Sfaturi prin care sa atragi priviri chiar si cu tinute simple

 

Femeile care nu sunt prea familiarizate cu ceea ce inseamna moda, tind sa creada ca atunci cand se imbraca sofisticat, dau lovitura cea mare si schimba lumea fashion-ului. Nimic nu este mai neadevarat, avand in vedere ca insisi cei mai mari designeri ai lumii declara faptul ca a te imbraca simplu reprezinta cea mai buna alegere atunci cand piesele vestimentare sunt alese corespunzator.

Simplitatea este cheia elegantei adevarate. – spunea odata Coco Chanel.

Coco Chanel este un mare nume cunoscut in lumea modei actuale, astfel ca toti designerii tin cont de tendintele acestui brand, astfel incat de fiecare data sa redea acel look absolut simplu, elegant si surprinzator de rafinat. Acesta este motivul pentru care chiar si oamenii de rand trebuie sa tina cont de sfaturile si spusele celor mai importante si grele nume din lumea fashion-ului.

Alege-ti cu grija accesoriile

Alege-ti cu grija accesoriile care sa iti completeze intreaga tinuta. Oricat de simplu ai fi imbracata, accesoriile intr-adevar te vor scoate din anonimat. Optand pentru poseta potrivita, dar si pentru cerceii, inelul, cureaua sau colierul potrivit, vei face senzatii, chiar daca te-ai imbracat cu o rochie simpla, fara un croi deosebit si de o singura culoare.

Daca ai optat pentru o rochie ce are un croi drept, iti recomand sa optezi pentru o curea care sa iti accentuieze considerabil talia. Daca ai ales una de culoare alba, cea mai buna solutie ar fi sa optezi pentru un astfel de accesoriu argintiu, iar daca e vorba de una neagra, cu una aurie vei primi admiratia tuturor. Acest truc vestimentar este ales atat de femeile plinute, cat si de cele slabe care doresc sa isi scoata bustul in evidenta, dar si talia perfect definita.

Alegand accesoriile potrivite, vei reusi chiar si printr-o tinuta simpla sa creezi un impact major la petrecere. Probabil ai observat ca unele persoane care opteaza pentru hainele sofisticate dau gres, insa cele mai aleg simplitatea, creeaza cu adevarat imagini de adevarate fashioniste.

Personalizeaza-ti fiecare tinuta

E cert ca orice femeie isi doreste un look de invidiat prin care sa atraga atat privirile femeile, cat si a barbatilor. Unele reusesc sa obtina asta prin tinute absolut ideal alese, pe cand altele creaaza un haos vestimentar. Acest lucru se intampla atunci cand piesele nu sunt alese corespunzator, astfel incat impreuna sa formeze un look potrivit.

De altfel, daca nu esti cel mai mare expert in design vestimentar, iti recomand sa nu faci alegeri riscante, ci sa optezi pentru variantele simple, dar care sa creeze intr-adevar un impact vizual de exceptie. De altfel, oricat de banale ar putea parea anumite articole vestimentare, atunci cand alegi sa le completezi cu incaltarile, geanta si accesoriile potrivite, impactul va fi cel pe care ti-l doresti cu adevarat.

Fiecare dintre noi are un accesoriu pe care pur si simplu il adora. De altfel, unele doamne si domnisoare prefera un anumit tip de ochelari de soare, iar altele poate ca adora esarfele sau curelele. Nu trebuie sa te sfiesti din a evidentia un anumit accesoriu, tocmai pentru ca acesta ar putea oferi un accent aparte tinutei tale.

Pantofii potriviti iti vor scoate tinuta din anonimat

Pantofii rosii precum sunt cei din piele naturala cunoscuti cu numele de Teo ce se gasesc in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro reprezinta o buna alegere atunci cand se opteaza pentru o tinuta lejera si simpla. Fie ca esti imbracata all black sau all white, aceasta pereche iti va reda look-ul pe care il cauti. Dat fiind faptul ca sunt lacuiti, efectul va fi unul absolut senzational.

Pantofii aurii din piele naturala pe care ii poti gasi tot in cadrul magazinului nostru online reprezinta intr-adevar o investitie avantajoasa. Pe langa faptul ca piciorul va respira in voie, confortul va fi absolut de neimaginat. Cu toate ca au toc, acesti pantofi sunt purtati cu maximum de lejeritate, tocmai pentru ca sunt confectionati din piele naturala. Acestia se potrivesc de minune la tinutele all black si simple, tocmai pentru ca au capacitatea de a crea un impact vizual absolut impresionant.

Cu toate acestea, pantofii de culoare albastra, fuchsia sau argintii reprezinta din nou o alegere potrivita, mai ales atunci cand alegi sa imbraci o tinuta lejera si destul de simpla. Atat timp cat nu exagerezi cu culorile, astfel de incaltari vor face adevarate miracole vestimentare.

Alege o geanta cu impact vizual puternic

Atat timp cat hainele pe are le-ai ales sunt destul de simple, avand in vedere ca nu ai optat pentru un croi complicat sau pentru culori multiple, geanta trebuie sa iti evidentieze tinuta. Tocmai de aceea, recomandat ar fi sa optezi pentru una in culori mai aprinse sau pentru una cu modele. Odata ce ai ales una la fel de simpla precum tinuta ta, nu vei reusi sa creezi impactul pe care fiecare si-l doreste.

De altfel, in cadrul magazinului nostru online vei gasi o serie larga de modele de genti si clutch-uri pe care cu siguranta vei dori sa le comanzi.

Asadar, dupa cum spunea si Coco Chanel, cu o tinuta simpla nu vei da niciodata gres, nu se va demoda si in acelasi timp vei straluci intr-o lumina deosebit de puternica.

 

 

Atitudinea primeaza!

Indiferent cu ce esti imbracata, atitudinea pe care o vei avea te va ajuta sa evidentiezi o personalitate deschisa ce va atrage atentia in mod placut si asupra vestimentatiei. Este foarte important ca de fiecare data sa adopti o tinuta care sa iti faca placere sa o porti. In acest fel vei avea multa incredere in fortele proprii, iar asta va putea fi usor de observat de cei din jurul tau.

Este foarte important ca pozitia corpului tau sa fie intotdeauna dreapta, astfel incat hainele pe care le porti sa poata fi admirate in adevarata splendoare si sa nu creezi impresia ca esti usor nesigura pe tine. Oricat de greu ti-ar fi poate sa porti tocuri, incearca sa alegi o pereche care sa iti permita sa te deplasezi usor, astfel incat tinuta ta sa fie una cat se poate de relaxata si de lejera.

 

Zambeste, comporta-te cu maximum de decenta si eleganta, iar impactul va fi cel pe care orice femeie si-l doreste.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon