Tinutele office, de vara – cum sa te imbraci potrivit pentru vara si pentru mediul de munca

Vara este sezonul in care ai purta in fiecare zi tinute lejere, doar ca in functie de contextul in care te vei gasi trebuie sa respecti un anumit dresscode. La locul de munca, acolo unde nu ai o uniforma impusa, trebuie sa compui in fiecare zi o tinuta potrivita. Este poate una dintre provocarile cu care te confrunti, asadar am decis sa aducem in discutie ce poate fi potrivit de purtat vara la job.

Rochiile office

Printre primele optiuni vor  fi mereu rochiile, ce au un mare avantaj de a reprezenta o tinuta completa. Mai ales pe perioada verii, rochiile sunt sansa de a te simti bine, doar ca trebuie sa alegi corespunzator tinand cont de sezon.

Contrar mentalitatii conform careia rochiile office sunt banale, simple, sobre, in categoria noastra de tinute sunt regasite rochii cu motive florale, vesele, dar totusi in limita stilului office. Sunt preferate croiurile clasice, de tip A sau in clos, cu accent la zona de talie si lungime ce nu depaseste linia genunchiului.

Isabel – rochie vesela cu verde si detalii roz, cu maneca scurta, lejera. Floricele de pe rochie iti vor anima ziua, iar cordonul roz din talie marcheaza aceasta zona si permite lejeritate. Vezi aici rochia: https://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-isabel-verde-cu-floricele-si-cordon-in-talie.html.

LaDonna – de data aceasta ceva mai serios, cu buline este rochia ce are un design in contrast, cu buline mari rosii. Este cambrata si accentueaza linia taliei, motiv pentru care este recomandata celor care afiseaza o talie ca trecuta prin inel. Iat-o aici: https://www.dyfashion.ro/rochii/rochie-ladonna-cu-buline-rosii-si-dungi-negre.html.

Compleuri

Femeia de business, activa poate purta la fel de bine si un deux pieces, un costum  din doua piese. Este imaginea unei femei puternice, irezistibile. De data aceasta insa stilul este ceva mai sobru si nu la fel de permisiv precum se intampla in cazul rochiilor.

In mod special de la LaDonna am selectat compleuri de acest gen, cu varietate de culori. Fie vorba de alb, rosu sau galben, acest tip de compleu in contrast cu negrul este absolut atractiv. Pentru ca vara nu simti neaparat nevoia de sacou, acesta nu are captuseala, manecile nu sunt lungi, ci lejere. Cat priveste detaliile precum fundele colorate acestea reusesc sa faca imaginea ceva mai prietenoasa caci impunatoare este deja. Vezi aici cum arata: https://www.dyfashion.ro/compleuri/compleu-ladonna-cu-sacou-negru-si-rochie-galbena.html.

Pantalonii

Poate cu o frecventa redusa, insa pantalonii nu au cum sa lipseasca din garderoba unei femei. In varianta office acestia au fie dunga pe mijloc, fie sunt simpli, clasici, cu buzunare laterale. Partea si mai buna este ca se pot mixa cu tot felul de topuri si bluze, de camasi.

In gama noastra vei gasi pantaloni ce au in compozitia materialului vascoza spre exemplu, ceea ce inseamna ca textura este fina si permite o stare de bine, fara sa simti ca te supraincalzesti. O astfel de pereche de pantaloni, cu buzunare false, ii gasesti in colectia noastra fiind de marca Vanessa Line.

Reguli general valabile

4  Chiar daca temperaturile ridicate sunt o problema asta nu inseamna ca poti purta orice. Linia minim adimisa este la genunchi sau imediat deasupra acestora, iar in ceea ce priveste partea de sus poate fi vorba de topuri fara maneci.

4  Pot fi purtate tinute cu crepeu sau cu decolteu, dar neaparat sa fie vorba de decenta. Astfel, fusta sau rochia pot fi despicate pe o parte doar daca sunt mai lungi si asimetrice.

4  Pentru a mentine tinutele si in zona de tendinte si a nu cadea in banal sunt preferate artificii precum tinute cu imprimeuri, cele cu accent pe talie, cum sunt fustele de tip creion, bluzele cu peplum de asemenea.

Te asteptam in cadrul paginii noastre la sectiunea tinute office sa descoperi ce ti se potriveste.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon