TOP 5 modalitati inedite prin care iti poti accesoriza rochia neagra ca o adevarata diva

O rochie neagra este un must-have in dressing-ul oricarei doamne sau domnisoare. O micuță rochie neagră te va scoate intotdeauna dintr-o incurcatura. Pe aceasta o poti purta cu incredere atat la evenimente deosebit de importante, cat si la petreceri, in club sau la diverse aniversari. In functie de accesorizarea pe care alegi sa o faci, tinuta poate deveni una mai casual sau chiar mai eleganta.

Chiar daca detii doar un singur astfel de model de rochie, te asigur de faptul ca atat timp cat ii vei face accesorizarile diferit si deosebit, nimeni nu va observa ca e vorba despre acelasi articol vestimentar pe care l-ai mai purtat si in trecut. De altfel, ce femeie nu adora sa imbrace o micuta rochie neagra, care i se potriveste perfect siluetei? Luand in considerare cat de versatila e, nu e de mirare ca orice femeie detine cel putin una in garderoba sa.

Iata cele 5 modalitati prin care poti accesoriza o rochie neagra, astfel incat sa arati absolut impecabil, indiferent unde urmeaza sa mergi:

1. Rochia neagra +  o geaca de piele

Daca adoti tinutele punk-rock, opteaza cu incredere in a purta o rochie neagra, alaturi de o geaca de piele in aceeasi nuanta. Pentru obtinerea unui look mai sexy, insa, poti alege si o pereche de pantofi cu toc inalt, care sa iti alungeasca picioarele si sa iti subtieze silueta. In schimb, pentru o prezenta rock, bocancii vor reprezenta intotdeauna cea mai buna alegere. Totusi, pentru a avea un look de invidiat incaltata astfel, picioarele tale trebuie sa fie subtiri si nicidecum prea pline.

O astfel de tinuta o poti purta, in functie de alegerea celorlalte accesorii, in club, dar si la o simpla iesire cu fetele in oras.

2. Rochie neagra + o bluza alba pe dedesubt

Pentru unele doamne si domnisoare, o astfel de combinatie poate parea de-a dreptul nepotrivita. Cele care insa adora moda, sunt la curent cu noile tendinte si se documenteaza constant, si-au dat seama de faptul ca in anul 2017 se afla in trend astfel de combinatii. Daca ai cont pe Instagram, in mod cert ai vazut multe modele care au adoptat cu incredere tinute de acest fel.

Totusi, rochia neagra de tip furou este cea mai recomandata in a fi completata de un tricou sau de o bluza cu maneca lunga de culoare alba.

3. Rochia neagra + haina de blana alba

O adevarata diva si fashionista este la curent cu faptul ca o combinatie dintre o rochie neagra si o haina de blana de culoare alba intotdeauna o vor ajuta sa inspire multa pricepere in design vestimentar si totodata sa arate absolut impecabil. O tinuta de acest fel, atat timp cat e accesorizata si cu o pereche de pantofi de tip stiletto, se potriveste de minune in a fi purtata la evenimente importante precum petreceri de lux private, nunti, meeting-uri sau cumetrii.

4. Rochia neagra + pantofii sport albi

Da, in anul 2017 este in trend sa porti o rochie neagra, alaturi de o pereche de tenisi sau de adidasi sport de culoare alba. Insa , daca nu te simti prea increzatoare purtand aceasta tinuta, iti recomand sa incepi treptat: accesorizeaza rochia neagra cu o pereche de tenisi sau de adidasi albi. Mai apoi, dupa ce te-ai acomodat cu o astfel de tinuta, poti incerca sa porti si pantofi sport albi. Te asigur ca efectul va fi unul de senzatie pe care fashionistele adevarate il vor admira si aprecia.

5. Rochia neagra + cizmele negre peste genunchi

Da, cizmele peste genunchi sunt in trend in acest sezon, asa ca le poti purta cu maxima incredere, mai ales in combinatie cu o rochie neagr. Daca esti mai plinuta, o asftel de tinuta te va ajuta sa pari mult mai subtire, intocmai pentru ca picioarele tale vor parea ca sunt mai lungi si mai subtiri. Pentru un plus de efect, opteaza cu incredere pentru cizmele peste genunchi cu toc. Vei arata ca o adevarata fashionista!

Daca in dressing-ul tau inca nu se afla o rochie neagra, magazinul nostru online DyFashion.ro iti ofera ocazia de a comanda una care sa ti se potriveasca perfect si care sa te puna cu adevarat in valoare. Nu uita: o rochie neagra este intr-adevar un must-have nu doar in acest sezon, ci mereu. Asadar, investeste intr-o astfel de piesa vestimentara si bucura-te de tinute spectaculoase.

 

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon