Trend alert 2019 - piese vestimentare care sa nu iti lipseasca din garderoba primaverii

O fashionista stie ca pana la un nou sezon trebuie sa se pregateasca temeinic. Multe dintre piesele vestimentare din trecut pot trece printr-o subtila reinventare. Cat despre cele care pana acum nu au avut in vizor astfel de repere, este timpul pentru shopping.

Am pregatit pentru tine piese vestimentare care se supun trendurilor dupa care mai toate femeile isi doresc sa se orienteze. Dupa cum bine stii, pregatim in fiecare saptamana noi colectii. Descopera ce este in voga si nu intarzia sa alegi acele piese care iti vor completa garderoba.

#1 Combinatii cromatice

Daca anul trecut te incanta galbenul solar si culori vii de acest gen, anul acesta este randul combinatiilor sa straluceasca. Specialistii aduc in prim plan combinatiile vibrante, dar placute. Asadar, nu ezita sa iti achizitionezi piese vestimentare de primavara ce nu sunt asortate cu restul garderobei si porta-le ca atare. Un roz combinat cu albastru, putin alb si bej sunt un asa zis amestec care te vor scoate din anonimat.

Nu uita ca sunt si piese vestimentare ce combina culori si au un print usor neglijent. Acestea cer absolut o combinatie pe masura, dar ar fi bine sa pastrezi o tematica cromatica.

#2 Stilul crosetat

Nu se poate spune ca suntem straini de acest stil. Il regasim in dulapul mamelor, fashionistele din era comunismului, cand arta crosetatului era la moda. Iata ca acum este un trend puternic. Cine ar fi crezut, vei spune in prima faza. Ei bine, modelele de actualitate au in vedere doar acest design, caci din punct de vedere al croiului este vorba de variante cat se poate de moderne.

Incearca o rochie crosetata. Vei fi o aparitie de senzatie. Incearca bluze crosetate si nu vei da gres. Partea si mai buna este ca acestea sunt versatile - combinate cu sacou sau cu o geaca scurta vei da impresia ca esti rebela. Cand aduci in prim plan accesorii feminine si un coc chic poti fi o aparitie eleganta. Pur si simplu iti permite sa te joci cu stilurile.

#3 Denimul

A fost si pana acum interesant si dorit, dar iata ca in 2019 chiar revine cu si mai multa forta si influenta. Nu uitam ca denimul se poarta usor, se combina usor si este un must have pentru orice femeie, la aproape orice varsta si sezon.

Poti incerca sa ridici stacheta anul acesta si sa optezi pentru primavara ce vine pentru o tinuta all denim. Ai de ales intre clasicul albastru sau gri, negru sau orice ton de culoare te complimenteaza cel mai bine.

#4 Bermudele

In varianta sport, mulate, cum insasi Kim Kardashian a demonstrat, pot fi la fel de stylish. Desigur, trebuie sa fii ceva mai mult decat indrazneata sa porti astfel de bermude. Totusi, cele clasice, casual sunt un trend al acestui an peste care nu vei dori sa treci cu vederea.

Acestea sunt suficient de lejere cat sa iti permita sa ai miscari ample si fara efort. Sunt in acelasi timp potrivite pentru a se combina de minune cu o camasa sau un tricou simplu. Tu alegi, bermudele garantand un look placut.

#5 Gentile mici

Este timpul sa fii practica. Primavara aceasta se poarta posete mici si de preferat cele care au stil postas. Este si comod si este si un trend deja adoptat cu succes. Daca nu ai incercat pana acum, ar fi timpul.

Iti oferim si cateva indicii despre ce urmeaza sa fie in mare voga vara ce vine: curele late, imprimeuri tropicale sau sandale cu barete foarte subtiri. Te asteptam la www.dyfashion.ro pentru a fi la curent cu toate trendurile.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon