TOP 5 moduri in care poti purta o rochie tip furou

Una dintre rochiile cele mai indragite din aceasta vara este rochia de tip furou, un model confortabil si super sexy, ce reuseste sa transforme orice femeie intr-o prezenta indrazneata si atragatoare cu fiecare ocazie.

Cu toate ca vorbim despre un model ultra feminin, accesorizarea acesteia cu pielea potrivita este esentiala. Fara ajutorul unor moduri stilish de a le combina, sansele sunt destul de mari de a constitui o tinuta mai mult intima decat indrazneata.

Vreti sa stiti care este cea mai buna modalitate de a impresiona printr-o rochita de tip furou? Va invit sa parcurgeti randurile urmatoare pentru a descoperi un top de 5 stiluri pe care le puteti adopta.

Cum purtam corect o rochie de tip furou?

Alegeti intotdeauna un model de dimensiuni lungi – daca vreti sa dobanditi un look sexy si atragator!

 

In locul rochiilor mini, opteaza pentru cele mai lungi, care sa depaseasca cu lejeritate genunchii. Poti adopta cu incredere o astfel de tinuta, dar mai ales pe cele ce includ si slit. Pe cat de mult posibil, evita non-culorile si tot ce reprezinta combinatie de alb si negru, pentru ca risti sa creezi iluzia de lenjerie de corp.

Imbraca deasupra rochiei un blazer sau un trench!

Daca intr-una din zilele mai racoroase de vara vreti sa va faceti remarcate printr-o tinuta mai stilata, dar in acelasi timp practica, va recomandam acesta combinatie. Este imposibil sa nu beneficiezi de maximum de confort atunci cand optezi pentru o tinuta din matase, care iti ofera si un aer de eleganta aparte, chiar daca trench-ul sau blazer-ul este piesa suplimentara la care apelezi.

Nu oricine are curajul necesar pentru a-si face aparitia in public purtand un model de tip furou, iar piesele vestimentare mentionate reprezinta calea pentru a prinde indrazneala buna in acest sens.

Pastrati un look minimal!

In mod deosebit pe timp de noapte, indiferent ca este vorba despre o iesire la cocktail sau o intalnire, va sfatuim sa renuntati la orice prejudecata si sa purtati rochia, fara a o accesoriza cu alte piese vestimentare. Atat timp cat veti pastra un look minimal, cu siguranta ca veti putea sa emanati senzualitate, fara a depune un efort deosebit in acest sens. Desigur, sa nu uitam cat de important este sa zambiti. Aveti nevoie doar de acestea doua pentru a constitui o prezenta fermecatoare. In acest caz se aplica perfect replica “Less is more.”

Accesorizati rochia furou pe timp de zi!

Daca seara acestea nu fac decat sa distraga atentia de la formele senzuale pe care le aveti, in cursul zilei rochiile furou reprezinta un must-have, indiferent de tinuta, ca este completata sau nu cu o alta haina. Daca va numarati printre femeile care doresc sa obtina un look mai dramatic, atunci puteti jongla cu diverse piese casual. Spre exemplu, o curea in talie, o bandana legata la gat sau o pereche de sneakersi va pot ajuta sa constituiti o tinuta unica.

Purtati peste rochia tip furou un tricou sau un top!

In cazul in care va place si sunteti obisnuite sa adoptati tinute lejere si casual, aceasta combinatie va poate ajuta sa obtineti look-ul pe care-l veti adora. Se pare ca a devenit un adevarat trend purtarea rochiilor furou cu un top sau tricou peste. Este destul de convenabil avand in vedere faptul ca este o tinuta ce poate fi asortata cu usurinta si este in acelasi timp chic si foarte confortabila.

 

Ce parere aveti despre aceste idei? Le gasiti atragatoare? Inainte de a trage o concluzie, imbracati rochia de tip furou in combinatiile propuse si analizati rezultatul in oglinda. In cazul in care un element pare sa incarce imaginea sau, pur si simplu, nu se incadreaza deloc in stilul dumneavoastra, puteti opta pentru o alta piesa vestimentara din garderoba. Exista intotdeauna loc de noi stiluri. Nu trebuie sa aveti retineri in a incerca si alte combinatii de haine. Niciodata nu stiti cand puteti realiza un look cu adevarat inspirat.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon