Sandalele sau incaltamintea ce da startul verii

 

Acest tip de incaltaminte te poate duce cu gandul la caldura zilelor insorite de vara si la concediu. Datorita designului decupat, creat pentru a nu supraincalzi piciorul, sandalele se afla printre principalele preferinte in materie de incaltaminte cand vine vorba de sezonul cald spre canicular.

Lejeritatea prin care se definesc a influentat in timp atat alegerile barbatilor, cat si pe ale femeilor. Este adevarat ca cele mai multe modele pentru diferite tinute se regasesc mai curand pentru stilul feminin, dar si barbatii pot beneficia de acest avantaj - de lejeritate - pe care il pot oferi sandalele.

In ceea ce priveste partea feminina, sandalele au fost si vor fi un articol nelipsit din dulap. Pe langa faptul ca acest tip de incaltaminte este decupata si ofera lejeritate, ele se pot asorta si la blugi sau pantaloni. Nu este nevoie de o tinuta eleganta pentru a scoate in evidenta modelele sandalelor, deoarece acestea merg pe principiul de a evidentia forma piciorului si alte calitati pe care doresti sa le afisezi.

Un avantaj in alegerea purtarii sandalelor poate consta in faptul ca baretele nu produc rani de roadere a calcaiului. Chiar si cu tocuri, pot fi lejere prin atasarea unui brant ce ofera atat ergonomie piciorului, cat si protectie antibacteriana.

Cand ne gandim la calitatea incaltamintei, primul lucru la care ne putem gandi este materialul utilizat pentru confectionare. Astfel, magazinul online https://www.Dyfashion.ro dispune atat in categoria sandalelor, cat si celelalte articole de incaltaminte, modele din piele naturala. Pentru o buna rezistenta in timp, dar si pentru respirabilitate, indiferent de trend, ocazie sau modele, pielea naturala reprezinta un criteriu pe care majoritatea oamenilor se bazeaza atunci cand se afla in incertitudinea alegerilor.

Modele de sandale in trend,  potrivite pentru orice ocazie - de pe dyfashion.ro

Asa cum in acest an se poarta imprimeurile florale, in categoria rochii de sezon, la fel si modelele de pe sandale sunt in ton cu trendul pentru o buna asortare. Astfel magazinul nostru online dispune de modele de sandale cu imprimeuri florale, ce duc stilul vestimentar la un nivel superior, acordand acea nota de feminitate reprezentata de motivele florale.

Un astfel de exemplu sunt sandalele alb perlat cu imprimeu floral cameleonic ce se regasesc in portofoliul nostru. Acesta denota feminitate prin accesorizarea acestora cu fundita deasupra, dar ofera si avantajul lejeritatii, tocul fiind gros de 8 cm si bareta reglabila cu catarama. Imprimeul floral ce se poarta in acest an atat la blugi, cat si la rochii faciliteaza aspectul asortarii pentru a crea un stil vestimentar feminin, elegant si comod in acelasi timp. Mai mult decat atat atat albul perlat isi schimba nuantele in functie de lumina, astfel acest mic detaliu poate sa aduca un plus estetic pentru orice ocazie.

Un alt model ce te-ar putea interesa sunt sandalele rosii din piele intoarsa cu toc mediu. Pielea intoarsa poate fi un material ce inspira spiritul delicat ca de catifea, insa in combinatie cu o culoare rosie ofera aspectul unei persoane independente ce nu este incatusata de nimic. Tocul in schimb este lucios pentru a facilita curatarea dincolo de faptul ca poate completa designul elegant.

Sandalele roz cu toc jos si insertii aurii armonizeaza aspecte ce tin de design si trend. Culoarea roz este una dintre culorile preferate luate in vedere de marii designeri. Insertiile aurii sunt tot o moda ce se preteaza pe aceste nuante deschise, pentru a le scoate in evidenta. Tocul jos, ofera atat avantajele elegante si feminine ale tocurilor, dar si reducerea oboselii picioarelor de la tocurile inalte.

Fie ca doresti sa porti sandale pentru diferite ocazii sau le ai in vizor pentru utilizarea zilnica, pe site-ul nostru https://www.dyfashion.ro/ poti regasi modele ce te-ar putea interesa in functie de forma talpii sau alte aspecte pe care le urmaresti si ti se par comode. Intr-un final ceea ce poate este cel mai important este sa te simti comod si bine cu tine, restul vine de la sine.

 

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon