Salopetele – pe cat de populare, pe atat de dorite de impatimitele modei

Pe langa rochiile vaporoase si fustitele feminine, salopetele intregesc peisajul stilistic al anului 2018. Sunt usor de accesorizat, deci nu au cum sa lipseasca din garderoba impatimitelor de moda. Desi au avut diferite fluctuatii si au fost mereu reinventate, salopetele de dama se incapataneaza sa ramana in garderoba oricarei femei moderne, in pas cu moda. Si pe buna dreptate, nu vad cum ar putea vreo femeie sa se lipseasca de confortul deosebit si eleganta care le caracterizeaza.

Enigma toturor femeilor – salopeta scurta sau lunga?

Asa cum este de asteptat, in afara de preferintele personale nu pot fi ignorate conformatia si proportiile fiecarei doamne si domnisoare in parte. Este de preferat sa gasesti in vestimentatie un aliat, nicidecum un inamic care sa scoata la inaintare kilogramele pe care tu vrei de fapt sa le ascunzi. Altfel spus, un model mulat si scurt nu ar face altceva decat sa dezavantajeze o femeie cu forme generoase. In schimb, o salopeta scurta flateaza silueta domnisoarelor suple, indiferent ca este vorba de o plimbare in parc sau o iesire cu prietenele la o cafenea.

Salopetele lungi sunt mai versatile, fara doar si poate. Femeile minione sunt cele care apeleaza la ele atunci cand doresc un plus de inaltime. Sunt extrem de feminine si arata bine pe orice tip de silueta, in cazul in care modelul a fost bine ales. Pe Dyfashion.ro gasesti o diversitate multumitoare de modele, fiind practic aproape imposibil sa nu iti gasesti modelul care se pliaza pe proportiile corpului tau.

Cum sa iesi in evidenta cu stil atunci cand porti o salopeta?

Salopeta este prin ea insasi piesa de rezistenta a tinutei, insa acolo unde se doreste un aer chic intervine nevoia de a pune in aplicare niste trucuri.

Astfel, poti compune o tinuta eleganta pornind chiar de la o piesa vestimentara versatila, salopeta. Cu siguranta ca ai putea face si tu asta, cata vreme multe vedete internationale isi fac aparitia pe covorul rosu purtand... o salopeta.

In afara de materialele si croiala care trebuie sa fie deosebite, culoarea este deosebit de importanta in acest context. Mizeaza pe negru atunci cand vrei sa mergi la sigur sau indrazneste sa porti o culoare intensa si vibranta care sa scoata din multime.

Chiar daca porti o salopeta adopta aceeasi atitudine ca si cand ai purta o rochie. Asta implica si o accesorizare pe masura care ar putea include o pereche de pantofi cu toc cui si niste accesorii elegante. La final vei constata ca nu ai nevoie de o „little black dress” pentru o aparitie sexy si de neuitat, cu conditia sa ai la indemana salopeta corespunzatoare.

Care este salopeta potrivita pentru tine?

Dreptul de a purta o salopeta le revine si femeilor mai plinute, in masura in care opteaza pentru un model minimalist, intr-o singura culoare. Pentru un look mai complex te poti inspira de la celebritati, iar un top deschis la culoare purtat pe sub salopeta este chiar si propunerea stilistilor.

De evitat sunt si motivele florale sau geometrice, pentru ca nu vor face decat sa iti adauge un plus de volum nedorit. Se potrivesc mai degraba femeilor slabe, pentru ca vor creea iluzia de forme si volume.

Pentru o vacanta la mare salopetele scurte si vaporoase sunt ideale. Nu numai ca picioarele frumos bronzate iti vor putea fi admirate, insa te vei simti extrem de lejer pe tot parcursul zilei. Incaltamintea trebuie sa fie in sincron cu feminitatea salopetei, motiv pentru care sandalele gladiator reprezinta alegerea excelenta pentru o tinuta de zi.

In mod cert, salopeta este alegerea femeilor care nu vor sa se complice prea mult si totusi au exigente ridicate in ceea ce priveste imaginea lor. Creeaza-ti si tu cu un minim de efort un look de milioane care sa intoarca toate privirile. Dyfashion este aliatul femeilor in materie de styling, drept pentru care te asteapta sa iti pregatesti tinute irezistibile pentru sezonul estival.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon