Ținuta de club - cum să te îmbraci pentru o petrecere reușită

 

Indiferent de sezon, cele mai frumoase și reușite petreceri sunt cele care te țin în ritmul dansului până la răsăritul soarelui. Orice fată dornică de distracție este mereu pregătită un party pe cinste, de aceea are în garderobă cel puțin 10 ținute pe care le îmbracă atunci când merge la club. 

Cu toate acestea, există niște reguli care guvernează vestimentația pentru club și pe care ar trebui să le ai în vedere. Chiar daca în jurul tău vei vedea numai rochii scurte și pantofi cui, nu te sfii să abordezi o ținută plină de personalitate, care să ți se potrivească până în cele mai mici detalii. 

Iată câteva reguli de bază și propuneri vestimentare după care să te ghidezi atunci când îți alegi ținuta pentru club.

Asortează hainele de club cu accesorii

Accesoriile sunt mereu detaliile care fac diferența dintre o ținută reușită și una mai puțin bună. Poți avea o ținută minimalistă, dar care să iasă în evidență prin câteva accesorii bine alese. 

Investește, așadar, în accesorii de efect: cercei supradimensionați, inele în diferite forme, brațări multicolore, coliere masive și strălucitoare. Dacă porți astfel de bijuterii cu un top simplu și o pereche de jeanși, acestea vor fi piese suficiente pentru a atrage privirile tuturor. O altă variantă de succes este să porți o fustă cu paiete și un tricou cu un mesaj interesant, asta dacă îți dorești să te remarci sub luminile reflectoarelor.

Rochia de club

Atunci când vine vorba despre rochia ideală pentru o seară de distracție, există o singură regulă: ori scurtă, ori cu decolteu. Alege o rochie de seară din garderobă și poart-o cu toată încrederea, indiferent dacă este cu paiete, cu spatele gol, din catifea sau transparentă, dintr-un voal ușor.

Poți merge la sigur cu una din variantele de rochii de ocazie de culoare neagră, mereu la modă, sau să te aventurezi către spectrul culorilor intense. Culorile cu personalitate, vii și intense, reprezintă o rețetă perfectă pentru a ieși din anonimat cu stil. 

Desigur, ai în vedere o ținută care să îți avantajeze formele corpului. Zonele mai voluptuoase le poți estompa cu nuanțe mai închise, în combinație cu nuanțe tari în porțiunile cărora vrei să le aduci un plus de volum. Te pot ajuta în acest sens variantele de bluze sau rochii cu dantelă sau fundă la bust, ori cu umeri înalți. 

Bluzele de damă sau rochiile cu mâneci largi, voluminoase sunt potrivite, în schimb, dacă nu ai bustul foarte proeminent. Dacă te bucuri de o siluetă de tip clepsidră, alege o rochie cambrată pe corp, de exemplu cu inserții din lurex, care îți va sublinia talia și formele așa cum îți dorești. 

Abordează o ținută de club excentrică

Ținutele de club acceptă îndrăzneala și excentricul, ba chiar le încurajează. Deci dacă ai în garderobă anumite piese vestimentare pe care până acum nu ai avut unde să le porți, sau dacă vrei să-ți achiziționezi piese noi și mai puțin obișnuite special pentru astfel de ocazii, iată că acum ai prilejul să propui astfel de ținute potrivite pentru o ieșire la club cu prietenii. 

Poate fi vorba despre o rochie elegantă cu detalii arhitecturale, motive victoriene, imprimeuri îndrăznețe, materiale de tip latex, asimetrii neobișnuite și alte asemenea elemente, care sunt mai puțin potrivite pentru a fi purtate în timpul zilei. Dacă ai și atitudinea adecvată, poți încerca și combinații aparent mai neobișnuite de texturi, forme sau imprimeuri. 

O combinație seducătoare, care continuă să cucerească publicul feminin, este cea formată dintr-un short cu un crop top. Este ideală și comodă pentru o noapte de distracție în club, mai ales dacă ți-ai propus să dansezi până la orele dimineții. Pe timp de vară mizează pe o pălărie pentru un look lejer, pentru a duce intenția stilistică până la capăt. O declarație de stil mai puțin obișnuită o reprezintă una din variantele de rochii de toamnă cambrate pe corp, realizate fie din tricot reiat cu nasturi și crepeu lateral, fie cu imprimeuri snake. Asumă-ți ceea ce alegi, și poartă ținutele fiind pe deplin conștientă și responsabilă de impactul lor.

Salopeta de club

O salopetă de damă, realizată dintr-un material fin și prețios, este garanția faptului că poți obține un look sofisticat și complex, cu un minim de efort. Nu trebuie decât să o identifici pe aceea care îți flatează silueta, fie că este vorba de una croită din satin fin, cu mici reflexii și are spatele gol, fie că este dintr-un lurex fin arămiu.  

Adaugă o bijuterie fină, o pereche de sandale aurii și... VOILA! Obții o ținută elegantă și feminină, în care te vei simți confortabil și în același timp vei stârni furori la petrecerea de la club.

Ce ținute de club îți oferă Dyfashion?

Magazinul online Dyfashion.ro deține o colecție impresionantă de piese vestimentare pentru femei, iar secțiunea dedicată rochiilor elegante și ținutelor de ocazie este la fel de generoasă. Dacă dressing-ul tău nu ți-a oferit până acum o soluție satisfăcătoare la întrebarea „Cum mă îmbrac în această seară la club?”, cu siguranță că o scurtă sesiune de shopping online pe site-ul nostru o va face. 

Te așteptăm, deci, la cumpărături, pentru a putea da startul petrecerii așa cum trebuie!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon