Rosu – culoarea senzualitatii transpusa in articolele vestimentare pentru dama

Femeile au fost dintotdeauna fascinate de culorile intente, de nuantele puternice, iar rosul nu a reprezentat nicidodata o exceptie. Dovada o reprezinta atentia deosebita acordata in acest an de designeri influenti in lumea modei , mai ales liniei de articole pentru sezonul calduros.

Rosu este integrat cu succes in tot felul de stiluri si face parte in procent dominant mai ales din colectiile de rochii elegante, pentru ocazii diverse. Cunoscut ca fiind culoarea focului, a sangelui, dar mai ales a fortei vitale, acesta vine ca o pata de culoare parca atat de necesara in viata fiecarei femei. Rezultatele constau in prezente feminine pline de farmec, de senzualitate, dar mai ales de expresivitate. Altfel spus, este calea sigura prin care femeile isi pot exprima starea, personalitatea.

E de inteles de ce exista in 2018 preferinte indeosebi pentru acest ton, avand in vedere ca in anul incheiat tinutele deja erau realizate in marea lor majoritate in nuante prea comunice, ce nu mai reuseau sa creeze acel impact dorit. In schimb, rosu pare sa fie si de aceasta data salvarea reprezentantelor feminine. Este de altfel cel care aduce un suflu de prospetime si de viata peste ceea ce reprezinta puratatoarea lui.

Rochiile sunt si de acesta data cele care reusesc sa faca senzatie, mai ales ca se regasesc in atat de multe modele si sub atat de variate designuri. Chiar in magazinul nostru online veti descoperi solutii numeroase in acest sens – ne-am dorit sa va oferim oportunitatea de a arata excelent in orice vreme, indiferent daca evenimentul la care urmeaza sa participati este unul select, o petrecere de tip cocktail, o aniversare, un botez, o nunta etc. Intr-o rochie rosie veti face senzatie.

Cum alegeti rochia rosie potrivita?

In aceasta privinta, fiecare trebuie sa tina cont de o serie de aspecte, pe care numai voi le puteti cunoaste. Desigur, pentru nici un moment nu trebuie sa pierdeti din vedere preferintele proprii. Acestea vor dicta in parte dominanta alegerea finala – legat de asta nu incape urma de indoiala.

Un prim lucru in functie de care este necesar sa va orientati este forma corpului. Modul in care acesta este structura si dupa cum este proportionat necesita o rochie adecvata, care sa se plieze corespunzator si sa nu creeze pentru nici macar o clipa ideea de inestetic sau banal.

Spre exemplu, posesoarele unor picioare lungi si frumoase pot opta pentru majoritatea modelelor pentru ca sunt avantajate de acestea. In schimb, persoanele minione trebuie sa fie atente in aceasta privinta pentru ca rochia nepotrivita ar putea sa accentueze ideea de picioare scurte. Un model midi, respectiv unul deasupra genunchilor este recomandarea noasta in acest caz. Exista si posibilitatea de a purta rochii lungi, alaturi de o pereche de pantofi cu toc inalt, pentru a crea senzatia de inaltime.

In alegerea unei rochii rosii, va sfatuim sa tineti cont indeosebi de trasaturile fetei. Atunci cand aceasta este pusa intr-o lumina deosebita numai cand parul este coafat si prins, numai anumite modele de rochii se vor potrivi si vor crea o imagine per total de bun gust.

Cand dorinta este ca impactul creat sa fie unul cu totul deosebit, alegerea acestei piese vestimentare specifica feminina trebuie realizata mai ales in functie de incaltaminte si de accesorizare. Conteaza enorm ca intre toate sa existe o asonanta cromatica adecvata, care sa nu lase deloc spatiu pentru greseala.

In orice caz, nu ne indoim de faptul ca puteti face aprecierile necesare in aceasta privinta astfel ca rochia rosie aleasa sa fie una care va avantajeaza si va ajuta sa obtineti efectul fina mult dorit. Va asteptam in magazinul nostru dyfashion.ro pentru a descoperi rochii rosii in modele deosebite, in ton cu tendintele modei.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon