Surprize de majorat pentru fete: idei inedite

Petrecerea de majorat este un eveniment mult asteptat pentru orice tanara. Este o ocazie de a petrece alaturi de gasca de prieteni o seara memorabila si, desigur, sa nu uitam de cadouri - un alt motiv de bucurie!

Daca urmeaza sa participi la majoratul unei amice, al iubitei tale sau poate al celei mai bune prietene, trebuie sa gasesti cele mai originale idei de cadouri. Daca nu stii ce sa alegi, iti venim in ajutor cu o serie de idei inedite!

Tinuta pentru petrecere

Ce-ar fi daca ai suprinde-o pe sarbatorita oferindu-i o tinuta perfecta pentru petrecerea de celebrare a 18 ani? Indiferent daca majoratul este sarbatorit printr-o petrecere grandioasa sau daca va fi un eveniment restrans, un cadou precum acesta va fi cu siguranta un motiv de bucurie pentru prietena ta. Daca ii cunosti foarte bine preferintele vestimentare poti sa ii cumperi rochia de vis drept surpriza, insa daca nu esti sigura ca ii va placea modelul ales de tine sfatul nostru este sa o inviti sa alegeti tinuta impreuna. Pe site-ul nostru te asteptam cu o colectie vasta de modele de rochii potrivite pentru o astfel de ocazie. De exemplu, poti incerca rochia Bia, realizata din oganza. Rochia are un croi baby doll si maneci scurte bufante, pentru un plus de eleganta.

 

 

Link produs »

Pentru ca tinuta sa fie completa, alege si o pereche de pantofi potriviti, pe care ii poti comanda din magazinul nostru online. Opteaza pentru a nunta nude, foarte versatila, care se va asorta usor si la alte tinute.

Link produs »

Nu uita nici de accesorii, cum ar fi bijuteriile si poseta. Iti propunem in cele ce urmeaza cateva modele ideale pentru a fi purtate la ocazii speciale, asa cum este si majoratul.

Link produs »

Clutch mov din satin, care poate reprezenta pata ce culoare a tinutei.

Link produs »

Clutch argintiu de ocazie, cu aspect texturat si cu inchidere metalica, un accesoriu modern si rafinat.

O vacanta

Dupa petrecerea de majorat, este momentul pentru si mai multa distractie! Daruieste-i sarbatoritei un sejur intr-o destinatie pe care isi doreste sa o viziteze. Voucherele de calatorie sunt cadouri foarte inspirate in cazul in care nu stii exact care sunt locatiile vizate de catre aceasta, dar si in situatia in care ai la dispozitie un buget redus.

Daca decizi sa pleci impreuna cu sarbatorita, pregatiti-va impreuna bagajaul de vacanta comandand piesele vestimentare dorite de pe dyfashion.ro. Ti-am pregatit chiar si o selectie de produse la reducere!

Sarbatorita nu a organizat inca o petrecere de majorat? Coopteaza intreaga gasca de prieteni si pe cei aproapiati ei si planificati impreuna un party surpriza! Baloane, flori, decoratiuni si muzica buna, dar si cadourile pe masura asteptarilor - sunt doar cateva dintre elemente cheie care vor transforma majoratul intr-o ocazia de neuitat, atat pentru sarbatorita, cat si pentru ceilalti invitati!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon