Să facem împreună #scutpentruspitale!

Salut, suntem Dragoș și Irina Aipu, proprietarii DY Fashion.ro, și avem un mesaj important pentru voi, clienții noștri.

Ne aflăm într-o perioadă de criză globală care ne afectează pe toate planurile. Cu toții ne confruntăm cu situații pe care nu ni le imaginam în urmă cu câteva luni. Prioritățile tuturor s-au schimbat, iar acum, mai mult ca niciodată, este foarte important să ne susținem reciproc.

Pe măsură ce lupta pentru stoparea pandemiei COVID-19 se întețește, resursele spitalelor noastre scad. Materialele sanitare și echipamentele de protecție pentru medici și asistente se epuizează într-un ritm rapid, iar oamenii care salvează vieți întâmpină dificultăți din ce în ce mai mari în acordarea îngrijirilor medicale.

Trebuie să facem împreună #scutpentruspitale!

De astăzi, sprijinim acțiunea Asociației Zi de BINE și, la fiecare comandă plasată pe site-ul dyfashion.ro, vom dona 3 lei pentru campania #Scutpentruspitale. În semn de mulțumire pentru susținerea ta, vei primi o mască de protecție.

De asemenea, pe toată perioada care urmează, până la data de 30 aprilie, vom avea reduceri consistente de până la 70%. Facem toate aceste lucruri pentru a fi alături de voi, de colaboratorii noștri și de atelierele românești care produc în fiecare zi haine pentru noi toți.

Campania #Scutpentruspitale strânge bani din donații pentru a achiziționa teste de diagnostic, dezinfectanți, echipamente de protecție pentru medici, containere în care să se amenajeze camera de primire urgențe, ambulator de specialitate și saloane de spitalizare de zi. Acestea vor fi direcționate către spitalele din țară care vor avea nevoie de sprijin în perioada următoare. Fiecare donație ajută medicii să ne ajute și contribuie la o mai bună gestionare a crizei actuale.

În același timp, vă îndemnăm să aveți grijă de sănătatea voastrã și a celor din jur. Haideți să fim responsabili, să urmăm indicațiile autorităților și, pe cât posibil, să lucrăm de acasă pentru a-i proteja pe ceilalți.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon