Tinute de Valentine's Day prin care sa iti impresionezi partenerul

Incepi sa te pregatesti de minunata zi de Valentine's Day. Deja ai gasit cadoul ideal pentru iubitul tau, ati facut rezervarea la restaurantul vostru favorit, insa nu te-ai decis ce tinuta sa alegi pentru a-l seduce a doua oara.

Nu trebuie decat sa tii cont de sfaturile ce urmeaza, in ceea ce priveste outfit-ul perfect pentru aceasta zi deosebita, iar partenerul tau va fi cu siguranta mai mult decat impresionat de aparitia ta.

· Poarta rosu in aceasta zi plina de iubire!

Dupa cum bine stiai deja, rosul este culoarea ce denota pasiune si iubire. Ce alta nuanta ai putea alege de Ziua Indragostitilor daca nu una rosie? Fie ca alegi pentru o tinuta "all red" sau una ce prezinta un singur element vestimentar de aceasta culoare, te asigur ca efectul va fi unul de senzatie, pe care iubitul tau il va aprecia cu certitudine.

Prezenta ta va radia astfel buna dispozitie, iubire, feminitate, dar si multa incredere in propria ta persoana. In plus, barbatii sunt fascinati de femeile care poarta rosu. De altfel, chiar le considera mai atractive atunci cand poarta o astfel de nuanta.

Sugestie: Rochia All About Red, Rochia Red Passion Velvet, Rochia Lovie Red, Rochia Red Rose Detail - toate acestea, insa si multe altele, se gasesc in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro, putand fi achizitionate rapid si la un pret avantajos.

· Opteaza cu incredere pentru rochiile de dantela

Rochiile din dantela dintotdeauna au definit armonios un stil romantic, delicat si totodata senzual. Toate acestea si le doreste orice femeie, mai ales acum, cand se apropie fastuoasa zi de Valentine's Day, ce e adorata de majoritatea indragostitilor de pretutindeni.

Indiferent daca optezi pentru rosu, galben sau orice alta nuanta, atat timp cat rochia este confectionata integral din dantela sau prezinta doar cateva portiuni din acest material, efectul va fi unul de senzatie. De altfel, dantela dintotdeauna a sugerat senzualitatea deplina, astfel ca nu este neaparat sa optezi pentru una scurta sau care sa prezinte un decolteu, pentru a fi cu adevarat sexy.

Chiar in cadrul magazinului nostru online, sunt disponibile nenumarate de modele de rochii cu dantela, ce vor avantaja orice doamna si domnisoara.

· Poti purta chiar si pantaloni de Valentine's Day

Cine a spus ca pentru a fi imbracata corespunzator de Ziua Indragostitilor, trebuie sa porti neaparat o rochie? Chiar daca acestea reprezinta de cele mai multe ori prima optiune ce ii vine in minte oricarei femei, pantalonii nu sunt exclusi din tinutele ce pot fi purtate cu incredere de Valentine's Day.

Totusi, daca ai luat decizia de a imbraca o pereche de jeansi in aceasta zi speciala, iti recomand sa completezi tinuta cu o pereche de pantofi cu toc inalt, dar si o camasa eleganta, insotita de un sacou in aceeasi nuanta. O astfel de tinuta smart-casual il va fascina cu siguranta.

· Nu ezita sa iti afisezi picioarele in adevarata lor splendoare

Chiar daca inca ne aflam in anotimpul iarna, asta nu inseamna ca nu poti purta o rochie sau o fusta scurta. Atat timp cat tinuta ta va fi completata de un palton lung, suficient de gros, nu vei da gres cu ceea ce ai ales. Totusi, evita sa alegi un material subtire, de vara, intocmai pentru ca efectul nu va fi cel dorit de tine.

De exemplu, o fusta mini din piele, alaturi de un pulover calduros, se vor potrivi de minune intr-o astfel de situatie. In plus, iubitul tau va fi mai mult decat incantat sa iti admire din plin picioarele.

Asadar, pentru a-ti impresiona partenerul de Valentine's Day, dar totodata pentru a te simti tu bine in pielea ta, opteaza cu incredere pentru unele din articolele vestimentare precizate anterior si vei arata exact cum ti-ai imaginat: sexy si senzuala

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon