Sfaturi utile ce te vor ajuta sa stralucesti in orice tinuta – afla cum poti fi si tu o adevarata diva

Fiecare femeie este deosebita in felul ei si poate fi mereu in centrul atentiei daca stie cum sa isi asorteze piesele vestimentare. Important este ca tinuta pentru care opteaza sa ii scoata in evidenta calitatile si sa estompeze micile defecte.

In vederea obtinerii unui aspect fizic cat mai deosebit, iti oferim cu drag cateva sfaturi care, fara indoiala, te vor ajuta sa obtii rezultate maxime. Pentru ca fiecare femeie trebuie sa straluceasca, sa se simta in elementul ei si sa nu isi faca griji ca imbracamintea pe care a ales sa o poarte intr-o anumita zi nu este exact asa cum ar fi vrut, in continuare iti vom oferi cateva idei ce te vor ajuta sa devii o adevarata diva.

· Alegerea culorilor uni - atunci cand nu esti hotarata in privinta culorii pe care crezi ca ar trebui sa o aiba tinuta ta si timpul te preseaza, iti recomandam sa alegi haine in culori uni. De ce? Tocmai pentru faptul ca acestea nu dau niciodata gres si astfel vei putea sa stralucesti in orice situatie.

· Incearca ceva nou! – chiar daca de obicei iti cumperi haine in functie de ceea ce crezi tu ca ti s-ar potrivi mai bine, incearca sa iesi din tipar si sa abordezi o tinuta diferita. Niciodata nu stii cat de frumos te pot surprinde astfel de lucruri.

· Nu renunta la o rochie pe care o adori doar pentru ca unei prietene nu ii place – este foarte important sa te simti bine in propria piele si sa te poti imbraca asa cum iti place. Chiar daca reactiile celor din jur nu sunt mereu cele pe care le-ai fi asteptat, nu te lasa influentata. Atat timp cat tu esti multumita de felul in care arati, altceva nu mai conteaza!

· Fii recunoscatoare pentru corpul tau – nu exista femeie urata, dar exista femei care gresesc in materie de vestimentatie. Acest lucru se reflecta in modul in care este privita o persoana atunci cand iese pe strada. Intr-adevar, parerile celor din jur nu ar trebui sa te deranjeze deloc, insa asta nu inseamna ca atunci cand te privesti in oglinda trebuie sa treci cu vederea aspectul inestetic pe care anumite combinatii de haine il ofera.

Din contra, ar trebui sa te ambitionezi si sa iti pui imaginatia la contributie. In acest fel, tinuta finala va fi , cu siguranta, una deosebita ce te va face sa te simti ca o adevarata diva.

· Poarta haine mai indraznete! – Incearca sa faci ceva diferit, nu te lasa cuprinsa de monotonie. Daca esti genul de persoana care imbraca mereu acelasi tip de haine, credem ca a sosit timpul sa faci o schimbare. Si asta nu pentru ca nu ai arata bine in cele pe care le alegi in mod deosebit, ci pentru ca trebuie sa iei in considerare si posibilitatea ca ceva mai extravagant sau mai sofisticat te-ar putea prinde extrem de bine.

Exista mai multi factori de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi hainele in functie de eveniment. Dupa felul in care este alcatuit corpul tau, trebuie sa optezi pentru hainele cele mai potrivite. Unele haine nu se potrivesc anumitor tipuri de silueta, de aceea conteaza foarte mult ca cele pe care le alegi sa iti vina manusa.

Forma orizontala a corpului este cea dupa care te poti ghida pentru a sti ce fel de silueta ai:

- tip clepsidra

- tip triunghi inversat

- tip para

- silueta rectangulara

- ovala

- diamant

In continuarea articolului iti vom insira cateva dintre lucrurile pe care NU trebuie sa le faci daca vrei sa arati perfect in orice tinuta:

· Silueta tip triunghi inversat – incearca sa eviti purtarea materialelor grosolane si rigide, bluzelor fara pic de decolteu sau cele pe gat, a pantalonilor si fustelor conice, a topurilor fara bretele sau fara maneci, sau a celor ce au umeri proeminenti, pentru ca ti-i va accentua si mai tare si acest lucru nu este deloc indicat. De asemenea, incearca sa nu porti coliere mari, acestea nu te avantajeaza deloc.

· Silueta tip clepsidra – in cazul in care esti posesoarea unei astfel de siluete,trebuie sa omiti pe cat de mult posibil tinutele care nu ti se potrivesc. De exemplu, nici hainele groase, nici cele prea largi nu te prind pentru ca iti ascund formele si nu iti vor accentua silueta. De altfel nu iti recomandam nici fustele in pliuri mari sau pantalonii care sunt mult prea conici. Bluzele pe gat, fara decolteu sunt, si in acest caz, nepotrivite pentru silueta ta.

· Silueta tip triunghi sau para – daca ai un corp in forma de para, trebuie sa tii cont de cateva lucruri care nu te vor ajuta deloc sa fii vazuta asa cum iti doresti. Este vorba despre hainele prea mulate in partea de sus, dar si despre cele care iti ingroasa soldurile. Niciuna dintre acestea nu sunt pentru tine. De asemenea, nici volanele pe solduri, buzunarele ample si cusaturile groase nu sunt indicate.

· Silueta rectangulara – nu purta sub nicio forma decolteuri prea adanci, topuri largi sau fuste stramte. De altfel nici pantalonii cu talie inalta si imbracamintea confectionata din materiale ce se muleaza pe corp nu te vor avantaja, deci incearca sa le eviti pe cat de mult posibil.

· Silueta mar sau ovala/diamant – indiferent in care dintre acest modele se incadreaza silueta ta, e important sa porti acele tinute care iti vor scoate in evidenta calitatile si nu pe cele care iti vor accentua defectele. Care sunt mai exact cele pe care trebuie sa le eviti? Ei bine, cu siguranta nu trebuie sa imbraci haine cu incretituri sau cu imprimeuri mari. Acestea nu vor face decat sa te deavantajeze. Evita curelele late, articolele vestimentare care se muleaza pe corp, precum si jachetele cu revere mari.

 

Daca vrei sa stralucesti in fiecare zi, trebuie sa fii cont de cele mentionate mai sus. In acelasi timp, poti incerca sa iti cumperi imbracaminte in care te vei simti ca o diva. Desigur, nu ai cum sa stii care sunt acestea pana nu incerci. Fii deschisa spre schimbare, nu stiu cat de placut te poate surprinde asta!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon