Top 7 greseli in vestimentatie pe care sa NU le faci

 

Din ce in ce mai des intalnim pe strada persoane care se imbraca in anumite tinute ce nu le avantajeaza deloc. Indiferent de cat de la moda este o anumita piesa vestimentara, daca nu se aseaza bine pe corpul unei femei, purtarea acesteia ar trebui sa fie evitata. Greseala pe care cele mai mai multe femei o fac este de a se ghida dupa stereotipii si de a nu se orienta dupa ceea ce le-ar avantaja si le-ar scoate in evidenta calitatile cu adevarat.

Foarte multe persoane gasesc ca scuza pretul hainelor pentru modul in care se imbraca, iar asta este total irelevant. Nu este neaparat adevarat faptul ca numai persoanele care au un venit financiar mare pot arata mereu prezentabil. Ceea ce conteaza este ca hainele pe care le imbraci sa te reprezinte, sa ti se potriveasca atat ca stil, cat si ca marime.

O femeie adevarata isi poate arata rafinamentul chiar daca are u buget mai restrans. Atat timp cat hainele pe care aceasta le imbraca sunt alese cu grija, in functie de corpul ei, are sansa sa straluceasca si sa iasa in evidenta mai mult decat o persoana imbracata numai cu haine de firma.

In continuare iti vom prezenta cateva greseli pe care trebuie sa le eviti pe cat posibil atunci cand vine vorba despre alegerea tinutei si achizitionarea de piese vestimentare:

1. Hainele prea mari – chiar daca vezi in jur tot mai multe fete care se imbraca cu tricouri sau camasute cu cateva marimi mai mari, asta nu inseamna ca este si un lucru foarte aspectuos. Din contra, acestea nu te vor face sa arati mai feminina, uneori poate da chiar impresia de aspect neingrijit. Mai ales daca vei opta pentru o pereche de pantaloni oversize, sansele ca baiatul care iti place sa te observe vor scade exagerat de mult.

2. Colantii – aceste piese vestimentare reprezinta o metoda buna de a te simti comod, insa nu sunt potriviti pentru orice tip de corp. Nu toate femeile au corpuri siluetice, dar asta nu inseamna ca nu sunt frumoase. Din contra, daca cele mai subtirele pot intrebuinta cu succes o pereche de colanti, cele ce au forme mai voluminoase ar putea opta pentru o pereche de jeansi simpli sau cu modele ce sa le scoata in evidenta formele frumoase.

3. Mixurile de culori aprinse – chiar este indicat sa porti o haina ce are o culoare mai aprinsa. Aceasta iti poate pune in evidenta anumite parti ale corpului si te pot face sa pari mai senzuala sau feminina. Cu toate acestea, sa nu faci niciodata greseala de a combina doua culori aprinse in aceeasi tinuta, cum ar fi rosu cu albastru. Nu vei face decat sa creezi un dezechilibru cromatic prea evident si deranjant.

4. Avalansa de accesorii – in nici un caz sa nu faci greseala de a folosi toate accesoriile pe care le ai si consideri ca se potrivesc unei anumite tinute. Acesta este unul dintre aspectele ce poate reusi sa strice o tinuta initial simpatica. Este suficient sa porti un set de lantisor si bratara, cercei si inel sau o combinatie de doua piese, insa in nici un caz nu toate odata.

5. Trend-urile diversificate – motivul pentru care exista mai multe tipuri de stiluri si posibilitati de vestimentatie este tocmai pentru ca fiecare femeie are forma corpului diferita. Acesta nu este deloc un lucru rau sau o problema, din contra asta inseamna ca suntem diferite si avem posibilitatea de a ne afirma prin ceea ce suntem. Nu exista trup ideal, fiecare persoana este frumoasa in felul sau, iar pentru a arata bine nu trebuie sa ne imbracam dupa un anumit model. Daca o tinuta este la moda asta nu inseamna neaparat ca este potrivita pentru oricine.

6. Fustitele mini – este adevarat ca o astfel de piesa vestimentara poate fi intrebuintata pentru a completa o tinuta de succes, insa asta nu inseamna ca se va aranja cum trebuie pe orice corp. Asadar, daca stii ca nu esti posesoarea celor mai tonifiate si fine picioare, evita sa porti fuste mini. Te poti orienta pentru un alt articol vestimentar ce iti va scoate in evidenta calitatile.

7. Brandurile si evidentierea acestora – chiar daca ai facut o achizitie de la unul dintre cele mai renumite branduri de pe piata, incearca sa eviti sa „uiti” eticheta in afara pentru ca cei din jur sa vada ce porti. O haina de calitate se observa de la distanta fara a fi nevoie de vreun fel de efort din partea ta de a arata ce porti.

Acestea sunt numai cateva dintre greselile pe care trebuie sa incerci pe cat de mult posibil sa NU le faci. De ce sa investesti niste bani in ceva ce nu te va face sa arati bine si nici nu ti se potriveste, cand te poti axa pe cele care iti va evidentia formele frumoase?

 

Sfatul pe care ti-l oferim este sa iti alegi imbracamintea in functie de forma corpului si de gusturile tale. Nu trebuie sa te ghidezi dupa ce poarta cele din jur, ci dupa ce te-ar avantaja pe tine cel mai bine. 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon