TOP 5 articole vestimentare prin care orice femeie impune respect

 

Unele femei isi doresc sa se faca remarcate prin tinute extravagante si exagerat de sexy, pe cand adevaratele doamne si domnisoare prefera sa impuna respect si sa fie apreciate nu doar pentru look-ul lor, intotdeauna bine pus la punct, ci si pentru ceea ce sunt ele cu adevarat. Cu ajutorul unei atitudinii corecte, precum si a articolelor vestimentare alese si purtate corespunzator, orice femeie poate impune respect in jurul sau.

1. Camasa office

Aceasta piesa de rezistenta trebuie sa fie nelipsita din garderoba oricarei femei care isi doreste sa se faca respectata, care sa impresioneze placut prin look-ul ei si care sa denote incredere deplina tuturor celor din jur. Pe langa faptul ca o astfel de piesa vestimentara este accesibila ca pret, mai ales tinand cont de faptul ca un model clasic este cel mai potrivit, chiar este indicat sa optezi pentru achizitionarea a cel putin doua camasi, pentru a fi sigura ca ai la dispozitie oricand una.

Datorita faptului ca aceasta camasa office are un oarecare caracter versatil, este extrem de usor de inclus in nenumarate stiluri vestimentare. Chiar daca denumirea sa ne duce cu gandul la tinutele stricte de birou, aceasta poate fi purtata cu incredere si la petreceri lejere de seara. Important este sa o asociezi cu o fusta sau cu o pereche de pantaloni potrivita, insotita de o pereche de pantofi luciosi, iar look-ul tau va fi in mod cert unul de senzatie, dar totusi definit de bun simt si rafinament.

2. Sacoul

Sacoul este un articol vestimentar ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei care isi doreste sa se faca remarcata, dar care totusi sa impuna o doza de respect. Pe langa faptul ca poate fi purtat cu succes la o tinuta office pentru ca se asorteaza de minune cu o camasa clasica si nu numai, este recomandat a fi purtat chiar si la petrecerile mai restranse. Asadar, aceasta piesa vestimentara iti ofera ocazia de a arata absolut fabulos si totodata de a te feri de temperaturile mai scazute din aceasta perioada.

Daca nu iti doresti sa ai un look cu tente masculine, opteaza cu incredere pentru o fusta conica, ori pentru o rochita care sa nu iti divulge prea mult din splendoarea picioarelor. Astfel, toti cei din jurul tau te vor privi cu admiratie, decenta si respect.

3. Fusta creion

Pe langa faptul ca o fusta tip creion impune o oarecare doza de respect, iti va oferi si un look deosebit de feminin si de fermecator, ce va fi admirat de barbati si invidiat de femei. Se poate spune ca aceasta piesa vestimentara este nemuritoare in lumea modei, asa ca intr-adevar merita sa investesti in asta.

Mai mult decat atat, fusta creion avantajeaza orice tip de silueta. Asadar, nu trebuie sa iti faci griji daca ai cateva kilograme in plus sau in minus. In plus, posteriorul tau va fi pus in evidenta intr-o maniera sexy si totodata cuminte.

4. Pantalonii cu talie inalta

Pe langa faptul ca acest tip de pantaloni se afla in trend si in 2017, reprezinta o investitie de lunga durata pentru ca nu se vor demoda in viitorii ani, cu siguranta. Acestia sunt extrem de usor de asortat cu bluzite elegante, camasi si pantofi.

Pantalonii cu talie inalta sunt ideali nu doar pentru tinutele office, ci si pentru cele lejere de zi sau de seara. Atat timp cat combinatiile sunt facute corespunzator, look-ul tau va fi intotdeauna unul care va impune respect in jur.

5. Little Black Dress

Orice femeie, indiferent de tipul de silueta pe care il are, va arata absolut splendid. Atat timp cat decolteul nu se afla in mod exagerat la vedere, iar rochia nu este foarte scurta, vei reusi sa impui nu doar femininate, ci si respect.

In functie de maniera in care o accesorizezi, o vei putea purta cu maximum de incredere la petreceri, dar si la birou sau la o simpla iesire cu fetele in oras, ori chiar la o cina romantica alaturi de partenerul tau.

Mai mult decat atat, aceasta piesa vestimentara nu se va demoda niciodata, mai ales daca vei opta pentru un model simplu si clasic, care sa iti puna in valoare feminitatea si calitatile fizice.

 

Asadar, fiecare articol vestimentar prezentat te va ajuta sa obtii acel look care inspira respect si seriozitate, insa totodata si feminitate deplina. Acestea nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta, mai ales ca sunt piese esentiale ce nu se vor demoda in viitorul apropiat.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon