Tinutele de zi cu care vei ului luna aceasta

Asa cum v-am obisnuit, Dy Fashion se dedica total cand vine vorba de tinutele feminine. In cadrul paginii noastre veti gasi numeroase colectii, dintre cele mai variate tinute. Este gresit de crezut ca o femeie se complica in a gasi articolele vestimentare doar cand are nevoie de o tinuta eleganta, intrucat acest cadrul unde trebuie sa se prezinte este pretentios. De fapt, fiecare zi este o noua provocare stilistica de care trebuie sa se ocupe in egala masura ca oricand alta data.

Ca o demonstratie a acestui fapt, v-am pregatit si o linie vestimentara dedicata stilului de zi cu zi. Iata ce propuneri avem din acest punct de vedere si ce v-am pregatit nou.

Fusta Moze


Fustele sunt la fel de dorite ca si rochiile, un stil totalmente feminin ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta. In aceasta varianta iti propunem tipul de fusta in clos, cu imprimeu in carouri. Se pastreaza stilul clasic de combinatie, fusta fiind neagra, cu imprimeul alb.

O lungime medie face din aceasta fusta o alegere potrivita de zi cu zi. O poti asocia cu o camasa si in functie de aceasta ii poti oferi valentele de care are nevoie, pentru a se defini office, casual etc. Noi ti-am expus-o in combinatie cu o camasa galbena. Tinand cont ca are si buzunare laterale, ai putea face furori la birou cu o astfel de tinuta.

 


Bluza Erica

Aceasta categorie de articole vestimentare este de asemenea una de mare interes. Pentru ca bluzele sunt practice, de ales in fiecare zi, reprezinta practic o prima alegere oricand. De data aceasta un model ce iti surprinde eleganta in varianta mai sobra, insa perfect echilibrata de culoare, Erica este de dorit.

In linii fine si rafinate, aceasta se defineste ca avand un guler clasic, completat de doua linii negre, contrastante, intrucat bluza este de un roz pal. Voalul din care este realizata bluza face ca totul sa capete un aer elegant.

Asociata cu o fusta, iti va oferi fix stilul office extrem de apeciat, de data aceasta in varianta simplitatii surprinzatoare.

 


Jeansii Yun

Nici jeansii nu sunt de uitat, mai ales la capitolul de tinute de zi cu zi. Acestia sunt cei mai practici, insa asta nu inseamna ca trebuie sa fie lipsiti de stil. Nu reprezinta un compromis sa porti astfel de pantaloni. Insa, au nevoie desigur sa se inscrie in aceeasi poveste ca si stil.

Jeansii Yun sunt o propunere de la Dy Fashion. Corespund cu un stil atent studiat, se comporta excelent integrati in tinute atat pentru birou, cat si pentru a iesi in oras. Sunt relativ simpli, cu o semnatura interesanta ca element decorativ intr-o parte. Dispun si de curea, sunt pana la nivelul gleznelor, deci in trend.

Nici nu incape indoiala ca ii poti purta in multiple variante, deci sunt o alegere buna pentru garderoba ta.

Colectia Noua Dy Fashion

De neomis este si colectia noua pregatita. Este pentru toate gusturile, cu tot felul de articole vestimentare interesante. Am pus mare accent pe rochii, pe tinute variate care se bazeaza exclusiv pe prezenta acestora. Descopera nuantele trendy de galben, verde sau gri. Maneci clopot, mici detalii brodate, linii in V si compleuri care sa reprezinte cea mai usoara alegere a unei femei pentru o tinuta completa de care are nevoie.

Nu am uitat nici de stilul elegant, astfel ca de la catifea, inca potrivita pentru a fi purtata si pana la voal, paiete si broderii ai de unde alege pentru a fi o prezenta uluitoare, de fiecare data.

Te asteptam in cadrul paginii noastre pentru a-ti alege favoritele lunii.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon