Sezonul rece impune gama de paltoane si geci mai groase – ce alegi sa porti?

De vreme ce temperaturile incep sa scada se impun automat acele piese vestimentare mai groase, necesare pentru confortul termic. Paltoanele, respectiv gecile sunt de interes, iar reprezentantele feminine se grabesc sa isi aleaga un model si un tipar care sa le avantajeze. Descopera in randurile urmatoare ce se poarta, ce trenduri dicteaza acest sezon si cu ce modele te incantam la DyFasion!

Paltonul, preferatul femeilor elegante

Acest gen de articol vestimentar destinat a fi piesa outerwear este menit sa fie mai gros, poate fi realizat din casmir, lana, stofa si nu numai. Pentru toamna si iarna lui 2018 se poarta in mod deosebit paltoanele lungi, elegante, ce au poate incheietori alungite. Este necesar a fi bine croit, de vreme ce si prin lungimea sa el devine vedeta unei tinute si element important si de prima atractie in aparitia unei femei.

Se poarta in continuare asimetria, blanita si alte combinatii si insertii de materiale ce creeaza un design interesant. Se poarta de asemenea paltoanele drepte, simple, cu rever clasic sau cu o linie la baza gatului.

In noua colectie de paltoane de la DyFashion doritoarele vor gasi modele drepte, colorate, ce dispun de broderie. Spre exemplu Mara este un stil edificator aici. O alternativa sunt cele simple, cu inchidere in fermoar pe laterala, cu buzunare si guler generos.

Carourile, interesante si atractive


In general printurile sunt atractive si iata ca acest sezon le plaseaza pe o treapta superioara in topuri. Carourile in mod special si combinatiile de linii contrastante, hainele sofisticate, cele cu o tenta vintage, animal printul de asemenea sunt preferate. Poti alege griurile sau tonurile de negru pentru ca integrarea acestora sa fie una usoara, la orice tinuta ai dori sa porti.

Descopera stilul Moze – iti propunem prin acesta un palton ce iese in evidenta in principal prin combinatia de negru-animal print, insertii de acest gen fiind regasite la zona de maneci, la guler si partea bustului. Inchidere in nasturi mari si o alura eleganta, irezistibila sunt ingredientele ce fac dintr-o astfel de haina o aparitie demna de podiumuri. Descopera paltonul Moze → aici.

Blana


Blana colorata este o alta aparitie interesanta in topul trendurilor anului 2018. Fie ca este vorba de o haina integral din blana, fie ca este vorba de insertii sau de veste blana, toate acestea reprezinta un must have. O astfel de piesa este una indrazneata, dat fiind ca tonul de culoare il vei dori element vedeta si vei mai avea si alte piese pe care sa le combini.

Pentru a permite unor astfel de veste sau paltoane sa fie centrul atentiei, alege tinute minimaliste. Partea si mai buna este ca vei obtine un look sofisticat cu prea putin efort.

Paltonul din lana


Primul gand este ca acest gen de palton iti va oferi un nivel de caldura fara egal. Trebuie sa stii ca lana este procesata in asa fel incat sa fie moale si fina, iar da, marele avantaj este ca iti va tine de cald. Pentru perioada cea mai rece din an aceasta optiune este una de luat in seama.

Un astfel de look poate fi unul pretios. Spre exemplu stilul Viada din colectia noastra, cu perle aplicate, este unul deosebit, totusi minimalist. Se inchide in fermoar care este ascuns, dispune de buzunare, linii fine. Este rafinat si la un super pret; descopera-l aici.

In ceea ce priveste gecile, acestea sunt practice si nelipsite din garderoba unei femei. Diferite lungimi si grosimi, imprimeuri sunt dorite, pentru a evita un look banal. Marsala ramane un ton de culoare preferat. Ca noutate iti propunem geana cu insertii de catifea sau combinatia de doc si fas.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon