Tu ce alegeri faci vara asta?

 

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa fi stabilit paleta de culori, astfel incat orice femeie sa regaseasca in optiuni preferinte. Isi gasesc loc, in colectiile noastre, culorile vibrante, precum si variantele lor mai putin intense. Le intalnim atat in tinute monocrome, cat si in cadrul unor look-uri compuse din piese cu blocuri de culoare, cu imprimeuri, dar si cu degradeuri fluide.

Sa vedem in cele ce urmeaza, cateva dintre trendurile pentru sezonul cald din acest an si cel mai important, unde le poti gasi si achizitiona:

IMPRIMEURILE FLORALE

Imprimeurile florale sunt emblematice pentru sezonul cald, asa ca nu este o surpriza faptul ca designerii s-au lasat inspirati de natura si de aceasta data. Pentru look-uri indraznete, pline de vitalitate, mixurile de imprimeuri florale reprezinta o optiune de luat in calcul.

Intrucat, imprimeurile florale au fost la moda si in anii trecuti, se pare ca trendul s-a pastrat, astfel incat imprimeurile florale au ramas nemuritoare.

Cei de la Dyfashion, ne ofera o gama intreaga de produse care mai de care cu diverse imprimeuri florale, care scot in evidenta orice femeie.

NUANTELE DE NUDE SI CREM

Tinutele compuse din nude sau crem reprezinta un alt trend cheie al sezonului. Dyfashion, este site-ul din care s-au inspirat majoritatea femeilor in alegerea unei tinute de primavara eleganta si rafinata. Daca veti avea ocazia sa accesati pagina acestora vei vedea diverse modele care au optat pentru look-uri intr-o singura nuanta si atunci cand au vrut sa sparga monotonia, au alaturat piese cu texturi diferite, care schimba usor si perceptia asupra culorii.

BLOCURILE DE CULOARE

In contrast cu articolele vestimentare in culori care se intrepatrund, fara sa existe acea limita clara intre ele, se numara piesele in blocuri de culoare, pe care le-am vazut adesea in prezentari ca Escada. S-au dovedit a fi o alegere potrivita pentru un look modern, cu un puternic impact vizual. Tinute din astfel de culori veti gasi pe Dyfashion.

COMBINATIA ALB & NEGRU

Cele doua non-culori isi au locul asigurat pe scena tendintelor, in orice sezon, fara exceptie. De aceasta data, albul si negrul sunt vedetele sezonului atat in piese vestimentare uni, cat si in articole cu imprimeuri, precum clasicele dungi, bulinele sau carourile.

CULORILE VIBRANTE

Pentru cei care isi doresc tinute cu impact vizual puternic, culorile vibrante ofera poate cea mai la indemana alternativa. Colectiile ravnite din intreaga lume reprezinta o sursa buna de inspiratie in aceasta directie, cu look-uri compuse din piese in culori puternice, tinute in care o piesa intens colorata este acompaniata de articole vestimentare si/sau accesorii neutre, care creeaza o imagine impecabila.

Si daca iti faceti griji ca bugetul nu iti permite sa iti achizitionezi produsele care sunt in top in primavara anului 2019, te invitam calduros sa pasesti pragul website-ului nostru, unde te vei putea inspira din sute si mii de tinute elegante sau casual de primavara, in functie de dorintele si stilul tau.

Asadar, sa dam startul cumparaturilor pentru sezonul primaverii 2019!

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon