Rochiile de seara iti presara intregul eveniment cu petale de laude si priviri atragatoare

La moda si eleganta, o rochie de seara devine o necesitate in garderoba oricarei femei. Ceea ce defineste mai bine frumusetea unei rochii este femeia care o poarta, accesoriile si statura impunatoare a acesteia. Ce elemente definesc o rochie de seara ca fiind rafinata si exclusivista?

Desigur, atunci cand femeile se afla la cumparaturi pentru rochii elegante de seara, trebuie sa ia aminte la unii dintre cei mai importanti factori, prezentati in cele ce urmeaza. Rochiile de seara sunt menite sa fie trendy si sa ofera o imagine placuta oricarui privitor.

Au apus de mult zilele in care femeile au o singura marime si nu isi pot gasi decat rochii de seara pe comanda. Acum, exista o multime de comercianti care ofera optiuni de neimaginat pentru femeile care au un plus de caracter, chiar si atunci cand este vorba de dimensiune sau greutate.

Avand o silueta de clepsidra nu este intotdeauna visul oricarei femei si, la fel de bine, nu este posibil pentru fiecare femeie din lumea aceasta, mai ales dupa o nastere sau ca urmare a unei interventii chirugicale sa detina dimensiunile 90 – 60 – 90. Din fericire, biologic vorbind, corpul unei femei sufera transformari vizibile pe tot parcursul vietii sale, ceea ce inseamna ca femeia va ramane cu dorinta de a arata frumos de fiecare data cand isi face prezenta in societate.

Tinutele sunt singurele modalitati prin care se poate imbunatati aspectul cuiva. La ocazii oficiale, o rochie de seara realizata intr-o maniera rafinata adauga o atitudine pozitiva ce atrage admiratia oricui. Acest lucru este posibil daca rochia se achizitioneaza in dimensiunea potrivita, in functie de buget si de preferinte.

Afla cum sa alegi o tinuta de seara conform fizicului tau

Mizati pe un model de rochie de seara adecvat varstei. Este important ca femeile sa se imbrace conform varstei lor. Uneori, femeile poarta haine care sunt confectionate pentru tinere doar pentru a arata mai intinerite, insa, nu se potrivesc cu personalitatea si varsta lor. Asa ca, alegerea unei rochii de seara trebuie sa completeze personalitatea unei femei. Exista mai multe branduri ce ofera rochii de seara pentru femei de peste 40 sau 50 de ani.

Nuantele cat mai inchise se potrivesc si femeilor cu cateva kilograme in plus. De retinut pentru aceste femei este ca unele culori inchise le pot face sa para mult mai subtri. Rochiile de seara lungi ascund in mod eficient burta, coapsele sau soldurile, creand iluzia de corp mai subtire. Asa ca, majoritatea tonurilor de culoare precum albastru inchis, negru, bleumarin, maro sau chiar visiniu pot fi purtate cu incredere in acest scop.

Mai apoi, in alegerea unei rochii de seara, o femeie trebuie sa ia in considerare si textura si modelul rochiei. Decat sa se mizeze pe imprimeuri si desene, mai bine se opteaza pentru ceva uni, ceva care este menit sa evidentieze aspectele pozitive si sa acopere zonele cu probleme. In afara de acestea, femeile trebuie sa isi aleaga texturi care sa le faca sa para mai subtiri. De exemplu, modelele mici si printurile pot mari fizicul femeii, pe cand, un model subtire, cu o tesatura putin evazata, realizata dintr-un material mai rigid, poate ajuta la crearea imaginii de inalt si subtire.

Tipuri de rochii pentru femei pline de personalitate

Rochiile cu un decolteu in V si cu un sal au fost intotdeauna o parte integranta a modei, aparte de dimensiune. Femeile cu forme pot miza si pe rochii de seara care au bretele si care evidentiaza gatul. Acest lucru le permite lejeritate femeilor sa isi etaleze bratele si spatele, in timp ce le acopera partea inferioara a corpului. Astfel de rochii de seara distrag atentia de la solduri si o disperseaza catre partea de sus, la gat si la umeri, in special asupra bustului.

Mai apoi, rochiile de bal sunt ideale pentru femeile cu solduri generoase si cu picioare tonifiate. Desi fizicul femeilor prezinta rotunjime in partea de jos, aceste rochii ajuta la a ascunde coapsele si a evidentia partea perfecta superioara a staturii. De asemenea, aceste femei pot opta pentru rochii elegante cu maneci.

Tipul acesta de rochii ascund grasimea de pe brate, fiind ideale pentru nunti, botez sau pentru oricare alte evenimente moderne. Avantajul rochiilor de seara cu maneci este ca se poate opta pentru mai multe dimensiuni ale manecilor, de la maneci scurte, maneci ¾ sau maneci complet lungi. In plus, aceste rochii nu necesita bolero sau sal.

In schimb, rochiile mini sunt ideale pentru un cocktail de zi. Cu picioarele tonifiate, astfel de rochii se muleaza perfect pe purtatoare. Desi unele modele prezinta un stil evazat in talie, incat sa se acopere soldurile, fesele si coapsele, genul acesta de rochii se potrivesc de minune pentru femeile de peste 40 de ani.

Ghidul modelelor formale de rochii pentru seri pline de emotie

Chiar daca nu toate femeile suntem ca si staruri de cinema si nu pasim pe un covor rosu, nu inseamna ca nu trebuie sa ne etalam corpul doar la o ocazie speciala intr-o tinuta perfecta, chiar formala. Acest tipar este menit sa ofera o serie de modele de rochii menite sa aduca stralucirea exterioara a unei femei.

Si cum nu fiecare dintre noi este o Cenusareasa, o zana buna, cu o bagheta magica menita sa schimbe tinuta, putem gasi rochii potrivite pentru constitutia noastra pe Dyfashion.ro, incat sa nu depindem de mall-uri sau de marii designeri, care ofera rochii la preturi extrem de ridicate. Insa, cum alegem o rochie perfecta sau stim ca este rochia ideala pentru evenimentul nostru?

Frumusetea negrului nu se demodeaza. Un model de rochie ce va fi mereu potrivit pentru orice ocazie este negrul. Indiferent ca este din catifea, dantela, satin sau bumbac, acest model de rochie, intr-o culoare de negru este stilul oficial pentru evenimentele de seara. Negrul scoate in evidenta alura feminina si sensibilitatea unei femei. Fie ca se doreste o rochie de seara de o lungime mai lunga sau mai scurta, materialul si accesoriile corespunzatoare pot face ca rochia sa fie ideala pentru o seara de bal.

Insa, pentru cele ce nu se simt in siguranta cu o rochie fara bretele de culoare neagra, este bine sa accesorizeze un bolero sau un sal infasurat in jurul gatului. Pentru a oferi sclipirea unei rochii de seara, o femeie poate folosi dantela sau poate crea o combinatie perfecta in acord cu bijuteriile aurite.

Fiecare femeie viseaza sa poarte o rochie de seara superba, si, cu toate acestea nu poate purta o astfel de rochie la orice ocazie. De ce? Fiecare eveniment impune codul sau vestimentar. Astfel, un bal de caritate impune o rochie de o lungime completa, pana la pamant. Si, daca se poate purta fara bretele, atunci nu veti primi decat o avalansa de complimente, care va vor taia respiratia.

O rochie fara bretele este plina de stralucire si emana numai glamour, la fel ca niciun alt model. Fie ca modelul este fara bretele, ca este mulat in partea superioara si lejer jos, fie este cu trena, o astfel de rochie trebuie sa fie fluida. In plus, nu ies din discutie nici rochiile din paiete, dar codul impune un bun gust care nu da in kitch.

Rochii de printese adorate de fiecare model feminin

Toti designerii au la un moment dat sentimentul ca rochia de printese se va potrivi oricarei femei si pana acum au dreptate. Pentru cele mai multe surse de inspiratie in crearea modelelor de rochii, designerii vestimentari ne spun ca rochiile de seara sunt inspirate din povestile cu printese ale copilariei. In prezent, nu s-a schimbat nimic si gasim o serie de rochii ce curg lin pe corpul femeilor, in culori pastelate, vibrante si pline de emotie.

Ce e drept, modelele la rochiile de seara au devenit un pic mai confortabile, dar orice fata sau femeie isi doreste sa arate ca o printesa, cu rochii din dantela, tul, trena, pline de zel, ceea ce le face sa arate caniste zane ale magicului.

Deci, daca sunteti o femeie in cautarea unei rochii de seara pentru un eveniment formal sau aveti o statura miniona, atunci mizati pe o astfel de rochie, ce va acorda o nota de modern, un aer regal, atat timp cat este accesorizata potrivit cu bijuterii si incaltaminte.

Rochiile parte peste parte sunt tot din categoria de rochii de seara, menite sa eclipseze tinuta si sa se potriveasca femeilor de o statura mai miniona. Concepute special pentru aceste femei, rochiile parte peste parte sau infasurate arata elegant si gratios pe corpul fircarei femei dornice de frumusete. Evident, rochiile de acest tip au tendinta de a fi mai scurte in fata si mai lungi in spate, insa, avantajul este ca accentueaza anumite parti ale corpului, incat purtatoarea sa exprime frumusete, punand in evidenta evenimentul si postura sa.

Pentru oricare dintre aceste tinute, magazinul online dyfashion.ro este ideal pentru comenzi de rochii de seara, rochii de banchet, rochii de zi, rochii inflorate, dar si pentru accesorii si produse vestimentare diverse.

 

Si cum moda este trendul cel mai puternic al timpului prezent, fiecare dintre noi avem datoria de a fi in tendinte, de a miza pe ceea ce este lejer, dar incantator, pe ceea ce este elegant, insa accesibil, dar si pe ceea ce ne avantajeaza atunci cand dorim sa ne exprimam frumusetea, indiferent de marime, dimensiune sau culoarea tenului.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon