Tinutele office in 2019 - mai lejere si mai feminine

 

Anul 2019 a adus cu el o abordare mai light in ceea ce priveste tinutele de birou. Poti sa uiti de camasile scrobite si pantalonii la dunga. In tendinte sunt rochiile care transmit ideea de formal, dar care lasa si femeia din tine sa-si faca simtita prezenta. Mai ales ca doamnele secolului XXI nu mai au nevoie sa demonstreze ca pot fi egale cu barbatii, ci trebuie doar sa isi scoata in evidenta propriile calitati. Si este bine cunoscut faptul ca haina pe care o porti iti poate determina si atitudinea.

Rochiile cu croiala in A

Rochiile croite in linie A sunt in topul recomandarilor noastre. Acest tip de croiala este ideala pentru orice tip de silueta, dar este o alegere mai mult decat necesara pentru doamnele si domnisoarele ce au silueta in forma de triunghi inversat sau de para. In primul caz, cand umerii si bustul sunt mai mari decat talia si soldurile, volumul fustei ajuta la crearea unei imagini uniforme. In cazul unei siluete de tip para, cea mai des intalnita in cazul femeilor, partea de jos a unei astfel de rochii mascheaza cu succes soldurile.

Recomandam rochia Moze cu print divers, cu decolteu rotund si maneci trei sferturi. Este o tinuta lejera, realizata din materiale fine, iar printurile jucause scot la iveala partea amuzanta din tine.

Bluzele vaporoase

Pentru un stil office lejer, dar stilat, bluzele vaporoase sunt un must-have in garderoba ta. In culori pastelate sau dimpotriva, culori puternice, precum esti tu, cu imprimeuri curajoase sau insertii delicate din voal, dantela si broderii curajoase, bluzele sunt cele care pot da tonul intregii tale tinute. Croielile iesite din tiparele clasice sunt potrivite pentru o personalitate bine definita si interesanta.

Recomandam bluza Ginette, aflata in colectia noastra de primavara. Este croita dintr-un material lejer, cu maneci trei sferturi bufante, astfel incat sa-ti accentueze feminitatea, dar sa pastreze si tonul business. Florile 3D de pe umar sunt detaliul care lasa sa iasa la iveala sensibilitatea celei ce poarta aceasta bluza.

Fustele clos

Orice femeie trebuie sa aiba in garderoba cel putin o fusta clos. Este potrivita oricarui tip de silueta si oricarei varste, deloc banala si teribil de versatila. Potrivita cu o camasa lejera, un pulover scurt sau un sacou, acest tip de fusta va deveni elementul chic ce va face din tinuta ta una potrivita pentru zilele lungi de la birou.

Recomandam fusta LaDonna, produs unicat din colectia noastra. Combinatia dintre buline, dantela si broderie handmade scoate la iveala o piesa irezistibila, dedicata femeilor care nu se tem sa atraga toate privirile.

Avantajele unor astfel de alegeri in tinutele pentru birou sunt multiple. Te simti mai putin incorsetata de regulile stilului formal, iti poti lasa personalitatea sa vorbeasca si prin intermediul hainelor alese, devenind chiar un model inspirational pentru colegele de birou si poti iesi dupa orele de lucru la un pahar de vorba, cu prietenii, fara grija ca outfit-ul tau va fi nepotrivit cu localul ales.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon