Tipsuri pentru alegerea incaltamintei perfecte – ce se poarta in sezonul tomnatic

Indiferent ca este vorba despre o simpla iesire in oras, de o zi la job sau despre un eveniment important, o femeie va cauta intotdeauna sa afiseze o prezenta placuta, care sa creeze o impresie potrivita. Daca vara este anotimpul tuturor posibilitatilor si nu exista limite vis a vis de partea de incaltaminte, toamna lucrurile se complica putin.

Apare necesitatea de a asigura picioarelor protectia necesara impotriva aerului rece. Se stie prea bine ca atunci cand partea de jos nu beneficiaza de confortul optim, intreaga stare de spirit are de suferit. Cum poti sa previi asta? Dar mai ales cum poti sa iti asiguri o tinuta impecabila, din cap pana in picioare?

Recomandari pentru alegerea pantofilor potriviti

Ca sa ai siguranta ca nu vei esua prin alegerea pe care o faci in ceea ce priveste partea de incaltaminte, iti oferim mai departe o serie de tipsuri. Raporteaza-te la acestea, dar totodata la stilul tau si fa alegerea inspirata in ceea ce priveste pantofii potriviti.

Se poarta dungile!

Daca vrei sa te evidentiezi, cel putin in mediul business printr-o tinuta pe masura, atunci ai in vedere o pereche de pantofi care dispune de dungi. Cele cu dungi in partea tocurilor, spre exemplu, reprezinta o alegere pe care poti miza in acest sezon. Ca sa ai siguranta unei combinatii vestimentare potrivite, recomandarea noastra este sa optezi pentru un costum monocrom. In acest fel vei alcatui o tinuta office, atragatoare, dar totodata misterioasa si serioasa.

Alege pantofi cu imprimeuri florale!

Cine spune ca daca a apus vara deja trebuie sa renunti la orice iti imbunatateste starea de spirit? Nici pe departe adevarat asa ceva. Ai de asemenea posibilitatea de a include in tinute pantofi cu imprimeuri florale – te vei simti energica si le vei transmite si celor din jurul tau aceeasi stare. In acest sens, gasesti si in colectia noastra de incaltaminte modele care sa te inspire in alcatuirea unor outfituri de senzatie.

Mizeaza pe pantofii din piele intoarsa!

Nimeni nu poate sa spuna ca este fan al perioadelor ploioase. Cu toate acestea, iata ca sunt solutii prin care buna dispozitie din zilele respective sa nu fie una stirbita. Cu ajutorul pantofilor din piele intoarsa, in culori precum bleumarin sau negru, completati cu detalii minimaliste in tonuri precum ivory sau crem, poti sa readuci senzatia de caldura, de protectie in tinuta. Altfel spus, o astfel de pereche de pantofi poate fi echilibrul de care ai nevoie.

Evidentiaza-te prin pantofi cu insertii textile!

Daca esti genul care nu se limiteaza la simplism atunci cand vine vorba despre orice alegere vestimentara, atunci ar trebui sa ai in vedere aceasta optiune. Gasesti in cadrul magazinului nostru pantofi rosii cu insertii textile, eleganti, inovativi – exact ceea ce ai nevoie pentru a iesi din anonimat.

Ce parere ai despre patratelele colorate?

Largeste-ti orizonturile daca vrei sa te remarci in orice peisaj. Iata ca patratelele colorate pot fi raspunsul pe care il cauti pentru a alcatui o tinuta inegalabila. Daca esti in lipsa de inspiratie, te intampinam cu modele chic in magazinul DyFashion. Poate ca a sosit momentul sa iesi din zona de confort si sa incerci ceva nou. Si apoi, de ce sa nu faci asta daca gasesti un model care iti surade. Te ajutam sa iti completezi tinuta si cu o rochie pe masura. Actualizam colectiile saptamanal pentru ca tu si sutele femei care sunt pasionate de fashion sa altcatuiasca tinute in tendinte.

Desigur ca si altele sunt optiunile pe care le ai in materie de incaltaminte. Ai grija ca intotdeauna accentul sa fie pus de confort, calitate si actualitate. In acest fel stii ca nu ai cum sa dai gres prin alegerile pe care le faci.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon