Traieste emotii la superlativ prin articolele vestimentare emblematice ale toamnei

Toamna este despre emotii, despre nostalgie si seri ploioase in care cea mai buna companie este ceasca de ceai. Totodata, acest anotimp vine la pachet cu o sumedenie de nuante calde pe care le imprima pe toata natura din jur. Nu putine sunt datile in care starea ta de spirit se imbunatateste doar pentru ca natura dobandeste noi culori, aflate in armonie unele cu altele – formeaza acel tablou fabulos care iti mangaie retina.

Poti face si tu parte din acest tablou splendid al toamnei. Ai nevoie doar de cateva articole de imbracaminte create dupa notele acestui anotimp. Pentru a intelege despre ce este vorba, te invitam sa parcurgi randurile urmatoare.

Galbenul si nuantele sale derivate

Toamna vine la pachet cu temperaturi scazute, de multe ori temperaturi care ating punctul de granita si anume 0⁰C. Cu acest lucru te conformezi inca din primele zile mai mohorate. Insa cum ramane cu nuantele pieselor tale vestimentare?

Galbenul mustar este cel regasit in majoritatea articolelor propuse in fiecare toamna. O geaca galben mustar sau chiar o geanta sunt articole care te pot ajuta sa tii pasul cu noile tendinte. Emotiile la superlativ deriva din felul in care te imbraci si iti accesorizezi tinuta. Ai multe variante din care sa alegi aici.

Rosul puternic sau cel palid?

O alta culoare definitoare a toamnei este intocmai rosul. In acest sens ai la dispozitie o multitudine de alegeri. De ce? Pentru ca rosul are numeroase nuante devitate – toate inglobate in pachetul de frumuseti ale toamnei.

Paltoanele rosii, bluzele, incaltamintea si chiar accesoriile sunt doar o parte din piesele de baza ce se prezinta extrem de elegant in aceasta varianta de culoare. Optiunile nu iti sunt limitate atunci cand la dispozitie iti sta magazinul nostru online, DyFashion. Tu alegi daca vrei sa porti articole de un rosu puternic sau de unul mai palid, mat. De fapt, fii unica si combina-le in tinute sau poarta-le separat in zile diferite.

Verdele – cheia elegantei

Piesele de imbracaminte si incaltaminte verzi sunt mai mult decat emblematice pentru toamna. Daca tinuta are un strop de culoare verde, tu vei fi ca o reprezentata a naturii vii, a verii. Avand in vedere ca plantele si toate componentele ecosistemului isi schimba culoarea, ce ar fi ca tu sa fii cea care pastreaza vie amintirea verdelui puternic pe care il purtau frunzele acum ceva timp in urma?

Sa stii ca verdele nu tine cont de culoarea parului – femeile roscate, blonde, satene si chiar cele brunte s-au regasit perfect in aceasta culoare. Poti face si numeroase trucuri atunci cand optezi pentru o piesa de culoare verde – sa o accesorizezi cu o brosa intr-o nuanta derivata, in cazul paltoanelor si a bluzelor.

Totodata, o astfel de piesa arata spendid in compania unei alte piese tot purtatoare a nuantelor toamnei – rosu, negru, galben si derivatele lor. Poti incepe de la paltoane, le gasesti aici: https://www.dyfashion.ro/paltoane-jachete-geci/.

Negrul – imun la schimbarea anotimpului?

Despre aceasta culoare se pot spune multe. In primul rand, este cea care nu tine cont de anotimp pentru ca mereu va iesi in evidenta. Totodata, sa nu uitam ca vine la pachet cu un avantaj urias si anume faptul ca nu este o culoare pretentioasa – o poti asorta lejer cu oricare alta culoare.

Se poate spune ca negrul este alegerea ta salvatoare in zilele in care inspiratia lipseste. Poti asorta o bluza neagra, de exemplu, cu orice: pantaloni verzi, geanta maro, palton rosu si asa mai departe. Negrul isi pune toate decitiile in mana ta – tu alegi cum te joci cu aceasta culoare.

Daca ai nevoie de o sursa de inspiratie, un loc in care eleganta si calitatea intrec asteptarile, te invitam sa arunci o privire printre vitrinele virtuale pe care ti le-am pus la dispozitie.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon