Tendintele toamnei - cu ce ne surprinde acest sezon

DyFashion isi mentine interesul de a lua in considerare trendurile si aduce cu fiecare noua lansare de colectie tinute variate in voga. Acum in prag de toamna interesul cade pe piese vestimentare de sezon. Cum in fiecare an sunt completari de garderoba, ce este nou achizitionat este de preferat sa faca parte din directivele modei actuale.

Ce se poarta toamna aceasta

Moda este schimbatoare, asadar ne asteptam sa fim surprinsi in continuare de trendurile ce se succed. In acest sezon garderoba trebuie colorata cu piese precum:

Modele florale

Chiar daca toamna schimba nuantele si face ca peisajul sa inspire o altfel de stare, asta nu inseamna ca printurile florale nu sunt inca de interes. Acestea continua, la fel ca in aceasta primavara si vara, sa fie potrivite, oricand. Poate fi vorba de insertii mici sau mai extinse, pe bluze, rochii sau fuste. Alege variantele care ti se potrivesc.

Pielea

 

Revin in forta si piesele din piele, de la jachete la pantaloni sau chiar si bluze. Acestea sunt versatile si permit combinatii atat de interesante, incat oricine isi poate gasi optiunea potrivita, fie in incercarea de a construi un look rebel, fie casual si chic. Poti combina elementele din piele cu piese vestimentare din bumbac si obtii un efect garantat, fara prea mult efort. Daca mizezi pe contraste interesante, pentru un look mai sofisticat, poti oricand sa alegi pielea si matasea sau materialele fine, fluide.

Costume

Daca un deux pieces suna prea sofisticat si pretentios, un costum cu sacou si pantaloni este alternativa moderna. Cu o astfel de tinuta nu ai cum sa dai gres, iar cele care adora acest stil trebuie sa stie ca toamna aceasta pot purta costumele la fel de versatil ca si pana acum, combinate cu incaltaminte eleganta sau chic casual.

 

De preferat ca acesta sa nu se rezume la tonuri neutre sau cele inchise, ci sa fie o aparitie wow. Un costum cu imprimeu cadrilat sau unul cu dungi, cu print floral sau multicolor poate fi o piesa statement.

Carourile

Nu vei gresi deloc daca la tinutele tale de toamna adaugi ceva carouri. A devenit o asociere deja clasica intre zilele ploioase si monotone de toamna cu hainele in carouri. Vezi aici si ce optiuni regasesti la DyFashion.

Pentru cele cu gusturi clasice, carourile alb-negru sunt ideale, usor sobre. Un trend al acestui sezon se refera de asemenea la carourile rosii sau maro care se pregatesc sa isi faca loc in garderobe.

Dantela

Suna a surpriza, dar este adevarat faptul ca marii designeri surprind cu acest element in colectiile de toamna. Mai mult decat atat, unele propuneri vizeaza chiar tinute integral din dantela. In alte cazuri insertiile sau un element dintr-o tinuta din dantela sunt un efort suficient pentru a adauga un plus de efect aparitiilor.

 

Tendinte relevante, pe scurt

Unele noi, altele o continuare sau o improspatare a ceea ce am mai vazut, tendintele din toamna 2019 sunt variate si deci pentru toate gusturile:

·        Blana.

·        Franjuri.

·        Nauntele puternice, precum si cele neon.

·        Inscriptia unor logo-uri, mai ales la hainele sport.

·        Trenciuri, cape si poncho-uri.

·        Camasile bufante, cu maneci voluminoase, felinar, decupate si imprimate.

·        Stilul victorian.

La capitolul haine de exterior desigur ca paltoanele vor domina. Sunt o alegere ideala; in varianta actuala este vorba de recomandari precum: purtat cu jeans, cu pantaloni casual si cu… adidasi. Din punct de vedere al croiului ar fi bine de optat pentru cele largi, oversized, pentru un look modern.

Grabeste-te sa iti compui tinutele preferate si sa alegi piesele vestimentare de care ai nevoie pentru ca toamna aceasta sa fii un fashion icon. Noi ti-am pregatit surprize si colectii ce continua sa isi mentina ritmul, cu lansari saptamanale!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon