Sandalele cu berete petrecute - un must have in vara lui 2019

Vedete ale verii la capitolul incaltaminte de sezon, sandalele sunt preferatele femeilor. Gusturile insa devin tot mai selective si nu orice va incanta sau cuceri atentia celor care doresc sa depaseasca orice asteptari prin outfit-urile abordate vara aceasta.

Desigur ca vor ramane intotdeauna un reper modelele clasice cu care de altfel am obisnuit clientele noastre, insa nu vom da inapoi de la a va impresiona cu modelele atipice, cele care atrag prin detalii de impact. Avem in centrul atentiei vara aceasta sandalele cu berete petrecute, din categoria cu talpi diverse.

Sandalele cu berete petrecute sustin farmecul incaltamintei pentru vara

Partea avantajoasa la acest tip de sandale este ca nu impun nici un fel de restrictii, in sensul ca la noi vei gasi modele suficient de diversificate pentru a gasi ceva adecvat unei tinute speciale.

Incepand de la modelele deosebit de simple, care practic aduc in plus bareta prin care se realizeaza prinderea in zona gleznei, si pana la cele care aduc mai mult decat eleganta prin simplitate outfit-ului tau, - toate sunt disponibile in magazinul nostru DyFashion, in categoria dedicata - Sandale.

Sustinem unicitatea outfit-urilor adoptate indiferent de ocazie, conturand aceasta idee prin colectia cu care ne laudam. Spunem ca ne laudam pentru ca modelele ce o alcatuiesc sunt inalt calitative, realizate in cea mai mare proportie din piele naturala, fiind concepute de brand-uri recunoscute. Modelul cu talpa plata si insertii aurii, cu barete petrecute, dar completat de ciucuri multicolori, este cu siguranta exemplul unor sandale ce au cucerit imediat atentia clientelor noastre. Este fabricat de DYA Collection si il gasesti aici.

Orice reprezentanta feminina, indiferent de varsta poate avea in vedere astfel de sandale pentru a completa garderoba de vara. Spre exemplu modelul floral 3D in partea din fata, cu un toc confortabil, este ideal pentru oricine doreste sa aduca vara mai aproape de sine. Este produs de acelasi brand, prezinta calitate sporita si confort deplina la purtare. Te lasam sa il identifici personal - atat pe acesta, cat si pe celelate cu care te intampina DYA Collection.

Si alte exemple de modele care te vor cuceri iremediabil pot fi mentionate. Fiecare are insa anumite preferinte privind stilul, astfel ca va asteptam in magazinul nostru pentru a le descoperi pe toate, respectiv pentru a alege pe cel pe placul personal.

Baretele petrecute ale sandalelor fac parte din detaliile care dau farmecul acestora, subliniind senzualitatea si frumusetea feminina, dar totodata conturand si o forma fina a picioarelor. Pot fi simple sau in mai multe linii - din nou, alegerea acestea depinde de fiecare in parte. Ideal este sa te raportezi la vestimentatia ce iti completeaza garderoba, la stilul propriu, la tendintele spre care se contureaza acesta. Bineinteles ca niciodata nu strica o armonizare a stilurilor, iar sandalele te pot incuraja in acest sens.

Ceea ce conteaza si la care trebuie sa fii atenta este bunul gust ce va caracteriza outfit-ul final. Avem incredere insa ca vei lua cele mai bune decizii vizazi de asta. Daca anumite sandale iti cad cu tronc, insa nu dispui de combinatia vestimentara care te-ar avantaja, te asteptam in magazinul virtual pentru a descoperi colectii de actualitate privind partea de imbracaminte, incepand de la rochii, fuste, camasi, top-uri, sacouri, pantaloni si pana la alte piese atipice care te vor incanta.

Selecteaza produsele favorite, adauga-le in cosul de cumparaturi,  plaseaza comanda si apoi bucura-te de acestea. Iti reamintim ca pentru fiecare comanda plasata, indiferent de valoarea acesteia, pe DyFashion.ro beneficiezi de transport gratuit. Spor la cumparaturi!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon