Sfaturi utile pentru alegerea rochiei de revelion cu care vei face senzatie

 

Incetul cu incetul se apropie seara de revelion, iar tu inca nu ti-ai gasit acea rochie care sa te puna in valoare si sa te scoata in evidenta intr-o maniera eleganta si plina de rafinament. Locul in care urmeaza sa serbezi trecerea dintre ani iti impune si o tinuta anume, astfel ca ai luat decizia de a straluci intr-o rochie eleganta si in acelasi timp confortabila, care sa iti permita sa te si distrezi la maxim alaturi de prieteni sau familie.

Nicio alta piesa vestimentara nu este mai recomandata pentru o femeie decat o rochie. Pe langa faptul ca aceasta ii evidentiaza feminitatea cu adevarat, ii pun in valoare toate atuurile. Asadar, nu e de mirare ca aceasta misiune de a gasi rochia perfecta ti se pare destul de solicitanta. Totusi, iti recomand sa vizitezi magazinul online DyFashion.ro pentru a-ti face o idee in ceea ce prieveste trendul anului 2016-2017 in materie de rochii elegante special realizate pentru revelion.

Ce culoare trebuie sa aiba rochia pentru revelion?

Parerile sunt impartite in aceasta situatie, chiar si din punctul de vedere al marilor designeri vestimentari. Totusi, ei declara faptul ca nuantele aprinse si stridente sunt mai mult decat recomandate pentru a fi purtate in magica seara de revelion.

Cu toate acestea ROSUL va fi cu siguranta atractia principala. Se spune ca aceasta culoare este purtatoare de noroc in seara de revelion, asadar, majoritatea doamnelor si domnisoarelor prefera sa opteze pentru o rochie frumoasa, eleganta si rosie in noaptea trecerii dintre ani.

Se pare ca barbatii sunt mult mai atrasi de femeile care e imbraca in rosu, intocmai pentru ca ies in evidenta mai mult decat celelalte, ca le scoate in evidenta feminitatea si trasaturile deosebite. Asadar, aceasta e sansa ta sa te faci remarcata placut de toti cei din jur. O rochie rosie ti se va potrivi de minune, indiferent de varsta sau de numarul kilogramelor pe care le ai. Atat timp cat vei opta pentru croiala potrivita, efectul va fi cel prevazut.

Totusi, trebuie sa ai suficient de mult curaj pentru a purta o superba rochie rosie, insa atat timp cat ai multa incredere in propria ta persoana, vei reusi pur si simplu sa stralucesti in vazul tuturor si sa fii admirata nu doar de sexul masculin, ci si de cel feminin.

Cu toate acestea, in functie de nuanta pielii tale, dar si de culoarea parului, poti opta si pentru alte culori precum negru, albastru, verde sau violet. Atat timp cat vei adopta atitudinea potrivita si iti vei realiza corect machiajul si coafura, prezenta ta va fi una cu adevarat spectaculoasa, indiferent ca vei alege sa porti o rochie rosie sau una verde.

Rochie lunga sau rochie scurta - ce trebuie sa alegi?

Chiar si aici parerile sunt impartite. Totusi, se pare ca majoritatea femeilor aleg sa poarte in seara de revelion o rochie lunga. Pe langa faptul ca acestea emana mult mai multa eleganta si rafinament, sunt extrem de confortabile.

Ai picioare extraordinar de frumoase si abia astepti sa le expui in vazul tuturor? In acest caz, o rochie pana deasupra piciorului este cea mai potrivita pentru tine. Totusi, e absolut esential sa nu exagerezi cu lungimea acesteia si sa pici in capcana penibilului. E important de stiut ca te poti face remarcata de toti cei din jur nu doar afisandu-ti in mod excesiv picioarele, ci pastrand si o doza de mister pentru privitori.

Totusi, cert e ca rochiile lungi sunt cele mai frecvent indragite de doamne si domnisoare in seara de revelion. Daca iti doresti sa tii pasul cu ele, iti recomand sa optezi pentru una similara. Cu toate acestea, te poti diferentia de toate celelalte prin atitudine, dar si prin piesa vestimentara aleasa. De exemplu, la Dyfashion.ro vei gasi o serie de modele de rochii extraordinar de frumoase ce sunt potrivite pentru astfel de evenimente si care te vor ajuta sa iti pui silueta cu adevarat in valoare.

Fii simpla si in acelasi timp sexy in rochia aleasa

Cu siguranta iti doresti sa te faci remarcata in rochia pe care ai ales-o special pentru aceasta seara deosebita, astfel ca te si implici pe masura in cautarea celei care sa te reprezinte cel mai bine. Totusi, nu trebuie sa cazi in nicio extrema. Nu trebuie sa fii nici exagerat de simpla, insa nici foarte, foarte sexy.

Pentru seara de revelion trebuie sa alegi o rochie care sa iti pune in evidenta calitatile fizice, insa nu in mod exagerat. Totusi, in cazul in care ai decis sa optezi pentru una lunga, iti recomand sa apelezi si la afisarea subtila a decolteului. Atat timp cat tinuta ta va fi una echilibrata, vei face furori in adevaratul sens al cuvatului, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor.

 

Alegerea rochiei pentru revelion implica o documentare si o atentia sporita, intocmai pentru ca e un eveniment atat de semnificativ pentru fiecare dintre noi. Asadar, nu ezita sa incerci modele sau culori indraznete care sa te scoata din anonimat.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon