Scoate-ti tinutele din anonimat cu haine colorate si indraznete

 

Indiferent ca ai 18 sau mai mult de 50 de ani, tineretea sufletului tau trebuie sa se evidentieze chiar si in tinutele pe care le porti zi de zi. Varsta pe care o ai nu trebuie sa se reflecte neaparat in articolele vestimentare pe care le porti, dupa cum sugereaza unele femei trecute de prima tinerete, ce adopta doar tinute sobre si uneori chiar banale.

Atat timp cat iti doresti sa te faci remarcata nu doar prin atitudine si caracter, ci si prin fizicul tau, cel mai indicat este sa apelezi la ajutorul hainelor care sa te puna cu adevarat in valoare. De altfel, indiferent de silueta pe care o ai, alegerea pieselor vestimentare potrivite te vor ajuta sa ascunzi eventual cateva kilograme aflate in plus sau sa mai adaugi cateva. Datorita sfaturilor oferite de marii designeri vestimentari din lume, noi, femeile, am invatat ca ne putem usor evidentia calitatile si ascunde anumite imperfectiuni, doar ajutandu-ne de anumite croieli ale pieselor vestimentare, precum si a accesoriilor purtate.

Oare doar negrul subtiaza silueta?

Toate femeile pe care le vedem imbracate mereu doar in negru din cap pana in picioare, ne dau impresia ca nu au suficient de multa incredere in propriul lor corp si ca sunt de parere ca acele kilograme in plus pe care le au chiar sunt deranjante. Totusi, cele care aleg sa poarte cu incredere culori precum rosu, galben, verde, portocaliu sau albastru, ne demonstreaza noua, tuturor privitorilor, ca au foarte multa incredere in ele. De altfel, oamenii tind sa aiba mult mai multa admiratie pe persoanele increzatoare in fortele proprii, decat in cele pline de complexe si nemultumiri.

Toate femeile care vor sa creeze impresia unei siluete mult mai subtiri si mai alungite, prefera sa poarte haine in nuante inchise, de cele mai multe ori in negru. Totusi, se pare ca nu doar negrul ne scapa de cateva kilograme in plus. De fapt, acesta uneori chiar nu poate sa evidentieze efectul dorit, atat timp cat piesa vestimentara aleasa nu are o croiala potrivita sau nu e purtata corespunzator.

De altfel, un alt truc pe care putine doamne si domnisoare il cunosc este ca isi pot alungi intreaga silueta extrem de armonios, doar purtand incaltaminte si haine aflate in aceeasi nuanta.

Asadar, poti sa pari mai slaba nu doar purtand negru, ci alegand articolele vestimentare potrivite formei corpului tau.

Pune-te in valoare cu articole vestimentare indraznete

Indraznet nu inseamna vulgar, tocmai de aceea nu trebuie sa iti faci probleme in acest caz. Prin termenul de indraznet trebuie sa intelegi ca tinutele tale trebuie sa fie alese in asa masura incat sa te reprezinte si sa iti evidentieze veselia din suflet, optand pentru articole vestimentare in nuante aprinse.

Nu ezita sub nicio forma sa alegi accesorii si haine in culori vesele precum rosu, albastru, galben, portocaliu sau verde. De altfel, chiar in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei gasi cu certitudine cateva modele de cardigane, rochii sau pantofi, care sa te scoata in evidenta atunci cand pasesti intr-o incapere si nu numai, datorita pieselor atent alese. Aici vei gasi doar haine care se afla in trend, asadar, atat timp cat vei face asortarile si alaturarile potrivite, tinutele tale vor face intotdeauna senzatie.

Totusi, daca intr-adevar doresti sa ai cateva tinute indraznete, trebuie sa fii 100% sigura ca ti le poti asuma intru totul. Atat timp cat nu esti pe deplin increzatoare in ceea ce porti, prezenta ta nu va mai fi una atat de spectaculoasa pe cat ti-ai fi dorit. Tocmai din acest motiv trebuie sa optezi pentru culorile si modelele de haine care te fac sa te simti bine in pielea ta.

Cu toate acestea, in cazul in care pana  la ora actuala ai fost obisnuita cu tinute extrem de simple si de banale, iti recomand sa parcurgi aceasta schimbare a stilului incetul cu incetul si nu brusc. Pentru inceput, indicat e sa apelezi doar la o piesa vestimentara mai indrazneata si mai colorata, iar mai apoi sa incerci sa o combini cu alte articole care sa se potriveasca tinutei.

Totusi, se pare ca foarte multe persoane risca destul de des sa faca exces de culori, nuante si dezgoliri ale anumitor parti ale corpului. Tocmai de aceea, pentru a nu pica in panta penibilului, iti recomand sa iti analizezi cu atentie tinutele. In niciun caz nu trebuie sa exagerezi purtand prea multe nuante diferite sau articole vestimentare mult prea decupate.

 

De altfel, in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei gasi accesoriile si hainele de care ai nevoie in acest moment pentru a face o mica schimbare in viata ta in ceea ce priveste look-ul tau. Aici vei descoperi nu doar articole vestimentare aflate in trend, ci si de o calitate absolut ireprosabila. Nu ezita sub nicio forma sa te pui in valoare cu tinute tineresti si de ce nu chiar sexy si indraznete.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon