TOP 6 Greseli vestimentare de evitat toamna aceasta

In aceasta toamna, doamnele si domnisoarele dornice sa se exprime prin tinute cat mai selecte si atent alese trebuie sa fie foarte atente la greselile ce le pot da complet peste cap planurile. Tendintele din toamna anului 2017 sunt dictate de alegerile facute de vedetele care s-au facut dintotdeauna remarcate. Cu toate acestea, nu ar trebui in nici o clipa sa uitati ca doar o alegere inspirata va poate reda increderea atat de necesara in propriile puteri.

Un lucru neaparat de avut in vedere este ca articolele de imbracaminte cele mai interesante sunt cele care au capacitatea de a va transforma tinuta in totalitate, oferindu-va o alura deosebita, un aer de eleganta inegalabil.

Cum puteti obtine un outfit care sa respecte tendintele actuale? Inainte de toate este absolut necesar sa evitati acele combinatii de haine care v-ar strica total aspectul. Cu siguranta deja v-ati pus la curent cu cele mai noi tendinte de sezon, dar stiti care sunt greselile cel mai frecvent intalnite in domeniul modei, care sunt trendurile cele mai ciudate adoptate?

In urma unei trieri a tinutelor cele mai nepotrivite, am realizat un top ce priveste greselile vestimentare ce trebuie sa le eviti neaparat in aceasta toamna. Iata deci despre ce este vorba:

Evitati acele outfit-uri care au prea multe decupaje!

De stiut ca nu este nicidecum toamna decupajelor. Marii designeri ai celor mai renumite case de moda recomanda in schimb inlocuirea acelor bluze pe umeri cu modelele ce au decupaj numai pe un brat – mai simplist ce e drept, dar si mai placut la vedere. In cazul in care nu sunteti complet sigure de cat de decent este outfit-ul pentru care optati, mai bine reorientati-va catre o tinuta compusa din doua piese, care sa nu dezvaluie mai mult decat ar fi nevoie.

Nu inlocuiti pantalonii cu ciorapii plasa!

Se pare ca sezonul ciorapilor de tip plasa continua si in toamna 2017. Recomandarea noastra este sa nu inlocuiti complet pantalonii cu aceste articole, pentru ca va veti alege nu doar cu criticile celor din jur, dar mai ales cu o raceala puternica – sanatatea trebuie pusa intotdeauna in prim plan. De altfel, daca doriti sa adoptati tinute elegante, de bun gust, pantalonii sunt de preferat, mai ales daca nu sunteti sigure de abilitatile voastre stilistice.

Nu alaturati articolele din voal cu cele din blana!

Nimic mai inestetic! Daca exista o combinatie ce trebuie evitata in orice vreme, aceasta este cea a blanii cu voal. Oricare ar fi situatia, incercati alte idei si chiar si cele ale vedetelor. Ganditi-va ca voalul este soecific anotimpului calduros, pe cand blana nu ne duce cu gandul decat la iarna, la frig.

Este prea mare discrepanta dintre cele doua! Cele doua texturi prezinta un contrast atat de puternic incat nu veti obtine decat un outfit lipsit de bun – gust, complet neinspirat.

Nu expuneti logo-urile la vedere!

Calitatea unei haine este sesizabila de la mare distanta, ceea ce inseamna ca nu este necesar sa etalati etichetele pentru ca asta ar fi mai mult decat inestetic. Cu toate ca in acest an unii dintre cei mai mari creatori de moda au facut un must – have din acest trend, recomandarea noastra este sa il evitati pe cat de mult posibil. Pana la urma, alegerea tinutelor reprezinta o chestiune care vizeaza preferintele persoane ale fiecarei persoane, preferinte care de altfel nu pot fi impuse.

Mare atentie la modul in care asortati imprimeurile!

Cu toate ca marii desineri au avut grija sa elimine marea majoritate a obstacolelor din asortarea printurilor, se pare ca erorile nu contenesc sa aparat in aceasta toamna. De preferat este ca atunci cand se fac astfel de combinatii, o piesa vestimentara sa aiba printuri in culori neutre.

Nu apelati la catifea in exces!

Este adevarat ca vorbim despre un material extrem de placut la atingere, moale si confortabil, insa asta nu inseamna ca trebuie sa abuzam de acesta. Ne bucuram desigur ca in acest sezon catifeaua este in tendinte. In sfarsit aveti ocazia de a etala toate acele piese vestimentare de toamna realizate din acest material. Aveti grija ca outfit-ul pentru care optati sa nu fie prea incarcat de catifea – asa stiti siguri ca nu dati gres.

 

Iata deci cele mai frecvente 6 greseli pe care ar trebui sa le evitati in vestimentatie in aceasta toamna. De preferat este sa va interesati inainte din reviste de specialitate, site-uri sau forumuri specializate, astfel ca fiecare tinuta adoptata sa reprezinte un adevarat succes!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon