Rochiile de nunta – ce reguli se pastreaza si ce recomandari iti oferim

Rochiile de nunta sunt un capitol aparte, special, precum insasi evenimentul in cauza. Cand vine vorba despre astfel de tinute tinem sa specificam ca nuntile sunt destul de pretentioase. Nu doar ca impun un cadru anume, insa se remarca absolut acea nevoie de a fi originala, de a avea o tinuta deosebita. Orice femeie isi doreste asta.

Odata ce vei descoperi categoria noastra de rochii de nunta te vor uimi modelele pe care ti le propunem. Mizam si pe diversitate, in conditiile in care fiecare femeie isi defineste singura eleganta – fie printr-o rochie lunga, fie prin purtarea unei tinute de lungime medie sau chiar scurta.

Regulile ale tinutelor potrivite pentru evenimente precum nuntile

Pentru a sti ce anume sa alegi, trebuie mai intai de toate care iti sunt si limitele. Vei dori sa tii cont de un oarecare reper, intrucat nunta la care urmeaza sa participi este un eveniment in cadrul careia te poti face remarcata sau dimpotriva.

Nu miza pe alb – nu doar ca de cele mai multe ori albul este o alegere a miresei, insa te si poate face sa pari mai palida. Nu este tocmai indicat, astfel ca din punct de vedere cromatic iti recomandam galbenul, mov sau verde mai degraba.

La acelasi capitol trebuie sa tii cont de o paleta restransa a culorilor pentru a fi de impact. O alta optiune poate fi de asemenea si rochia cu imprimeu floral, care de regula combina ceva mai multe nuante, este mai incarcata si mai bogata.

Evita negrul sau numai negrul – pentru a se asigura ca nu gresesc in ceea ce priveste alegerea tinutei multe dintre femei merg la sigur cu negru. Insa acest pas ar putea sa minimalizeze farmecul lor, unele trasaturi. Negrul te face mai serioasa, sobra si in unele cazuri ar putea sa te faca sa pari mai matura, mai imbatranita. Asadar prefera nu tinutele all black, ci mai degraba cele care se combina cu tonuri potrivite pentru petrecere.

Un exemplu la aceasta categorie este rochia Vera in colectia noastra de rochii de nunta. Aceasta combina negrul cu paietele aurii, iar efectul este cel scontat. Un alt stil este cel al rochiilor negre la baza, cu dantela florala deasupra, cele clasic alb-negru sau cele cu broderie colorata. Astfel de efecte joaca un rol important la capitolul design si totodata echilibreaza cand vine vorba de aspect, pentru ca negrul sa nu fie tonul de impact si singura parte de atractie vizuala.

Lungimea potrivita? Nu se poate spune ca este neaparat o regula la acest capitol. Rochiile lungi sunt considerate a fi cele elegante, insa pentru unele femei sunt incomode, ascund picioarele si intocmai acest lucru le face sa para mai scunde. Lungimea medie este potrivita de asemenea, insa nu si pentru femei petite. Iar cand vine vorba de rochiile scurte acestea pot fi o optiune pentru evenimente de genul nuntilor, insa ar trebui sa echilibreze cu un croi fara decupaje, cu o linie prea stramta pe silueta.

Design deosebit. La acest capitol femeile sunt in cautare de nou si aparte, de colectii de rochii care pot sa le asigure un look deosebit. Descopera la DyFashion modele dintre cele mai variate: rochii din voal, cu broderie, paiete, cu texturi lucioase si printuri elegante, lungi, in degrade, cu tulle si multe altele.

Va conta poate si in calitate de ce vei participa la eveniment. Cei din familie, precum si nasa vor opta pentru tinute elegante si pretentioase, pentru a se distinge in multimea de invitate. Daca esti din cercul de prieteni si nimic mai mult, poti alege o rochie mai lejera – spre exemplu nu lunga, ci de lungime medie, in clos eventual, pentru a-ti permite miscari ample sa poti dansa fara probleme.

Ideea de baza cand construiesti o tinuta este sa te axezi pe ceea ce stii ca iti vine bine, nu doar pe tiparele ce par sa fie recomandate pentru anumite ocazii.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon