Sărbătorește cu noi 8 ani de pasiune

Un business născut din pasiune și dragoste pentru frumos, DY Fashion împlinește 8 ani de când oferă calitate și diversitate pe piața de fashion din România. Le mulțumim tututor celor care au fost și sunt alături de noi și care ne-au ajutat să străbatem un drum, pe alocuri anevoios, dar care ne-a adus să fim unul dintre cele mai mari magazine online de rochii pentru femei din România.

Dacă ne-ar fi spus cineva acum 8 ani că aici vom ajunge, am fi spus că are o imaginație bogată. Pentru că nici noi nu ne-am fi imaginat că putem ajunge să facem ceea ce ne place și să avem și succes.

Business-ul nostru a început ca urmare a unei experiențe, să-i spunem, nefericite, iar asta nu este tocmai începutul glorios al unei povești de succes. Pe atunci, eram doar doi: Irina și Dragoș Aipu, proaspăt absolvenți de facultate care se uitau înainte către un viitor cel puțin incert. De ce zicem incert? Pentru că din păcate, piața de muncă este crudă față de tinerii fără experiență. După mai multe încercări nereușite de a se angaja, Irina și Dragoș și-au luat inima în dinți și au pornit pe un drum căruia unii i-ar spune curajos, alții riscant: de a-și urma pasiunile și a porni propria lor afacere.

Din pasiunea Irinei pentru fashion și a lui Dragoș pentru IT și comerț, s-a născut DY Fashion, un business care are acum o cifră de afaceri de 5,11 milioane de euro și peste 200.000 de cliente mulţumite. Motivul pentru care am ajuns aici este simplu: nu ne-am pierdut pasiunea cu care am început și ne-am implicat cu grijă și atenție în tot ceea ce facem. Mai presus de profitabilitate, s-a aflat întotdeauna satisfacția clienților noștri. Ne dorim să oferim atât produse calitative, cât și o experiență plăcută tuturor celor care cumpără de la noi.

Și noi credem că am reușit. În magazin poți să găsești o varietate de produse și branduri românești la o calitate superioară, iar echipa noastră s-a înmulțit cu încă 22 de membri. Acum suntem 30 de oameni dedicați frumuseții feminine la superlativ. Și pe lângă asta, mulți colaboratori (PR, fotografie, modelling, website, SEO, promovare) care ne ajută să evoluăm și să ne păstrăm standarde înalte în ceea ce privește calitatea muncii noastre. Și cărora le mulțumim pentru tot efortul și implicarea lor.

Suntem conștienți însă că drumul e lung. Chiar dacă am ajuns să oferim rochii de o calitate superioară și să susținem producția locală, problemele generate de pandemia de COVID-19 nu ne ocolesc nici pe noi. Dar suntem încrezători că aceeași pasiune care ne-a adus până aici și toți oamenii care ne sunt alături, ne vor duce mai departe.

De aceea, vrem să-ți mulțumim și să sărbătorim alături de tine 8 ani de DY Fashion cu 8 zile de reduceri. De ziua noastră, îți oferim cadou prețuri speciale la produsele și brandurile tale preferate.

Descoperă-le pe toate!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon