Tendinte in materie de culori - galben pentru vara

Cu o paleta parca interminabila de nuante, galbenul reprezinta si in acest an o incantare, incadrat ingenios in tinutele de vara. O culoare in voga, cu un efect benefic asupra bunei dispozitii, il recomandam ca solutie privind completarea garderobei de sezon.

Stau exemplu outfit-urile vedetelor impanzite pe paginile de socializare, insa cele care sunt pasionate de moda stiu deja lucrurile acestea. Pun bazele unor tinute cu o cromatica de impact vizual puternic, constituind culori delicioase, care imbie la veselie si distractie - ceea ce e de dorit de altfel pentru ca vara este anotimpul perfect pentru a ne face amintiri frumoase.

Se poarta galbenul in tinutele de vara!

Suntem sustinatori ai elegantei si actualitatii pe partea de vestimentatie si nu numai. De aceea va recomandam si totodata va punem la dispozitie solutii de imbracaminte dintre cele mai variate, dar si privind partea de incaltaminte si accesorizarea.

Ideale in aceasta vara sunt acele combinatii intre rochiile cu detalii galbene, daca nu chiar integral, alaturi de combinatii de albastru deschis sau electric, de nude, portocaliu, verde smarald, de ce nu?

Va prezentam mai jos 4 moduri in care puteti integra cu succes culoarea galbena, in nuante variate in tinute.

1.      Combinati o fusta galbena cu o camasa/tricou in nuanta baby blue sau invers!

2.      Optati pentru o tinuta cu fusta intr-un ton neutru sau nude, alaturi de un top floral in care sa domine galben. Veti fi infloritoare ca o zi de vara!

3.      Alegeti din portofoliul nostru o rochie cu detalii galbene, din material vaporos. Se potriveste mai ales in cadrul evenimentelor de seara, completand elegant bronzul de vara al pielii.

4.      Mizati pe o pereche de pantaloni galbeni, alaturi de un tricou simplu, intr-o culoare si un sacou corespunzator pentru a completa tinuta de birou.

De asemenea, se mentine trendul carourilor galbene, care era in voga in 2018. Daca doriti sa adoptati un look mai excentric, nu dati inapoi de la ideea de a aborda o tinuta completata de carouri galbene!

Zilele de vara - mai vesele prin tinute galbene armonioase!

Recomandam tuturor celor care doresc sa se simta tinere si feminine tinutele care prezinta macar un strop de galben, indiferent de nuanta acestuia. Vestea buna este ca de optiuni nu duceti lipsa, iar colectiile de produse pe care le-am pregatit pentru aceasta vara stau martore!

Ca de obicei, vara este despre bucurie mai mult ca in orice alt anotimp, despre distractie, dar si despre o dispozitie excelenta pentru cele care o petrec in cea mai mare parte la birou sau la locul de munca. Asadar, si in vara lui 2019 optiunile se refera la culorile vibrante, deschise, vesele, iar galbenul da tonul listei de optiuni.

Neobosit si mereu de impact, acesta insufleteste tinute variate, abordate de reprezentante ale sexului frumos de toate varstele.

In tonuri mai indraznete si luminoase sau mai blande si calme, galben nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba. Recomandarea noastra este sa consultati ghidurile de culori pentru tinutele din aceasta vara pentru a afla care sunt tonurile cu care merge cel mai bine fiecare nuanta de galben. De altfel, va punem la dispozitie colectiile noastre care va pot ajuta in acest sens. Atat pentru zilele fierbinti ale verii, cat si pentru perioadele sale mai ploioase, aveti la indemana solutii care sa va asigure confortul deplin si totodata o eleganta inegalabila.

Vara se rezuma la zile luminoase, fresh, pline de energie si pofta de a trai la un alt nivel, iar galbenul in tinute nu face altceva decat sa sustina si sa armonizeze aceasta idee. Va asteptam in magazinul nostru https://dyfashion.ro/ cu solutii inepuizabile, pentru toate categoriile de varsta, dimensiuni si preferinte de stil!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon