Salopeta, in tendintele acestui sezon. Cum alegi modelul potrivit

 

Salopeta este o piesa vestimentara indrazneata, dar foarte comoda. Multe femei se temn sa poarte o astfel de piesa de vestimentatie, desi nici silueta si nici alte motive nu le-ar impiedica sa urmeze tendinta sezonului.

Iti oferim cateva sfaturi si idei pentru a purta o salopeta chic in care sa te simti puternica si increzatoare!

Cum alegi salopeta potrivita in functie de silueta

Din fericire acest sezon ne aduce multe modele de salopete din care putem sa alegem ceva ce sa ni se potriveasca si sa ne puna in valoare. Multe femei minione sunt pur si simplu indragostite de salopete, insa acest lucru nu e intamplator.

 Atunci cand porti o salopeta pari mai inalta! Daca nu ai tocmai o talie subtire, alege in acest caz o salopeta pe care sa o accesorizezi cu o curea sau cu un cordon pentru a da impresia unei talii mai subtiri.
Daca sezonul cald te gaseste cu mai multe kilograme in plus, atunci evita salopetele cu imprimeuri florale mari sau cele care se muleaza prea tare pe corp.

O regula de stil in purtarea acestei piese vestimentare este aceea ca salopeta e o piesa vestimentara in sine, asa ca ar trebui evitate modelele cu imprimeuri prea mari sau in culori puternice. 

Unde poti sa porti salopeta in sezonul acesta

Raspunsul este cel pe care iti doresti sa il auzi: peste tot!  Poti alege o salopeta atunci cand vrei sa porti ceva casual. Alege un model cat mai simplu si accesorizeaza-l cu piese neutre pentru a crea astfel o aparitie simpla si sofisticata.

Salopeta a devenit o piesa atat de apreciata, inca poate fi purtata si la evenimente speciale cum ar fi, de exemplu, la o nunta. Nu vei parea lipsita de stil daca mergi la o nunta imbracata intr-o salopeta, atata timp cat alegi modelul potrivit. Orienteaza-te catre salopete realizate din materiale de buna calitate, care imbina elemente precum voalul, dantela sau paietele ce vin sa dea un aer sofisticat piesei pe care ai ales-o pentru o asemenea ocazie.

Atunci cand imbraci o salopeta, dar vrei sa dai impresia ca porti o rochie lunga si vaporoasa, alege un model care este mulat in partea de sus si drapat de la mijloc in jos.

Salopeta este o alegere de nota 10 si pentru tinuta de birou. Opteaza pentru modele in culori simple si de preferat inchise pe care le poti accesoriza cu sacouri in culori mai puternice. Vei pastra in acest fel linia eleganta si stilata pe care o impune orice tinuta office.

Pentru timpul liber in care adopti tinute sport, salopeta este din nou o optiune. Modelele pe care le poti purta sunt fie din denim, fie cu imprimeuri si aplicatii pentru a contribui la un look jucaus si vesel.

Cu ce incaltari se poarta salopeta

Daca te intrebi care sunt incaltarile potrivite pentru o salopeta, ia aminte ca se potrivesc cel mai bine incaltarile cu toc. De fapt, aceasta este o regula de stil pentru purtarea salopetelor. Salopetele se poarta intotdeauna cu pantofi sau sandale cu toc, altfel te fac sa arati mai scunda decat esti cu adevarat.

Te asteptam in magazinul nostru cu modele de salopete diverse, in stiluri, culori si modele special concepute pentru tine!

 

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon