Top 4 rochii de ocazie pe care trebui sa le ai in garderoba

Orice femei isi doreste sa reprezinte acea prezenta care sa intoarca orice privire – si nu prin vulgaritate, ci printr-o eleganta deosebita, prin feminitate si rafinament. Toate acestea rezulta numai din combinatia inedita a unui caracter ce denota finete si feminism si a unei tinute cu clasa. Daca in privinta celui dintai aspect noi personal nu putem face nimic, iata cum venim in ajutorul femeilor cand vine vorba de tinute.

Colectiile de rochii pe care le-am pregatit pe dyfashion.ro sunt atent gandite, astfel ca fiecare reprezentanta a sexului frumos sa identifice solutia ideala pentru fiecare ocazie ce se iveste. In continuare va prezentam un top al catorva dintre cele mai deosebite rochite pe care vi le oferim cu caldura, la preturi atent stabilite.

 


4 rochii de ocazie pentru completarea garderobei

Indiferent de forma corpului, de trasaturile acestuia, de varsta si preferinte personale, iata care sunt rochitele de ocazie pe care le recomandam tuturor femeilor.

 

Rochia Artista Else Neagra din catifea, plisata, cu croi larg

 

rochie ocazie Else

 

Este poate unul dintre putinele modele ce poate fi purtat indiferent de silueta. Rochia Artista Else Neagra este dedicata petrecerilor de sezon, croiul larg oferind avantaje pentru orice tip de corp. Acesta ascunde cu succes orice aspect inestetic, fara a crea senzatia de incarcare insa. Ca un plus, acesta dispune de maneci lungi din broderie – un element de noutate aparte, constituind aspectul ce o diferentiaza de o rochie comuna. Catifeaua plisata adauga fara indoiala nota finala de exceptie, efectul de wow dorit în orice tinuta de ocazie. Principalul avantaj de care vine insotita rochia Artista Else este ca poate fi purtata indiferent de eveniment.

 

 

Rochia Artista Even midi din catifea cu broderie


rochie ocazie Even

 

Rochiile mulate pot reprezenta modalitatea cea mai potrivita de a iesi in evidenta pentru femeile suple. In acest sens, propunerile noastre vizeaza rochia din catifea, cu detalii de broderie, in diverse nuante – Artista Even midi. Este definitia elegantei, de sus pana jos. Decolteul generos, compensat de lungimea midi a rochiei acorda oricarei femei o nota de senzualitate, de o indrazneala ce pastreaza linia decentei. Manecile transparente, insotite de broderia specifica, cu detaliu bufant in partea de sus, alcatuiesc fara doar si poate elementul de exceptie al rochiei.


Rochia Ginette din catifea, lunga, de seara

 

rochie ocazie Ginette

 

Nici ocaziile de seara nu trebuie uitate, intampinarea cu tinuta corespunzatoare fiind intotdeauna o provocare. Niciodata nu va imbatrani trendul ce include rochiile lungi in petrecerile de seara. In fapt, putem spune ca acestea sunt cele care aduc elementul de surpriza, la care de multe ori nu se asteapta nimeni. Orice femeie poate straluci in cadrul unui eveniment elegant printr-un model aparte precum este cel reprezentat in imaginea de mai sus. Grena-ul este fara indoiala o moda nemuritoare, iar combinatia nuantei cu brosa eleganta dispusa in partea de sus si umerii lasati constituie tabloul femeii perfecte.


 

Rochia Nona Roz Pudra

 

rochie-ocazie Nona

 

Ocaziile din timpul zilei solicita la fel de multa atentie in alegerea tinutei. Indiferent ca este vorba despre o petrecere la birou, despre o intalnire de afaceri sau chiar o simpla masa in oras, alegerea rochiei potrivite este obligatorie. Pentru ca este piesa vestimentara prin care o femeie se poate exprima cel mai bine, de preferat este ca aceasta sa reprezinte exact personalitatea purtatoarei. Fiind plina zi, culorile deschise sunt preferate, insa nu este o regula batuta in cuie.

Propunerea noastra vizeaza modelul Nona, dominata de un roz pudrat deosebit, in combinatie cu nelipsitul rosu si un detaliu observabil de negru. Realizata in croi clos, rochia formeaza la baza sa un aspect inedit, volanele contrastante venind ca un plus de senzualitate. Design-ul superior in forma de V, realizat cu finete, ofera o cu totul alta imagine asupra intregii tinute.

Iata care sunt 4 dintre cele mai deosebite rochii de ocazie cu care va intampinam astazi. Recomandarea noastra este de a le avea la indemana in garderoba, pentru ca problema vestimentatiei sa fie rezolvata. Le puteti comanda la preturi speciale de pe dyfashion.ro.

 

 

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon