Rosu sau cum sa te reindragostesti de tinutele expressive

De fiecare data cand paleta coloristica in tendinte incepe sa plictiseasca, fiind parca prea repetitiva, reprezentantele feminine au ocazia de a se reindragosti de rosu. Este culoare feminitatii, a senzualitatii si nicio zeita a sexului frumos nu ar trebui sa se priveze de vestimentatia in tonuri specifice. Mai ales ca in sezonul calduros sunt in top piesele vestimentare vaporoase, fine, in linii minimaliste, ar trebui sa ai in vedere acest aspcet.

De asemenea iti posi sublinia frumusetea cu ajutorul culorii rosu, optand pentru accesorii variate sau pentru genti si pantofi pe masura. Fara doar si poate este o culoare vara varsta, mereu o optiune pentru cele care vor sa iasa in evidenta in orice decor, respectiv sa fie remarcate.

Este momentul ideal pentru a te bucura de aparitii surprinzatoare, ce au la baza rosu aprins sau variatii ale culorii. Este considerata aceasta arma din maneca a femeilor, solutia pentru a dobandi o putere de seductie irezistibila.

Rosu – de ce aceasta culoare?

Probabil ca te intrebi de ce asocierile se fac intre rosu si reprezentantele feminine. Ei bine, aceasta constituie calea ideala de a obtine orice, pentru ca este tonul ce reusesc sa duca totul la cote inalte - privirile sunt mai intense, mersul capata mai multa senzualitate, fiecare miscare capata noi valente.

Recomandarea noasta pentru tine atunci cand doresti a te remarca in orice peisaj si cu atat mai mult cu o ocazie speciala este de a miza pe rosu. O culoare vibranta, care intinereste orice purtatoare, dar totodata si care favorizeaza o asortare usoara. Oricine in fapt doreste sa constituie o aparenta memorabila se va orienta spre aceasta culoare. Se traduce prin senzualitate, are capacitatea de a transforma o tinuta banala in una cu totul aparte, transmite vibratii si emotii, vitalitate, o energie debordanta, dar nota finala este pasiunea in stare pura ce o caracterizeaza.

Rosul a fost si ramane o culoare de senzatie, in vechime aceasta reprezentand un simbol social privilegiat in randul familiilor legale, un simbol al maretiei si al puterii. Se pastreaza cu aceeasi insemnatate in prezent, insa in calitate de superioritate a femeilor, ce transmis in jur siguranta, mister, dar totodata si invincibilitate.

Designeri de moda din cei mai renumiti au fost inspirati in realizarea de articole vestimentare selecte, in culori de rosu seducator. Rochiile, articole exclusiv pentru partea feminina in cele mai multe tinuturi, reusesc sa supuna orice prezenta atunci cand culoarea specifica lor este rosu. Indiferent de lungime, aceasta ca atrage intotdeauna atentia celor din jur si cu atat mai impresionant va fi impactul cu cat modelul in cauza se va diferentia printr-un design aparte.

Se pare ca oricat se incearca a diversifica paleta coloristica in tendinte in fiecare sezon, reusim sa ne indragostim iar si iar de clasicul rosu, culoarea fara varsta.

Este de inteles de ce se intampla asta, dat fiind faptul ca este o culoare care atrage, care transmite pasiune si care indeplineste un rol important nu doar pe partea estetica. De asemenea aceasta are un impac aparte in ceea ce priveste starea de spirit, atat pe cea a purtatoarei, cat si pe a celor ce o inconjoara. Poti de asemenea sa ai in vedere aceasta optiune la randul tau daca doresti sa transmiti in jurul tau energie pozitiva, sa ii incarci pe ceilalti cu bucurie, calm, mister.

Desigur ca despre rosu am putea vorbi la nesfarsit. Pentru ca este o culoarea fara varsta si te poate ajuta sa alcatuiesti tinute deosebite indiferent de ocazie, am pregatit modele variate pe care le poti vizualiza, respectiv comanda din magazinul nostru online DyFashion.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon