Tinuta de nunta – ce sa eviti si cateva recomandari demne de luat in considerare

O invitatie la nunta lanseaza automat intrebarea „Cu ce ma voi imbraca?”. Ei bine, femeile cunosc cel mai bine situatia mentionata. Noroc ca invitatia se trimite cu o buna perioada inainte si asta presupune ca exista suficient timp pentru ca sa ne achizitionam o tinuta desavarsita pentru eveniment. Dar chiar si asa, nu intotdeauna suntem multumite de alegerea facuta, din varii motive.

 

Primul element pe care trebuie sa-l luam in considerare este locul in care va avea loc nunta, precum si anotimpul. O nunta la cort cere o tinuta mai lejera pe cand o nunta la Palat impune un soi de dress-code, vestimentatii mai impunatoare. Nu trebuie sa ne limitam numai la aceste aspecte, ci trebuie sa ne cunoastem foarte bine corpul, proportiile, ce ne avantajeaza si ce nu. Desigur ca si stilul personal al fiecareia trebuie sa isi spuna cuvantul, printr-un accesoriu special sau o culoare deosebita, spre exemplu.

Ce trebuie sa evitam atunci cand ne alegem tinuta de nunta?

In primul rand trebuie sa avem in vedere scopul evenimentului, asadar, uniunea pe viata dintre mire si mireasa. Fiind o sarbatoare dedicata in cinstea lor, mireasa trebuie sa fie vedeta serii. Este singura careia ii revine dreptul de a purta alb, deci nu trebuie sa o eclipsam. Asta nu inseamna ca noi nu putem straluci printr-o rochie care sa ne puna in evidenta atuurile. Nici o etapare exagerata nu da deloc bine la nicio petrecere, cu atat mai putin la cea de nunta. Decolteul, spatale gol sau despicaturile trebuie sa fie in asa fel incat sa sugereze ideea de sexy, lasand mai departe imaginatia privitorilor sa intre in rol.

Nunta fiind totusi un eveniment formal, este indicat sa nu adaptam tinute de club, foarte mulate sau transparente. Topurile care lasa la vedere abdomenul sunt cea mai gresita maniera de a aborda o astfel de ocazie. In ceea ce priveste accesoriile, trebuie sa aplicam regula invers proportionala, in sensul ca daca alegem o rochie cu un imprimeu, accesorizarea trebuie sa fie minimalista. Si invers, daca optam pentru o tinuta simpla, cu un croi drept, o culoare predominanta, atunci este cazul sa ne jucam putin cu accesoriile si sa ne permitem luxul de a „abuza” de un colier masiv sau o pereche de cercei candelabru.

Recomandarile din partea magazinului online Dyfashion.ro

Avantajul pe care il constituie acest magazin este ca vine in ajutor cu precadere incepatoarelor, prin faptul ca include o categorie special destinata articolelor vestimentare pentru nunta. Asadar, la subcategoria tinute de nunta descoperim o gama larga de modele, culori si croiuri.

Rochiile cu tull sunt printre cele mai inspirate alegeri atunci cand vine vorba de un asemenea eveniment. Iar cand tull-ul vine in combinatie cu o broderie fina in partea superioara, tinuta iti este pusa in evidenta in cel mai intelept mod. Rochia Alexia este o reprezentare a faptului ca eleganta nu exclude decenta si invers. Fiind conceputa in ideea de asimetrie, este mai lunga in spate si mai scurta in fata, putand fi catalogata drept o rochie moderna. Este considerata versatila, femeile cu o silueta cu forme voluptuoase nefiind excluse de la dreptul de a imbraca o astfel de rochie.

 

Matasea naturala este considerata unul dintre cele mai contradictorii materiale iar iubitoarele de moda au in garderoba cel putin cateva rochii in acest sens. Este fina si in acelasi timp rezistenta. Avand o frumusete inconfundabila, farmecul acestui material nobil se amplifica atunci cand Rochia Leonard Collection vine intr-o nuanta de bleu pastelat. Bustul este accesorizat cu broderii diafane iar spatele este lasat la vedere intr-un mod subtil, printr-un elegant tull transparent. Fluiditatea materialului dar si lungimea rochiei avantajeaza orice tip de silueta. Este ideala pentru femeile care doresc sa fie senzuale, fiind protejate de riscul de a parea vulgare.

Imprimeul cu buline se considera a avea puteri magice. Energizeaza si ofera un aer fresh si tineresc oricarui look in care integram aceste forme perfecte, care isi au inspiratia in natura. Bulinele sunt distractive si jucause, moderne si sofisticate, mai ales cand alegem o rochie cu un imprimeu cu buline colorate. Intr-un croi simplu dar de efect, alegerea unei astfel de rochii nu este niciodata o idee gresita. Linia decolteului se dezvaluie intr-un mod elegant iar lungimea picioarelor este pusa in evidenta prin forma rochiei. Orice femeie iubitoare de frumos si-ar dori o astfel de aparitie de neuitat.

 

Fara doar si poate, Dyfashion.ro ofera o reala inspiratie atunci cand vine vorba de alegerea tinutei de nunta si nu numai. Materialele de calitate din care sunt confectionate, atentia deosebita acordata detaliilor, cusaturilor dar si design-ului unic in care se prezinta rochiile sunt motivele principale pentru care supravietuiesc sezon de sezon formelor pe care le imbraca moda.

 

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon