Top 5 cele mai frumoase rochii de domnisoare de onoare

 

Iti amintesti cu drag de acea perioada in care iti faceai planuri, impreuna cu prietena ta cea mai buna, despre cum avea sa se desfasoare, peste ani, una dintre cele mai emotionante zile din viata fiecareia dintre voi: ziua nuntii. Inca de pe atunci, v-ati promis un lucru: cea care isi va gasi prima alesul inimii o va invita pe cealalta sa-i fie domnisoara de onoare.

Chiar daca anii au trecut, prietenia voastra a ramas la fel de puternica precum atunci. Poate ca acum nu reusiti sa va vedeti la fel de des ca in dulcea perioada a adolescentei, insa sentimentele pe care vi le purtati sunt neschimbate.

Simti si acum bucuria care te-a cuprins in ziua in care prietena ta a fost ceruta in casatorie de alesul sufletului ei. La fel de intensa este si emotia pe care ai avut-o in momentul in care ai acceptat, cu toata inima, sa-i fii domnisoara de onoare. Promisiunea facuta inca din perioada liceului avea sa se implineasca.

Sa-i fii alaturi prietenei tale in ziua cea mare este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru ea. Cum relatia voastra este atat de sincera, vei trai si tu, aproape la fel ca ea, aceleasi emotii. Nunta ei se apropie cu pasi repezi, iar tu devii tot mai nerabdatoare.

Daca pana acum ti-ai ajutat prietena cu sfaturile pe care ti le-a cerut, fie despre modelul rochiei de mireasa, fie despre decoratiunile potrivite pentru mesele restaurantului, acum a venit timpul sa-ti alegi si tu rochia perfecta de domnisoara de onoare.

Dupa miri, domnisoarele de onoare sunt unele dintre persoanele care vor atrage atentia asupra lor: atat prin aparitia pe care o au, cat si prin felul in care se comporta si se implica in ziua cea mare. De aceea, este important sa alegi un model de rochie demna de un astfel de eveniment: care sa te avantajeze, eleganta si cu totul si cu totul speciala.

Inainte de a opta pentru un anumit model, iata care sunt regulile universale de care orice domnisoara de onoare trebuie sa tina cont:

  • Consulta-te cu mireasa. Fiind vorba despre un eveniment atat de important pentru ea, pe care si-l imagina cu tine inca de cand erati adolescente, este foarte posibil ca prietena ta sa aiba anumite preferinte: de exemplu, poate isi doreste sa porti o anumita culoare. In cazul in care exista mai multe domnisoare de onoare, cel mai indicat este sa va orientati toate catre aceeasi culoare si catre un model similar sau chiar identic.
  • Respecta lungimea rochiei. Retine ca singurele lungimi acceptate sunt midi si maxi - niciodata mini. Cu o rochie pana la genunchi, simpla si eleganta, croita cu atentia cuvenita detaliilor, nu ai cum sa dai gres!

Acestea fiind spuse, iata 5 dintre cele mai frumoase rochii de domnisoara de onoare pe care le gasesti pe site-ul nostru si cu ajutorul carora vei fi o aparitie remarcabila!

Rochie lunga din matase roz prafuit

 

Rochie Ginette lunga din matase roz prafuit cu floricele la decolteu

 

Delicatete, rafinament si simplitate - iata cele trei cuvinte esentiale care descriu rochia lunga Ginette, care imbina perfect cromatica dulce si croiala realizata cu toata atentia cuvenita detaliilor. Totodata, manecile usor evazate, impreuna cu decolteul accesorizat cu flori 3D, adauga acestui model de rochie un plus de feminitate, iar crepeul din partea din fata aduce o nota sexy subtila.

In cazul in care nunta prietenei tale are loc in plin sezon estival, intr-un loc in care eleganta este la ea acasa, poti opta cu incredere pentru aceasta rochie, cu atat mai mult ca materialul pretios din care este confectionata, matasea, o transforma intr-o alegere excelenta chiar si pentru restaurantele cu pretentii inalte.

Rochie lunga bordo, cu dantela la bust

 

Rochie Leonard Collection bordo cu dantela la bust si fusta din matase

 

Din punct de vedere cromatic, se spune ca exista cateva culori sigure atunci cand vine vorba de rochia perfecta de domnisoara de onoare.

Alaturi de rozul prafuit, si bordo-ul reprezinta o optiune cu care nu ai cum sa dai gres, fiind o culore intensa, eleganta, care va atrage numai priviri de admiratie asupra ta.

Rochia sub sigla brandului Leonard Collection este o piesa vestimentara irezistibila atat prin croiala simpla, feminina si lejera, cat si prin imbinarea materialelor de cea mai buna calitate: dantela in zona bustului si matase in partea inferioara.

Rochie lunga cu imprimeu floral

 

Rochie Ariana alba lunga cu imprimeu floral

 

Recomandarea vestimentara conform careia doar mireasa poarta rochie alba in ziua cea mare este, cu siguranta, cunoscuta peste tot.

Atunci cand vine vorba, insa, de o rochie alba cu un imprimeu floral delicat, vesel, feminin, lucrurile se schimba. Mai mult decat atat, daca si prietena ta este o fire delicata, va fi, fara doar si poate, incantata de alegerea ta!

Impreuna cu modelul floral pastelat, decolteul in forma de inima si crepeul sexy, dar discrete transforma rochia Ariana intr-o piesa vesela.

Tinand cont de modelul care atrage atentia, este indicat sa optezi pentru un machiaj cat mai natural si pentru accesorii simple: o pereche de cercei fini sunt mai mult decat suficienti.

Rochie midi verde din tull

 

Rochie La Donna verde din tull cu fundite in talie

 

Dupa cum ai aflat deja, nu doar rochiile lungi sunt ideale pentru tinutele domnisoarelor de onoare. La fel de inspirata este si alegerea unei rochii midi.

Cu siguranta ca rochia La Donna, de un verde intens, potrivit personalitatilor puternice, va starni doar complimentele celor din jur si, cel mai important, atunci cand o vei imbraca, te vei simti plina de incredere si de energie intr-o zi atat de importanta pentru prietena ta de suflet, dar si pentru tine.

In plus, decolteul si partea transparenta din zona taliei, ce dau o nota sexy, si funditele delicate ce accesorizeaza aceasta zona sunt doua elemente care transforma rochia intr-o piesa vestimentara perfecta pentru o femeie eleganta, puternica si increzatoare.

Rochie midi din matase roz prafuit

 

Rochie Ginette de ocazie din matase roz prafuit

 

Daca esti o fire clasica si preferi in general piesele vestimentare discrete si fine, atunci cu siguranta acest model de rochie ti se va potrivi de minune si te va ajuta sa te simti in largul tau intr-o zi cu totul si cu totul speciala.

Rafinata, simpla, confectionata din matase cu aspect de tull, rochia Ginette va atrage, in mod sigur, doar complimente pentru bunul-gust de care vei da dovada.

Acestea fiind spuse, te invitam sa alegi modelul de rochie care se potriveste cel mai bine felului tau de a fi.

Suntem convinsi ca, indiferent de modelul pentru care optezi, iti vei pune tinuta in valoare prin bucuria pe care ti se va citi pe chip: promisiunea facuta in adolescenta se implineste.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon