Solutii vestimentare pentru a iesi din anonimat vara aceasta

Multe femei tind sa creada ca numai daca au garderoba plina peste masura vor putea sa iasa din anonimat, sa se faca remarcate. Acest lucru nu este deloc adevarat, iar asta o confirma designerii unor case de moda apreciate la nivel european. Lucrurile stau exact asa cum spune si cunoscuta vorba romaneasca “nu conteaza cantitatea, cat conteaza calitatea”.

Mai bine ai mai putine obiecte vestimentare, pe care insa le poti combina dupa plac. In cazul in care esti de parere ca cele mai multe haine din dulap stau inutil, le poti depozita intr-o cutie si sa le pastrezi. Nu stii niciodata cand reinvie moda si ai nevoie de acestea.

Ne-am propus ca in randurile urmatoare sa iti prezentam solutiile prin care poti sa te faci remarcata in aceasta vara. Haideti sa vedem care sunt optiunile pe care le ai. Trebuie sa stii insa ca tendintele sunt trecatoare, astfel ca aceste idei sunt valabile numai pentru sezonul estival. Deci, daca iti doresti sa iesi din anonimat, trebuie sa apelezi acum la aceste strategii.

Fusta cu volane – opteaza pentru un astfel de articol vestimentar daca ceea ce iti doresti este sa atragi privirile celor din jur cu ceva deosebit. Orienteaza-te dupa un model care sa ti se potriveasca cu adevarat si sa-ti ofere libertatea de a te simti mereu in largul tau. Poti sa te ghidezi in alegerea culorii ideale dupa nuanta parului si a ochilor, asta pentru a crea un efect cromatic deosebit. In functie de inaltimea ta, poti sa alegi un model mai lung sau mai scurt. Ai grija insa, ca acesta sa nu creeze senzatia de incarcare deoarece astfel, vei esua in evidentierea trasaturilor frumoase ale corpului.

Rochia tuxedo sau tip sacou, este in top in acest sezon! O poti accesoriza cu o pereche de cercei candelabru mari si sandale argintii. Fiind sezonul calduros, cel mai bine este sa alegi o culoare deschisa sau chiar si alb. Acestea iti vor oferi si o nota de feminitate si senzualitate aparte.

Rochiile lejere si vaporoase, cu imprimeuri – acestea iti vor oferi tot confortul de care ai nevoie, mai ales la orele de varf, cand valorile de temperatura sunt cele mai crescute. Pentru un efect deosebit poti sa-ti accesorizezi tinuta cu o geanta impletita. Daca nu reusesti sa ajungi la plaja, macar poti sa aduci plaja la tine printr-o astfel de tinuta racoroasa.

Iti plac hainele largi? Atunci iti recomandam o pereche de jeansi lejeri pe talie, pe care ii poti combina cu un tricou scurt. Aceasta tinuta este ideala pentru iesirile de seara, in parc sau la suc. Desigur, pentru amiaza pantalonii scurti sunt mult mai potriviti.

Daca vrei sa iesi din anonimat cu ceva aparte, mai ales ca abia te-ai intors de la mare si esti bronzata, atunci te sfatuiesc sa optezi pentru o rochita pe corp, in volanase in partea de jos, de o culoare deschisa. Nuantele pale, dar si cele electrice, te vor ajuta sa-ti evidentiezi bronzul si sa te simti in centrul atentiei.

Ce parere ai despre rochiile tip camasa? Daca ai una in garderoba, atunci nu te sfii s-o imbraci. Poti sa o accesorizezi cu o curea pe masura si o geanta de umar, de dimensiuni mici. Nu uita de faptul ca numai o marime potrivita, alaturi de o nuanta la fel, te va ajuta sa atragi atentia celor din jur.

In cazul in care te intrebi ce tinuta ai putea aborda la locul de munca, ei bine, si aici te poti prezenta intr-o rochita vaporoasa, care sa acopere insa decolteul si genunchii. Daca o vei asorta cu o pereche de pantofi slip – on retro, vei obtine un confort sporit, dar te vei simti si  mai increzatoare.

 

Daca la inceput de vara vei fi entuziasmata de temperatura, atunci cand valorile incep sa intreaca limita pe care o suporti vei vrea ca aceasta sa se termine mai repede. Insa, de vei opta pentru acele piese vestimentare racoroase, care-ti permit sa te simti in largul tau, vei avea parte de mai mult confort, iar asta va face ca aerul de vara sa-ti priasca.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon