Rochiile de vara – Spune-mi cum arati ca sa-ti zic ce sa porti – si ce nu!

Pentru un look de exceptie, pe timpul verii, o rochie vaporoasa este mereu o alegere potrivita. Desigur, nu orice rochie ti se va potrivi, ci acel model care a fost creat parca special pentru corpul tau. Chiar daca fiecare femeie are farmecul sau, atunci cand vestimentatia nu este aleasa responsabil, incat sa scoata in evidenta trasaturile frumoase ale siluetei, ceilalti ar putea fi mai rezervati in complimente.

Ai putea sa iti imaginezi cum ar fi vacanta de vara fara prezenta acelor rochii vaporoase si diafane? Pentru a evita ca acest lucru sa se intample, te invitam sa descoperi cateva moduri prin care iti poti evidentia trasaturile frumoase cu rochia potrivita, in functie de o serie de aspecte.

Iata care sunt tinutele ce te vor avantaja cel mai mult:

Ai silueta para? Care sunt rochiile cele mai potrivite pentru tine?

Este vorba despre silueta ingusta in partea de sus si voluptoasa de la talie inspre partea de jos. Este o constitutie feminina si senzuala. Daca vrei sa iti pui in evidenta curbele ademenitoare, iti recomandam acele rochii ce au croiul cu linii in valuri. Ca sa dai senzatia unui bust mai plin, opteaza pentru cele care au decolteu de tip barca.

In nici un caz sa nu alegi un model voluminos, cu pliuri sau volane, pentru ca va face ca soldurile sa para mult mai mari decat sunt. Cel mai bine este ca pensele sa plece din talie si nu de la coapse pentru un efect deosebit.

Ai silueta atletica? Iti oferim cateva idei geniale de vestimentatie!

In cazul in care ai o constitutie atletica, iar formele nu sunt prea bine definite, poti obtine o armonie cu rochia potrivita. Renumita Cameron Diaz a fost inzestrata cu aceleasi forme si reuseste sa isi evidentieze frumusetea intr-un mod exceptional cu rochitele care au dantela, volane sau fundite in zona bustului. Orice trup tonifiat si armonios poate iesi in evidenta cu ajutorul unei curele alese corect si in combinatie cu orice rochie din cele mentionate.

Fereste-te intotdeauna de orice model din tifon sau ceva asemanator. Nu opta niciodata pentru o rochie cu decolteu rotund sau mulata, pentru ca va oferi senzatia unui bust mic.

Ai silueta tip mar?

Un corp cu forme mai proeminente in partea superioara, bust apetisant si picioare subtiri este cel mai bine avantajat de o rochie cu o croiala plina sus si lungime mini. Astfel vor fi evidentiate picioarele, fara a oferi senzatia de marire bustului. Un model in linii simple, vertical, este ideal pentru tine. De evitat neaparat orice rochie mulata pe abdomen si talie. Aceasta va crea disproportionalitate intre solduri si bust.

Ai forme pline?

Pentru un efect de subtiere si punerea in evidenta intr-un mod feminin a curbelor voluptoase si bustului generos, alege o rochie baby-doll, croiala in A, una cu fusta lejera, care sa cada in valuri sau o rochie cu bretele late, fixate pe bust. Fustele cu talie inalta si imprimeu vertical te vor face sa stralucesti ca Amber Riley, care adopta acest tip de tinute.

In nici un caz sa nu alegi o rochie din spandex sau licra, mai ales cand vine vorba despre un model mulat pe corp.

Sfatul nostru este sa ai in vedere toate aceste aspecte atunci cand cauti rochia ideala pentru aceasta vara. Desigur, nu te vei limita la un singur articol, deci ai grija sa alegi intotdeauna modelele care te vor avantaja, accentuandu-ti trasaturile frumoase.

Este foarte important sa existe si armonie intre culori. Poti opta pentru un contrast potrivit intre rochie, par si ochi. De acest aspect trebuie sa tii cont intotdeauna, indiferent de tipul de rochie pe care doresti sa-l cumperi.

 

Nu incalca nici una dintre regulile mentionate daca vrei sa ai garantia ca ai luat cea mai buna decizie. Te asteptam pe dyfashion.ro pentru a beneficia de produse de o calitate inalta, varietate si preturile cele mai accesibile.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon