te la croiurile simple, precum cele specifice maletei. Ajută-te de aceasta pentru a atrage mai mult atenția asupra liniilor frumoase ale feței, asupra părului sau ochilor.

Iată că de idei pentru a purta o maletă nu duci nicidecum lipsă, iar lista de soluții poate astfel să continue. Alege maletele favorite din magazinul nostru, și lasă-le să te inspire în ținutele pe care le porți. Te asigurăm că vei găsi mereu piese finalizate mereu în cusături fine, definite de eleganță, rafinament și bun gust, iar cu o maletă vei obține mereu outfituri în tendințe, cuceritoare și înviorătoare – exact ceea ce ai nevoie în acest sezon! 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon