Tips & tricks pentru doamnele si domnisoarele cu forme voluptoase

 

Modelele plus-size, colectiile care includ haine potrivite pentru femeile cu forme mai generoase, precum si faptul ca unii influenceri au inceput sa vorbeasca tot mai deschis despre imbratisarea diversitatii sunt doar cateva exemple care ne arata ca standardizarea frumusetii ar putea disparea incetul cu incetul. Daca tinem cont de faptul ca idealul de frumusete a pus, de-a lungul timpului, presiune pe numeroase reprezentante ale sexului feminin, putem considera acest lucru ca fiind un aspect pozitiv al zilelor noastre. 

 

Pana la urma, frumusetea nu ar trebui sa se raporteze la anumite standarde, criterii si cifre limitative. Fiecare femeie, fie ea cu o silueta filiforma sau, dimpotriva, cu forme generoase, este frumoasa in felul ei.

 

Daca te incadrezi in categoria femeilor cu forme voluptoase si simti ca inca iti este dificil sa iti alegi hainele, articolul acesta este pentru tine. Bineinteles ca lucrul cel mai important pe care ne-am bucura daca ti l-ai insusi este acesta: esti frumoasa asa cum esti. Ai un trup armonios. Tot ce trebuie sa faci este sa inveti sa ti-l pui in valoare - dar hei, acesta este un principiu valabil pentru toate femeile, indiferent de formele lor. Nu toate hainele ne avantajeaza, nu orice stil ni se potriveste, iar asta e perfect normal. 

 

Asadar, daca pana acum te-ai tot ascuns in haine mult prea largi sau nu ai indraznit, in repetate randuri, sa iti cumperi unele piese vestimentare, de teama ca nu se vor aseza frumos pe trupul tau, speram ca sfaturile urmatoare te vor face sa incepi sa iti privesti corpul si greutatea cu alti ochi. Nu uita: nu exista trup inadecvat, ci doar haine care pur si simplu nu ni se potrivesc.

 

Acestea fiind scrise, iata 5 tips & tricks utile doamnelor si domnisoarelor cu forme voluptoase:

Alege cu atentie marimea hainelor

Obisnuiesti sa cumperi haine care sunt cu cel putin o marime mai mare decat cea pe care o porti in mod normal, crezand ca astfel vei ascunde asa-numitele defecte? Ei bine, aceasta este o idee gresita. Articolele vestimentare mult prea largi sau prea mari nu vor face decat sa creeze impresia ca esti imbracata tot timpul intr-un… sac, ceea ce va atrage atentia asupra ta - si nu in cel mai bun sens. Evident, nici hainele mult prea mulate nu sunt o varianta recomandata, pentru ca vor arata inestetic.

 

Sfatul nostru este sa-ti cunosti foarte bine masurile si sa selectezi hainele in consecinta. Hainele care corespund marimii tale se vor aseza minunat pe corp, punandu-ti in evidenta formele. 

Evidentiaza-ti atuurile fizice

Dupa cum spuneam, este important sa optezi pentru piese vestimentare care iti pun in evidenta acele detalii care iti plac la tine. Pentru inceput, fii sincera cu tine si gaseste cateva elemente fizice de care esti incantata. Spre exemplu, poate ca iti plac foarte mult picioarele - iata deja un element de care poti tine cont in alcatuirea viitoarelor outfituri. Opteaza, spre exemplu, pentru o rochie tip creion, pana la genunchi, si pentru o pereche de pantofi cu toc, care vor adauga tinutei tale un plus de eleganta.

 

Priveste-te in oglinda, fii blanda cu tine, descopera ce iti place la tine si mizeaza pe acele elemente fizice.

Opteaza pentru blugi cu talie inalta 

Blugii reprezinta un articol vestimentar esential inclusiv in garderoba femeilor cu forme voluptoase. Criteriul de care iti sugeram sa tii cont in alegerea modelului perfect este talia. Aceasta ar trebui sa fie intotdeauna inalta - regula valabila nu doar in cazul blugilor, ci si in cazul pantalonilor, al fustelor etc. 

 

Purtand piese cu talie inalta, nu va mai fi nevoie sa iti faci griji in privinta zonei abdomenului - pentru ca s-ar putea ca o pereche de pantaloni cu talia joasa sa nu te ajute prea mult sa te simti confortabil.

Alege lenjerie modelatoare 

Lenjeria intima poate influenta semnificativ nu doar felul in care te simti, ci si modul in care se asaza celelalte piese vestimentare pe corp. In acest sens, lenjeria modelatoare se poate dovedi a fi de mare ajutor - ca atunci cand alegi sa porti rochii sau fuste mulate. De exemplu, daca nu esti atat de incantata de zona abdomenului, opteaza cu incredere pentru o pereche de pantaloni scurti modelatori, cu talie inalta. 

 

Sfatul nostru este sa nu privesti zonele de care nu esti atat de multumita ca pe o problema sau ca pe un defect ce trebuie musai ascuns cu ajutorul lenjeriei modelatoare. Nu uit ca increderea in sine este principala misiune care iti revine TIE. Restul sunt doar trucuri vestimentare - intr-adevar, utile si binevenite -, cu ajutorul carora creezi un rezultat final mai pe placul tau. 

 

Nu ezita sa porti tocuri

 

Dincolo de impresia de alungire a picioarelor pe care o creeaza, incaltamintea cu toc adauga un plus de eleganta outfiturilor tale. Prin urmare, iti recomandam din toata inima sa porti tocuri fara a astepta neaparat un eveniment cu totul si cu totul special. 

 

Fiecare zi poate reprezenta o noua ocazie de a purta pantofi cu toc. Combina-i, de exemplu, cu jeansi si camasi sau cu rochii clos. Pantofii stiletto sunt atat de versatili, incat merita un loc de cinste in garderoba ta.

Pentru ca echipa DyFashion sustine diversitatea tipurilor de frumusete, pe site-ul nostru gasesti categoria Marimi mari, care cuprinde numeroase articole vestimentare potrivite doamnelor si domnisoarelor cu forme generoase.

 

Iti reamintim: nu exista trup inadecvat, ci doar haine care pur si simplu nu ni se potrivesc. Pe DyFashion vei gasi, insa, o multime de piese vestimentare in care nu doar ca vei arata minunat, ci mai ales te vei simti in largul tau. 

 

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon